Holnaptól diéta! (beszélgetés)
Nekem 10 kg kéne vagyis már lehet annyi nem is:)
Na majd csütörtökön mérlegelek..
A 6 kg igazán nem sok, s ha jobban fogod magad érezni úgy akkor maximálisan megéri egy kicsit odafigyelni.
Most én is nagyon tele vagyok úgy érzem, ma még egy joghurt ital és tadamm:)
Ez jó ötlet, holnap lehet ezt csinálok.:)Csirkét inkább nem ettem, mert nem kívánom.Legalább kevesebb kalória.:)Most nagyon jól laktam.Persze a tészta sok kalória, de hát most más hozzávaló nem nagyon volt itthon.Majd ma bevásárolok.
Rajtam "csak"kb. 6 kg van, bár ez is nagyon zavar, mert csak a felső testemre jött fel.Nem a legszebb látvány számomra.:)De már mintha kisebb lenne a hasam.:DValahol néztem ideális testsúly kalkulátort, ott azt írták, hogy nekem 52 kgnak kéne lennem.Hát akkor 12 kgot kéne fogynom.:S:)Dehogy fogyok annyit.:D
Én rakott zöldséget eszek. Mindjárt le is írom a receptet :)
Nekem sincs mérlegem. A fitnesz teremben mérlegelek hetente egyszer (ez is motivál, hogy elmenjek tornázni :D) és néha a pároméknál hétvégén. Itthon csak centizek, de azt sem naponta.
Hmm:) Fincsi lesz az ebéded!
Mostanra én is kitaláltam,sőt már készül is.
Tojásos lecsó,persze light változat mert olaj és persze szalonna meg kenyér nélkül.
Csak paradicsom,paprika és tojás de én így is imádom:)
Any igazad van a mérleget illetően,lehet jobb lenne ha nem figyelne minden reggel:)
Az nagyon szuper amikor már érződik a ruhákon,hogy apadnak a kg-k:)
Már tudom mi lesz az ebéd: csirkés paradicsomos tészta.Ez finom és egészséges.:)Persze a tészta durum tésztából.
Most olyan éhes lettem,hogy rendesen remegek a kajáért, feszült vagyok.:(De ezt betudom annak, hogy hamarosan itt vannak a nehéz napok na és beteg is vagyok.Meg kár volt enni narancsot abba is csak cukor van és még éhesebb lettem.:(
Amúgy én nem mérlegelek, mert nincs is mérlegem.De majd úgyis látni fogom magamon a változást, na meg majd ha mérleg közelébe kerülök, felpattanok rá.:D
Sziasztok:)
Ááá,még senki sem tudja mit eszik ma? Pedig gondoltam bekukkantok ötleteket gyűjteni,mivel még nem tudom mi legyen az ebéd.
Délelőtt megittam egy joghurt italt, lehet az ebéd is az lesz ha nem lesz más ötletem.
Egyébként ki milyen gyakran mérlegel?
Én mindig eldöntöm,hogy majd csak hetente aztán szinte egy reggel sem bírom ki,hogy ne álljak rá,pedig tudom nem helyes..
Szép jó reggelt! :)
eljött egy újabb nap , távozhat újabb néhány deka :) persze még én sem döntöttem el , hogy ma mit egyek, de szerintem olyasmit keresek,ami van a hűtőben és besorolható az update 1-esbe. ( lehet,hogy ma is felvágott lesz meg joghurt. )
délután jövök ! :) Kitartást mindenkinek, és sok minusz kilókat :)
Jó reggelt!Előszőr is mindenkinek szép napot és sok kitartást kívánok!
Ma még nem tudom mit eszek sajna, de még mindig iszom a mézes teákat az tuti.:(
Ez a súlykontroll program nem is tünik rossznak.:)
Lehet kipróbálom.
Én 2 joghurttal zártam az amúgy csak ivósnak szánt napot:P
Tényleg jó, hogy ennyien vagyunk már és szinte mindenki egy új módszerrel ismertet meg!
Hajrá Mindenkinek!
Nekem 9 napig kéne, de múlt héten bebűnöztem két tortával (szülinap volt) úgyhogy hosszabbítok. Ezen a héten még az elsőhöz próbálom tartani magam, aztán a hétvégén, vagy jövő hét elejétől hozni be közepeseket apránként. Mondjuk a teljes kiőrlésű kenyérnek a barna rizsnek fogok nagyon örülni, de amúgy jól elvagyok az egyes kajákkal is :)
A mennyiségekkel bajban vagyok, mert nincs mérlegem :(
Nagyon jó lenne tudni, hogy pl hány evőkanál egy adag zabpehely, vagy majd egy adag rizs. :S
Sajnos az adagszámolásokban így nem vagyok jó.
Sziasztok:)
De jó,hogy többen lettünk!
Én is sikeresen zártam a napot kaja ügyben,viszont mozgás sajnos még mindig nem volt.
Tényleg jó lenne ha akinek van tapasztalata leírná a tuti bevált torna dvd-ket.
Sziasztok!
Én csütörtök óta súlykontrollozom. Már elkezdtem egyszer, de sajnos abbahagytam. Most van motivációm, mint ahogy többeknél is olvastam, nyár, strand. Ráadásul június közepén előadást tartok az egészséges életmódról. Bár viszonylag egészségesen étkezem, azért mégis hitelesebb az ember, ha nem plusz kilókkal megy oda :)
A súlykontroll programról van honlap a neten (nem szeretném töröltetni a hsz-em, így nem írom be)
Szia!
