Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
ezt a mondatodat megjegyzem, elteszem a fejembe...
de akkor bringázni már nem is megyünk?
nem csobbanunk valami medencébe??
Nekem is így vannak ékszereim, én nem vettem egyet sem.
én meg már túlkoros vagyok...
nőket csak újságban látok...
Én ültetnék újat, de azt hiszem eladom ezt a házat az ősszel, ezért már feleslegesnek tartom.
... fent a hegyen láttam néhány gömbhársfát , igazán ültethettek volna a madarak olyat nálunk is :) / hacsak nem metszéssel érték el azt a formát ?! nemtom :)
... a miénk nincsen még 20 éves , a járda mellett van a hársfa , de bolondul nő !! valamikor vörösfenyőt ültetett oda Bundy , de az csak néhány évet élt :( :(
Engem se hoznak lázba, de ami aranyam vagy ezüstöm van, azt mindet kaptam, és mindegyik kötődik valamilyen eseményhez.
Hmmm.... Te udvarolj, nekem már udvarolnak az itteni lányok.
A hárs, a jázmin és talán a lonc lesz, ami a gyengém.
na, látod barátom, Enissának nem érdemes ékszerrel udvarolni...
de akkor mi lehet a gyengéje...hm??
Hát kérlek szépen, közben rájöttem, hogy itt a neten sokan írnak sok mindent.
A jelenlévőkre nem vonatkozik.
Ezek 23 karátos bélyegek?
... ja néztem , még sose láttam olyanokat :))))))))
A második link helyett ezt kellett volna, itt jobban láthatók.
[link]
Nahát, nagyon szép ez is. Szerintem nem láttam még ilyet. A Jázmin illatát is szeretem.
Lehet rejtett férfi vagyok, nem hoznak lázba az ékszerek. Helyesebben a legtöbb nem.
... szerezzél be japánloncot / Lonicera japonica / annak az illatát is szeretni fogod ! csodálatos , amikor elkezd virágozni fehér a virága , mikor kezd már elnyílni ? akkorra krémsárga lesz , de az illata ? nem is tudom mihez hasonlíthatnám azt az aromát :) az utcánból az egyik mami Olaszországban szaglászta és szeretett bele az illatába , aztán mikor 1x előttünk ment valamerre , akkor a kapunál ismerős illatot érzett , akkor még a kapunk mellett éppen japánlonc volt :)
Áááááá, nők az ékszereket szeretik, mi férfiak a tömb aranyat.
Nnnnnna most egyszerű.
az a baj, hogy nem értek hozzá...
csak egy pesti vagyok, aki kiszabadul falura...
csak nem papnak készülsz??
Remélem, az is jó, nem tudom. Barackot általában szilvába szoktak oltani.
... nekem valaha a gyöngyvirágillat volt a kedvencem , a terasz előtt kb 2-3 m2-en van is , csak a Pici időnként kifekszi :( :( és akkor várhatom h virágozzon :( :( szedtem le néhány szál jácintot a férjemnek , én nem érzem az illatát , de ő szereti :) a terasz keleti oldalán fagyalsor van , annak is szereti az illatát , én azt nem bár tökmindegy mert azt se érzem :((( viszont ami még csodálatos az a japánlonc illata , amikor virágzik , a csirkeudvar keleti oldalára ültettem + a kert aljára , hadd szaglássza a szomszéd is :) 1x láttam a Kertbarát magazinba ? Koncz Gábor színész nyaralójának ? a kertjébe néhány ereszig felfuttatott japánloncot , még látványnak is csodálatos volt , gondolom az illata is :) ... 1x Bundy vitt 3 szálat valakinek , mondta neki h tegye vízbe gyökereztetni , el is ültette a pasi a lépcsője mellé éveken át virágzott neki , aztán gondolom eladhatta a házát , mert az új tulaj kivágta mielőtt 1x is virágzott volna neki !
vadeperfába...
azokat gyökereztettem meg...
vaddisznót itt még nem láttam...
de sok faj van aki makkal álmodik..., na, majd védekezem...))
Milyen alanyba oltottad? Vagy a barackba oltottál valami mást?
Nem tudom, mennyi idő alatt nő meg olyan nagyra, hogy árnyékot ad, de ha már termése lesz, a vaddisznók miatt jó erős kerítés kell. Tudod, szeretik a makkot. Ha meg éhesek, makkal álmodnak.
a múlt héten oltottam be egy sárga barack fát, de nem tudom, hogy megfogan e?
a you tuberól tanultam...
További ajánlott fórumok: