Hölgyeim, tanácstalan vagyok S.O.S.?! (beszélgetés)
Hááát, bármi előfordulhat. Ő fiatal házasként egyedül él. Nem lehet tudni, hogy mennyire kötődik a férjéhez, mennyire hűséges és elszánt fenntartani ezt a házasságot, hogy milyen komoly terveik vannak a férjével?
Bele kell vágnod. De csak akkor, ha valóban vele szeretnél élni! És ha mindent meg tudsz adni, hogy kárpótold a mostani álmaiért.
De Titeket nyilván csak Hölgyeimként szólítalak meg. :)
Nagyon rendes lány amúgy, tartok tőle, hogy labdába sem rúghatok. Csak abban bízom, hogy külföldön dolgozik a férje és hátha megingatható. Szeretnék én lenni az egyetlen az életében :) :)
A hölgyemre, hogy mertem volna válaszolni? 😆
Ahány nő annyi féle. Ha boldog lennék a férjem mellett és kiegyensúlyozott, ahogy írsz a lányról, a magam nevében tudok véleményt alkotni, nem kezdenék másik pasival.
És mit lehet tudni még a nőről? Hány éves? Mióta házas? Van-e gyereke?
És hány éves vagy te?
Gondoltam, mint nök, hátha adtok tanácsot Nekem, hogy érdemes - e vagy esélytelen egy házas nőnél elérni, hogy belém szeressen.
"Uram", jajjj nekem, 34 vagyok, ne viccelj!
Uram, mi ezt hogy tudnánk eldönteni?
Puding próbája az evés, néma gyereknek anyukája sem érti a szavát.
Van egy olyan nő ismerősöm, aki minden téren tetszik. Életvidám, mindig mosolygós, nagyon pozitív kisugárzással és mellé intelligens, humoros.... kész vagyok tőle. DE házas. Viszont azt tudom, hogy a férje külföldön van, alig van otthon.
Nagyon kedvelem, kedvelni szerintem ő is kedvel.
Szerintetek női szemmel megpróbáljam megszerezni vagy adjam fel? Vagy esélyem nincsen? Csak rá gondolok, nem tudom kiverni a fejemből. Szeretném, ha ő lenne a párom.
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Teljesen tanácstalan vagyok
- Teljesen tanácstalan vagyok! Mit tegyek?
- Ti mit tennétek a helyemben?Annyira tanácstalan vagyok..