Nem tudom pontosan mi volt a nagy fogyásban, mert alig nézek tv-t (nincs tv-m ugyanis :D). A súlykontroll program alapvetően a glikémiás indexen (GI) alapul, ami azt mutatja, hogy milyen gyorsan és tartósan emeli meg a vércukorszintet. Ez gyakorlatilag azt jelenti számodra, hogy milyen sokáig tart feldolgozni a szervezetednek, és mennyi idővel kaja után fogsz megéhezni. viszont pl a zsíros kaják jellemzően jó GI értékkel rendelkeznek, viszont egészségtelenek és hízlalnak, ezért saját indexrendszert vezetett be, ez alapján a két dolog alapján. 1-100-ig számozza a kajákat, 30 alatt tökjó, 60 alatt elmegy, 60 fölött jajj :) A program egy 9-10 napos bevezetőből áll, amikor csak alacsony (<30) indexű kajákat ehetsz, aztán a 2. szakaszban ehetsz közepeseket is, kb a napi kajád 1/3-a lehet közepes, 2/3-a alacsony. Ez a hosszú szakasza a fogyókúrának. A 3. szakasz szintentartó életmód program lenne, úgyhogy abban nem mélyültem el még :).
A honlapján fent van a kaják indexe, és az ajánlott mennyiségek is. Meg kb minden amit a könyvében leírt.
Leirnád röviden miből áll Alexandra programja? Vagy kb az, ahogy a nagy fogyásban láthattuk?
Kiatrtást Neked is és üdv a csapatban:)
Sziasztok!
Én is jövök! Már elkezdtem a fogyimat egy hete. Tegnap óta naplót is vezetek róla, hátha így jobban betartom. Én béres Alexandra súlykontroll programját követem (próbálom :D ) Ezzel biztos nem fogom hipp-hopp ledobni a kilóimat, de azt hiszem egészségesebb lesz ezt lassan.
Igazad is van, hogy nem jó hirtelen keveset enni. De ismerem magam. Már január 1-jétől akarok fogyni és azóta csak hiztam:(
Ha azt mondom, kevesebbet eszek és odafigyelek, mindig elcsábulok erre-arra. Ha viszont 1-2 hétig keményebben csinálom( a jogurt hét nem olyan vészes, szerintem), akkor utána jöhet ez az odafigyelős, mert már hozzászoktam, hogy kevesebb a kajaadagom.
sziasztok! nem rég értem haza a suliból, de első dolgom volt,hogy feljöjjek a fórumra :)
ma csak 2 joghurtot ettem, meg csirkemellsonkát, natur minden nélkül, ráadásul megittam majdnem 1 liter teát, ami nálam nagy szó,hiszen napi kb fél-1 litert iszok összesen..
nagyon fájok a tegnapi-tegnapelőtti miatt, de ma is szeretnék LM-ezni, sőt, előkeresem a ducitréning dvdmet, meg vhol van egy szandis is, aztán holnaptól már azt is beiktatom.
tegnapelőtt óta viszont sikerült 1,5kg-ot leadnom ( persze tudom,hogy ez még csak a víz, de kedzésnek tetszik )
vkinek van egyébként vmi jó, de nem túl gyilkos tornás dvdje? és ha igen,azt vhogy nem tudná nekem elküldeni ( itt )?köszönöm előre.
MINDENKINEK SOK SIKERT!!
Hát én magamnak találtam ki fogyit.Reggeli:normális, tízórai: gyümi, ebéd:minimális, köret az zöldség, utolsó étkezés az uzsonna, ami bőséges fehérje aztán edzés.
Muszáj normálisan enni, a kalória bevitelt max. 20 %-al lehet csökkenteni, ezzel a heti 0.5,1 kgos fogyás érhető el edzéssel.Mert ha nem eszünk rendesen, akkor a szervezet azt hiszi hogy éhínség van és izmot bontja le előszőr(ami ugye mindenkinek van és az izom több kalóriát éget el mint a zsír.:))Aztán amikor lefogysz, persze izomból és vízből a legtöbbet és aztán újra elkezdessz csipegetni, rendesen enni, akkor visszajönnek a kilók, mert már nem lesz annyi izmod amivel égethetnéd a kalóriát.Az izom helyett zsír lesz.Na de nem akarok okoskodni, csak úgy leírtam.:)
Látom, mindenki nagyon lelkes! Tök jó! Remélem, igy is marad:) Ma én csak iszom, de jól viselem:) Egész nap a gép előtt dolgoztam, nem is volt időm kaján gondolkodni,csak ittam a teákat, vizeket...Holnap már joghurt is lesz.
Nekem a legnagyobb motiváció nem is a strand(nem szeretem), hanem az, hogy nem férek most bele a tavalyi kedvenc nacimba, ami még júliusban jó volt...
Köszi szépen!:)Hát igen, inkább a mézes tea, mint az utálatos gyógyszerek.
Hát akkor nem volt túl bőséges az ebéded, de mindent a cél érdekében!:)Örülök, hogy jól halad a diétád!:)Amúgy az enyém is, mert még mindig nem ebédeltem és már el is múlt a mardosó éhség, de azért még picit éhes vagyok.Hát már ideje lenne enni.:)
Otthon fogsz tornázni vagy eljársz valahová?
Ha otthon mire?
Én a mozgásra sajnos egyelőre lusta vagyok elkezdeni,pedig nagyon kéne..