Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
[A "Mindmegettem" mukodtetoje, nem engedi, szereti, ha nem ekezetes betuket hasznalunk, ha az ekezet nelkuli betuket kell hasznalnunk!
Egyszeruen azt mondja, ha ekezet nelkul kell irnunk, hogy olyan nem talalhato nalla. Olyankor trukkoket kell alkalmazni, hogy megis ra tudjam szedni.
Irtam is nekik errol, de azt mondtak, irjak ekezeted betukkel, ok nem tagitanak a huszonegybol! ]
Készültem a hamis gulyásra, másnapra a brassói-félére, ahogy mi szeretjük.
De ha neki nem fontos, hát nekem tuti nem lesz az.
Sajnos, ez a betegség nagyon el tud húzódni. A saját példámból tudom, mert elég sokszor volt tüdőgyulladásom, és volt, amikor társult hozzá hetekig tartó légcsőhurut, köhögés. Általában nem volt elég egy antibiotikum kúra, kettő kellett. A láz is velejárója. Ne ijedjél meg, ez egy ilyen betegség. Ne feküdjél, inkább üljél! Írtam, hogy nekem is mindig ezt mondta az orvos. Tudom, enni ilyenkor nem sok kedve van az embernek, de azért valami könnyűt muszáj, és nagyon sok folyadékot, főleg teákat.
Meg fogsz gyógyulni, tudom, türelmetlen ilyenkor az ember. Mindenesetre menjél vissza a tüdőgondozóba is, mert lehet, hogy kell még gyógyszer. Guruljka és Mezei Virág hagymás tanácsai is jók kiegészítőnek. Jobbulást, és nyugi, nem lesz baj.
Nekem most a torkom fáj egyre jobban. Hársfateával, szopogatós tablettával, sós vizes gargalizálással
próbálkozom.
Süsse.
Kisebb energiát igényel, mint a sertéshús puhulási ideje.
Akkor hívd a mentőt,be kell menni a kórházba,vizsgáljanak ki,adjanak más gyógyszert,infúziót...
Ne hagyd magad!
Menj vissza a dokihoz! Mielőbbi gyógyulást neked!
Ez pedig NEM orvosság helyett, de neked is segíthet!
A vöröshagyma éppen a légzőrendszer gyulladásainál fejti ki legnagyobb mértékben a hatását. Az antibiotikum-korszak előtti időkben élő orvosok feljegyzéseiből tudjuk, hogy még a tüdőgyulladás is sikeresen kezelhető hagymával.
A fokhagyma fontos antibiotikum, de a gyógyszertári antibiotikumokkal ellentétben antivirális hatású is. Megfázás, influenza, hörghurut, tüdőgyulladás és más fertőzések esetén úgy segít,hogy közben nem rombolja le a bélflórát mellékhatásként.
Valószínűleg az antibiotikum nem a megfelelő fajta.
Ilyenkor csinálnak tenyésztést a ...bocs, a köpetből.
Szép!!!
Majdnem olyanok a szobák, mint a 10 emeletesekben! :)
Köszi a bíztatást! Aranyos vagy!
A nyúlról... : annó volt egy ismerősünk aki tenyésztette. Akkoriban sokszor ettünk nyulat!
Pörköltöt leginkább csontos húsból érdemed csinálni, mert sokkal finomabb.
Az elejéből nagyon szép és finom húslevest lehet csinálni.
Az az igazság, hogy hogy már ez a sok fekvés sem jó!
Beraktam az ágyam mellé egy karosszéket és kiülök időnként egy kicsit tévézni.
Köszi!
Lassan bármit hajlandó vagyok elkövetni, mert nagyon rosszul érzem magam!
Sziasztok Lányok Hát én nemigen gyógyulok!
Még köhögök ezerrel és minden délután magas lázam van...
Nem vagyok jól!!! :((
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)