Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetős fórum)
Azért az nem baj, ha bent van a gépészet a lakásban, mert ilyen árak mellett gazdaságosabb a villany, és jobban mérhető a fogyasztás, a minőség. Azt nem tudják hígítani.
Kipróbáltam. A villany jelenleg olcsóbb.
Mióta nagy nemzeti lett a gázszolgáltató megugrott a gázár és a minősége nagyon sz@r.
:DD Ismeretségi körömben senkinek nincs cirkója, látszik, hogy nem értek hozzá.
Mikor gyereknek lakást vettünk, konvektoros kizáró ok volt. Emlékszem, régen annyira agitáltak a gázra, hogy olcsó és jó, de ma már éppenhogy ellenkezője lett. Ugyanígy történt a dízel üzemű autókkal, felfuttatták, de már drágább a gázolaj.
Tegnap csak a piacra jutottam ki, most megyek veszek kenyeret, tejet. Aztán egy gyors főzés!
Sziasztok!
Hát én igen!
Sok zellert, fokhagymát és köményt is.
A mosóporválasztás a titka.
A napfény aktíválja a fehérítőszert. Ezért lesz a fehér olyan vakítóan fehér a papon megszáradva!
És az6 külön jó, hogy azok a foltok, amik semmivel nem jönnek ki rendesen, eltűnnek a nap hatására!
Húslevesbe csak egy kicsi kurkumát szoktam tenni, szép színt ad a levesnek, az íze szinte nem is érződik. Csak egy késhegynyit használok belőle.
Süteményekbe is teszek, ha szeretném, hogy szép sárga legyen.
A gyömbérteát meg fahéjjal együtt főzöm, és nem lesz csípős az íze.
Én szívesen lemondanék a gázóráról!!! :)
Mennyivel olcsóbb lenne a rezsi!! :)
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)