Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
A párom, férfi. Ha rólam lenne szó, biztosan erősen tiltakoznék,sosem szerettem a nagy felhajtást, ünneplést.Nem is szoktunk eddig tartani. De nem tudom eldönteni, ő örülne-e neki.
És tőletek nem is várom, hogy döntsetek felettem, csak ha elmondjátok nálatok hogyan történt, akkor lehet, hogy én könnyebben tudok választani az igen és a nem között. Ajándék téren is jól jönne ötlet, bár részemről van némi elképzelés, de a gyermekünk is tőlem vár ötletet.
Nagyon egyéni hogy ki hogyan szülinapozik. Ha nálatok szokás a szülinapi buli, az ünnepelt is szereti, akkor csinálni kell neki.
Az én 60 éves szülinapom olyan volt mint a többi. ha tudod mire vágyik megveszed neki, ha nincs ötleted valami szép cserepes virág megteszi. de ez csak szerintem, magamból indulok ki, én örülnék a virágnak. :)
Igen, de úgy látszik, ez az üzlet, ahol évek óta vásárolom, azonos méretűt hoznak a Na-túrá-tól! Így eddig ezzel nem volt bajom.
A kuszkusznál már én is megjártam egy alkalommal, hogy kiderült, nem olyat vettem, mint akartam. Azon én is forraltam egy kicsit, és csak utána borítottam be.
Jaj, az az arcocska, ahogy rádnéz!!! :D
Gondoltam ám rád! :D
Igen, alaposan megfigyeltem a metrót. ☺
Inkább azért bajosabb a visszafelé út, mert nemigen látok egy sima pupillatágítás után is egy darabig rendesen.
Különböző szemcseméretű bulgurokat lehet kapni!!!!
Nem biztos, hogy elég az áztatás!
Én pont úgy megfőzöm ahogy a rizst. Ez jött be!
Csatlakozok! Évek óta bulgurt használok a rizs helyett. Ráadásul főzni sem kell: másfélszer annyi forró vízben előáztatjuk, félrehúzzuk, beborítjuk. Majd utána lehet akár petrezselymes rizst, akár rizi-bizi, krumplis tarhonya, tegnap rizs-húst csináltam vele. Vigyázz! Nem a kétszeresére dagad, amikor átpuhult, hanem 3-szorosára!!
Szármába, töltött paprikába, húsgombócba nyersen kell belegyúrni, és úgy feltenni főni!
Megérkeztem a szemészetről. Az új ismeretség remek, nagyon jól elvoltunk, főpleg, hogy ma injekciózás nem volt, csak a pupillatágítás miatti rossz látás egy darabig.
13.-án kell mennem, akkor lesz érzéstelenítés, majd injekció.
Itthonról akkor a fél hatos buszt kell majd elérnem, hogy 8-ra ott legyek.
😅😅😅😅😅
Nekünk is volt ilyen szomszéd.
A gyerekek hangosak,énekelnek,nevetgél-
nek dübögnek labdáznak az udvaron.Ő délig alszik nem pihen igy.
Annyira felmérgelt azt találtam mondani neki ,hogy csomagolja össze a házát vigye ki a Hortobágyra ott nem éri csak a szél meg a madárfütty.Lesett nagyot.Minden baja volt miért ugat a kutya?Mondtam mert nem kecske , hogy mekegne.Haragudott rám sokaig de aztan megbékélt.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)