Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
:D Köszi!
Előbb-utóbb mindig megcsinálom, csak húzom az időt, ha vacakolni kellene.
Remélem, neked pedig lesz talp a gépedhez!
... sütöttem mára rakott káposztát + főztem paradicsomlevest :) nem valami hű de nagy fantázia ! tagnap rakott krumpli volt :)
... meleg van , ki lehet nyúlni , jöhetne 1 kis eső :) 1 kis laza , csendes áztató :)
Köszönöm szépen!
Most éppen hazafelé tart az orvosi vizsgálatról, hétfőn már kezd, reggeles műszakban.
Ügyes vagy! Gondolom, jó érzés, hogy igenis megcsináltad. :D
Én még várok a talpra, a jövő hét elején tudja beszerezni, akivel Bulikázós összehozott talp-ügyben.
Itt is köszönöm a segítséget!
Valószínűleg, és itt a cégnél is targoncázhatna. Hátha lesz oktatás.
Ha befizeti magát egy tanfolyamra, akkor oda el is kell tudni járni, ezért lenne jobb egy cégen belüli tanfolyam.
Majd kialakul, egyelőre a három havi próbaidő áll előtte.
Gondolom valahol el kell kezdeni, de a jövedelme biztosan több, mint amit eddig kapott!
Ha lenne kedve tanulni előbbre is léphetne.
Szerinted targoncázni meg tudna jól tanulni? Mert az tuti munka, és jól is fizet! A fiúk szeretnek járművet vezetni!
Kifejezetten boldog vagyok, mert látom, a fiam is boldog. Ő még azt is mondta, hogy akár innen megy nyugdíjba.
Nincs messze, a városba kell bebuszozni, fél óra. A buszállomáson kisbusz szedi össze az ott dolgozókat.
Szállítmányozó cég. Nemrég óta van jelen Magyarországon, én 2001-ból, Németországból ismerem kicsit.
Komolyak.
kell a fiamnak erkölcsi. Nézem a neten, egy app-al is elindítható. Letölti a fiam az app-ot, erre kiderül, hogy ettől még külön kell regisztrálnia az Ügyfélkapun De legalább elintézi ezt is holnap, a munkaügyi az Okmányiroda mellett van.
Nekem is van még, mert a piacon vettük a sok CD-t. Nem használom, mert a közepén egy rúd van, nem akarok lyukas zsömlét! :DDD
Nem is szoktam zsömlét venni, mert finom kenyeret sütök!
Hehehe! Akkor tényleg a kukából szedte ki.
Nekem mindenféle van. Anyósom gyártotta, anyukámtól örököltem, vettem, kaptam. Rengeteg.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)