Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Miért nem alszol?
Hajnal van.
Nem tudom szeretném-e? Sosem kóstoltam. Neked egészségedre!
Jó reggelt mindenkinek!
Ki szereti ezt a német szalámit? Nekem az egyik kedvencem. 1 baj van vele. Akármennyit eszek belőle, 1 hét múlva már megint megéhezek.
Szép dolog, hogy a család ennyire belátó.
Nincs rondább, mint a koncon marakodni.
Az én édesapám akkor halt meg, amikor pont látogatni voltunk.
Mindig azt hittem borzalmas látvány lesz, szívroham vitte el. Persze, hogy félelmetes volt, remegett kezem lábam, de megmertem fogni a kezét, az arcát.
Testvérem amikor elhunyt, behívott az orvosa, addig nem vitték le, amíg nem értem be.
Ő rákos volt, ebéd után aludt el örökre. Őt láttam először, aki elhunyt. Megnéztem, kimondottan szép volt az arca,a szenvedés elmúlt, és mosoly volt az arcán. 42 éves volt. :(
Kérd meg a lányodat, hogy vegyen, vigyed neked egy TENS készüléket.
Egy jó, már 40 ezerért kapható, 4 doboz gyógyszer ára.
A legjobb fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő.
Több testrészeden használhatod. A lábfejedre, térdedre.
A családom csak ezt használja és én is.
mondhatod, toll a fülembe, mit tudom én mi a fájdalom?
Sérv miatt begyulladt a gerincembe az ideg, 3 hónapig voltam neurológián, 3 hónapig injekcióztak és csak az orvos nyúlt hozzám.
Mindig hálával gondolok rá vissza, betett egyedül egy szobába, ha netán tudnék pihenni, ne zavarjon meg senki. Ő adott a gyógyszeren kívül más alternatívákat is.
Többek között a TENS készüléket. Volt mersze kimondani, hogy az orvostudomány már nem tehet többet.
Még azt ajánlom, próbáld meg, hogy hanyatt feküdj le a szőnyegre. A talpad tedd a padlóra,húzd fel a térded, tedd egymás mellé. Majd finoman lassan jobbra és balra fordítsd el a padló felé egyszerre a térdeid. Olyan csavaró mozdulat ez. Lehet ami "beakadt", az kiszabadul.
Jó egészséget.
Macskakarom is jó ízületi fájdalmak ellen. 100 db van egy dobozban, lehet csak 1 doboz után fogod érezni, de az emberek 80%-a kimondottan érzi a változást.
Van még a tarsolyomban 1-2 ötlet, most ennyit írok le, mert regény lenne. :)
Gyógyulj meg mielőbb!!!
Szedd össze magad, lassan mehecccc ki az eprest kapálgatni...
Hagyd a dögrovást másra, engem vigyél fel a padlásra..-)
na, megjöttem.
Te már pizsiben?
Bökdösnek, el kell mennem kutyálkodni..
sietünk.
Önkívületben voltam...
olyankor az ember össze vissza beszél..-)))
Hogyne emlékeznék? Lehet arra nem emlékezni?
Amikor azt mondtad, olyan a szemem, mint nyáron a ragyogó égbolt.
Emlékszel mikor kezdődött a bimbózásunk?
Tavaly nyáron mikor lementünk a Balatonra, mikor mindig átmásztál az én plédemre is, mert a tied kicsinek bizonyult.
Meg felfaltad a lángosomat is..-))))
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)