Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetős fórum)
Nekünk is jó, hogy van, de ha kimegyünk, jól képen vág a hőség.
Ha sokat vagyunk kint a melegben, meg lehet szokni.
Mi még hegyet is másztunk nagy melegben, kiránduláson... :DDD
A délutáni napsugár éri, rövidebb ideig, és az már nem melegít annyira.
Én is másik szobában tv-zek, de a klímásban alszunk.
Redőny, ventilátor is van azért! ;)
Nyugati oldal hűvösebb? Érdekes...
Nálunk fele északi, másik fele keletre néz. Végülis nem rossz. Legtöbbet attól szenvedek, hogy férjem hobbija kinyitni az ablakot, mert "nem kap levegőt", így nincs értelme járatni a klímát. Éjszakára bezzeg becsukja, mert autózaj zavarja az alvásban. Így nyáron megengedem, hogy egyedül aludjon az egyik északi "szaunában", míg én élvezem a keleti klímát. Pozitív hozadéka, hogy nézheti rogyásig a tv-t is :)
:)
Köszi, tudjuk mi is, de nem akarunk másikat.
A nyugati oldal valamivel hűvösebb. Persze kánikulában mindegy...
Ha kimegyünk az utcára, úgyis képen csap a meleg. :(
Nem árt megszokni. Mert már ez várható ezután. Brühühü...
Elvileg lehet több beltéri egység.
Nálunk is egy van, amit idén szeretnénk átszereltetni kicsit közelebb a szobai ajtóhoz. Mert inkább ablakhoz közel rakták, így nehezebben jön ki a fincsi hűvös levegő, miközben ott már majdnem hideg van. Ipari teljesítményűt vetetett velünk az őrült rokon szerelő, hát most oldja meg :)
Munkahely az más...
Mi panel tetején, ahol egész nap süt a Nap, megfőlünk ám!
Max. 10 fok különbséggel érdemes használni. Mi is csak nagy meleg idején kapcsoljuk be. Nem ér senkit közvetlenül, kellemes a szoba.
Megnéztem az uborkaszenyát.
Hát egészen gigantikus méretű, jól meg van pakolva. 😀 Én a belsejétől már jóllaknék.
Hu, de kicsit félelmetes az az uborka. Hogy tud akkorára nőni 😯
Jaaaa... én meg azt hittem, bóti falatkában gondolkodsz! :D
Otthonra, persze, remek.
Tudod Guruljka, eszembe sem jutott, hogy üzletben vásároljak ilyet. Itthoni kaja-különlegességnek viszont tökéletes, és azt raksz bele, amit akarsz.
Rajtad áll, hogy csirke-csíkok, vagy húsipari "leeső darabok" elfogyasztására készíted. :))
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)