Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Én is. A piacon mindent megkapok.
Ide járok:
Itt Guruljka sem érezne kevert vagy kicsit pállott szagot, de válogathatna a szebbnél szebb áruk között.
Guruljka! Remélem, két év múlva jössz! Találkozunk a virágsoron. Az a legszebb.
"Most nézem a híreket, hogy a második rengés milyen károkat okozott... :(("
Ha az mar a masod renges volt, akkor az mar a bracsas lehetett...
Sajnos a foldrengesek mindig karokkal jarnak.
Azokbol, csak az a jobb, ha nem a mi portank korul morog...
Hát finom:) De hasonlítani??
Zsemlekockák megpirít (sütőben v. lábosban) kis bors fokhagyma és levessel felenged , de nagyon sok levest tud "meginni" próbára 2 zsemle bőven :)De akár 1 is aztán eldöntöd ízlik e:))
Hát igen.
Én ezerszer jobban szeretek bemenni egy piacra, mint egy bevásárló központba!!!
Már gyerekkoromban is így voltam vele...
"Nálunk is létra van."
Ha van nallatok letra, akkor bizonnyara van lajtorja is!?
:-))
Most nézem a híreket, hogy a második rengés milyen károkat okozott... :((
Nem is tudtam, hogy pont az Adria mellett húzódnak a techtonikus lemezek találkozásai...
Jön észak felé Afrika. Így is.... :(
Te gondolatolvasó vagy!!!!
Pont most gondolkodtam a zsemlemártáson!
Még sohasem csináltam.
Elárulnád hogyan készíted?
És tudnád valamihez hasonlítani az ízét???
Megértelek. Szép az épület.
De nekem ez nem piac. És vásárolni se nagyon mennék bele.
Persze ezen nem sokat vesztenek, mert messze is van tőlünk...
Neked viszont szép emlékeket idéz! :))
Hallottam. Zágrábtól nem messze történt, de mivel nem túl mélyen volt a rengés központja a föld alatt, így nem hatott messzire.
Szerencsére nálunk, csak alig volt hatása.
A híradás szerint.
Így igaz!
Régen, a régi rendszerben, még tervezhető volt az élet és a hitel visszafizetése is.
Mára már Isten ments tőle!!!!
Tudom... sokan idegenkednek tőle, de én nem érzek rajta semmi különleges mellékízt.
És finom, erős,(hosszan főzhető) leves leszbelőle.
Nem is volt ma semmi második utána.
De értsd meg, abszolút nem érdekel, hogy piac vagy bolt van benne. A Spar több más csarnoképületbe is betelepült, nem baj az. Maga az épület szép, vásárolni lehet benne, nekem anno nagyon kényelmes volt, valahogy mindig szerettem a teret és a piac épületét is.
A mellette álló Szent Anna-templom is szépséges. Bementem néha gyönyörködni a vásárlás előtt.
Azt azért zokon venném, ha kínai áruházzá alakulna át.
Ó! Mit éreztél? Remélem, nem volt félelmetes. Nálunk nem volt érezhető, vagy csak olyan gyenge, hogy nem tűnt fel, de olvasom, hogy szinte az egész országban volt rezgés.
Horvátországban komoly károk vannak, és haláleset is.
Mi jöhet még? Nem elég baj a vírus?
... én se vagyok oda a háztartási kekszért , de az csak az alap :) az összes többi amivel lazítjuk , minden előbb elfogy , mint az , nem vagyok oda érte , de néhány szem néha még abból is jólesik , de tejet iszom hozzá/mellé/rá , ha eszem is belőle :)
... vettem is ma 2 karton tejet :) remélem h kihúzzuk vele v 2 hétig :) :) = 24 lityi :) :)
... nálunk időnként azért áll a bál :) mert a fiam = anyja fia !!! neki is sok mindenről :) akár csak 1 szóról is eszébe 1 másik történet :( :(
... : bundáskenyér !!! Bundy 1 régebbi kollégájának lett a neve :) / a körösztapja éppen Bundy :) / kollégája vett 1 vadiúj Suzukit :) és kérdezte a férjemtől h mé' nem vesz ő is ?! ő + mondta h pillanatnyilag nincsen mittudoménhány milliója ! részletre + adósítsa el magát a rosseb !!! /szerencsétlen pasi részletre vette + , ráadásul úgy h még a kezdő összegre is kölcsönt vett fel ? nemtom h pontosan hogy is volt , de 1 idő után nem tudta fizetni , ezért aztán vett fel még 1 milliót h majd abból fizeti a részleteket ! na de ezután már arra is kellett fizetni ! azt nem ajándékba kapta !!! nem volt pénze benzinre ! :( nem volt pénze semmire ! ott állt a vadiúj csodaautó a garázsba , mert ki se hozta onnét !!! nem volt pénze sokszor kajára se :( de ha mégis ? akkor állandóan bundáskenyeret evett !!! Bundy el is nevezte őt : Bundáskenyérnek !!! a felsége elvált tőle , a házuk elúszott ! :( mára valami munkásszállón ? él/lakik :( sokba volt az új autó ! :( Bundy + mondta neki h nem ugyanabba az iskolába jártak !!! ő megtanult számolni ! ha eccer nem fussa ? akkor a zember érje be azzal :) amire fussa !
Nagyon úgy néz ki hogy valóban jön, de majd meglátjuk.
Estére ígérik, még csak hajnal van.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)