Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... háááát ha még 1 fogát kihúzza elöl úgy is fog kinézni :( :(
Fokhagyma kérdésére nyomtam, pedig a Moulinex-edet szeretném kérdezni.
... jó Neked :) én + nemrég ébredtem :(
... én még ma is :( brrrr ! mézes 1 hús :( brrr ! már attól is a falnak megyek h bárminek a hozzávalóit nézem :( :( cukor-cukor-cukor....
Semmi baj, értem én... Még fog az agyam... 😀😀😀
Ez a Bundy, hogy milyen válogatós... Vegyél neki bébiételt, osz't csókolom!
....bocsi ! má' + át se olvastam , h mi a rosseb akart lenni :( :( az előző :(
... Bundynak még a csípős se nyerte el a tetszését a Knor.-osnak , nemi mára már az Uncl.... se jó :( ammeg túl csípős :(
Két tálca van hozzá, egy rács, és forgónyárs. A csirkét a két végén be lehet szorítani egy gömbölyded szerkezetbe. Úgy rémlik, azt talán külön vettem hozzá. Tényleg nagyon régi, és ritkán is használom. Valahol egy felső polcon pihen, mert ahhoz kicsi a helyem, hogy mindent elöl tartsak. A kenyérsütőm is az előszobában csücsül egy kis asztalkán. Mindig be kell vinni a konyhába, ha sütök.
Arra emlékszem,hogy fujjogot mindenki a reklámon amikor ment a tvben:D
Az enyém már nagyon nagyon régi. Elekthermax. Narancssárga színű.
Nem találom a sütődet, hogy néz ki?
Azért kérdezem, mert asztali minisütő is van, lényegében a belső méret más.
A párolást még nem próbáltam, nem is gondoltam rá.
Én is igyekszem magam elkészíteni mindent, de előfordul, hogy hirtelen kész kell. Ritkán.
Tavaly karácsonyra készen vettem egy grillezett kacsát. Még korábban soha nem próbáltam. Nagyon finom volt, ropogós és omlós, és nem tollas. Egy közeli húsboltban csinálják, előre meg kellett rendelni.
Az én asztali sütőmben is van forgónyárs, de a belső méret nem feltétlenül teszi lehetővé bagyobb húsok sütését. Egy kisebb pipi azért belefér, de gazdaságosabb tepsiben előpárolni, és azután nyárson grillezni.
Ehhez hasonlókért nem veszek soha készételt. Finnyás vagyok.
Még az is előfordul. :-)
Sőt, meg is tisztítom, ha kell, vagyis megszabadítom az eseleges tokoktól vagy tollmaradványoktól. Készen vettem már olyat, hogy a szárnyán toll volt.
Még az lehet, hogy te a csirkét meg is mosod előtte. :)
Ha forgónyárs is van benne, ideális egész csirke sütésére. Én néha szoktam. Egy kisméretű csirke kb. egy óra alatt megsül, és sokkal finomabb, főleg frissebb, mint a készen vett.
A rácson gyorsan megvan a melegszendvics is.
a lányom barátnője porcukorral csinálja a krumplipürét. jesszus,mondom.
Süssél finomat benne.
Finom a grillezett gomba ,és a sajt no meg a pulyka mell.😊
Igazolom, hogy nagyon finom az édes-savanyú!! Én a Knorr-osat szoktam csinálni. Legutóbb nem voltittnon ananász, csak trópusi gyümölcskonzerv, de ezzel! Is nagyon finom volt!!
Megvettük a grillsütőt, ma kipróbáljuk hamburgerhússal.
Köszönöm a tanácsokat!
Cukrozva, sőt drága juharsziruppal :)
Akkor az édes-savanyú is tetszene neked. Légy bátor, próbálkozz!:))
... biztosan , de nem is próbáltam még :( + az édes-savanyú se csinált még kedvet h kipróbáljam :( a csípős szecsuáni viszont izlik cefetül :)))))
... nahát lányok ! és 1 szem fijjjúka ! megtanítjuk itt egymást sütni-főzni :) ... mert a jó pap is hóttig ...
... köszönjük a reggeli vendögök nevében :)
Régen a mézes-mustáros csirke is szörnyűnek hangzott, kipróbálva mégis finom.:)
... nyersen még csak megkóstolom :) de cukrozva ?! brrrrrrrr!
... :( na ezen tényleg nincsen fokozat :( csak ki-be :( :( de raktam ki 1 1/4 csomagot , kipróbálom a mikróba :) :)
További ajánlott fórumok: