Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
:)))
Nekem pedig most csörög! Egyébként ezért nincs bankszámlám. Amíg vállalkozó voltam, és kötelező volt, éppen eleget élősködött rajtam a bank. Ezt a bazinagy nyugdíjat amit kapok 43 év után, tudom kezelni kp-ben is. Áldja meg őket az ég! :))
Németül nem tanultam, az rám ragadt gyerekkoromban.
Ha hasznát látnám, megtanulnám kezelni, de csak azért nem fogom magamra erőltetni, mert mások szeretik. Nincs olyan funkciója, ami hiányozna.
A butatelefonom billentyűzárját bekapcsolni már tudom, de ki nem. Olyankor a fiam kapcsolja ki. Hát kell nekem egy olyan, aminek oldalt is vannak gombjai, és a lehetőségek tizedét se használom?
Van nekem szép nagydarab asztali telefonom. Azon szeretek beszélni! (vagy élőben.)
A munkám miatt úgyis az asztali gép előtt ülök. Nem utazom, vagy ha mégis, nem fogom netezéssel tölteni azt az időt is, inkább a tájon pihentetem a szemem.
Gyalog járok, GPS nem kell, meg tudom kérdezni, ha eltévedek...
Viszont ritkán telefonálok. Fotózásra fotógépet használok.
Nem megszokni kell. Megszokni a kutya szokja a láncot.
Ha tényleg szükségem van valamire, arra nem kell rábeszélni, mert magam kezdem el hiányolni.
Annyit nekem nem ér meg. A gutaütésről nem szólva.
Mondjuk hatvanezerért éppen háromezer felesleges 20 Ft-os SMS-t küldenek. Érkezik egy évben talán három ilyen.
Mire ezen behozná az árát az okos, már egyebek miatt rég a falhoz vágtam.
Mire?
Nem használok okosat.
Mivel havonta több helyről érkezik jövedelmem, én kértem a banki SMS-értesítést.
A havi alapdíjon felül 20 Ft darabja.
Elküldik az 1 Ft-os kamatjóváírásról is! :D
szegény pasi !
végtelenül sokra becsülöm a tevékeny szorgalmas embereket :) a férjem mindenhez ért , mindent megtud .......és lehet , h azért , mert otthon nem ezt látta ......bár Anyóskám amire energiája futotta mindent megcsinált , de apci nem sok szalmaszálat tett keresztbe , ő a PÁRT-ba szaladgált , mert az majd gondoskodik arról , h mindenkinek egyformán....... közbe + a kocsmába ült naphosszat ! ha a Mama nem megy utána Bundykát a hóna alá csapva , akkor bizony megismerték volna a koplaló mátyást is :(
A férjemmel megbeszéltük előre.
A kért helyen szórtuk el a hamvait - miután a temetkezési vállalkozótól kikértem, itthoni elhelyezésre, az urnát.
Abban is egyszerűbb volt csak az a leforrasztott műanyag, amibe a hamvasztás után tették. Nem kellett huszonezerért valami formatervezett urna, arra az időre...
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)