Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
hűúúúúú de jóóó!
Képzeld Józsi kérdezte, hogy hova tennénk a bébi ágyat,mire én majd ha jövő héten szülni kell menni addigra eldöntöm, hogy hol legyen!
Nagyon rajta vagyunk a témán!
Tényleg tudsz J naptárt csinálni?
Mert nekem csak ok.ig van. és kellen utánra is hátha nem gyün össze addigra!
Én is csak ennyit bogoztam ki, de még nem volt időm Brigusomat visszaolvasgatni aug.5-től :))))
Velem zujs???? Kész van a Benceszoba, kimázoltam :)))) Egész jó lett! Nem olyan művészi, mint a többi csajszinak, de tuti ez is! Ma voltam nstn a csajszi azt mondta tökéletes! :) I.fokban érett a méhlepény! Meg állítólag nem lesz kicsi gyerek :))))
Belőlem szerencsére nem ömlik, csak kicsit vérezgetek, vagy barnázgatok... :)
A mensim viszont mostanában inkább 4 nap barna, és egy nap vér! :) Ez sem normális sztem! :D
De már ez sem érdekel... jövő héttől két hétig szabin leszek és nem akarok olvost látni... :D Már megint ott tartok, hogy hetente megyek! :D Elegem van! :D
húúú nem is tudtam!
én is láttam hogy Debrecenben lett meg Bencus, de nem tudok semmit! :( már írtam 3 sms-t és semmi válasz.
Ma jöttem leózni, most lett net,mert átalakítás van.
Veled mizus?
Az előző dokim azt mondta rá: "Maga X aktás ügy!"...
A mostani meg azt: "Nem kell vele foglalkozni!"... :)
De nekem tele a hócipőm vele... :) Ha nincs is semmi, és végre szexelünk, akkor vagy jön egy kis vér, vagy barna... persze másnapra elmúlik... de pár nap múlva ismét jön valami! :D MÁr csak röhögök rajta... :) Belőlem él a betétgyár! :D
Szia Drága!
még baba náűllunk nincs keden írtuk alá az adásvételit okt. 15. ig fizetnie ekll a srácnak.
Ja van 3 varratom a számba, szájsebészeten voltam, de törtlenül szedem a vitamint!
:DDD De édes vagy... :D
Sztem sem lesz baj... :D
Majd most keresek egy új dokit, akinek nem lesz normális, hogy hetente vérzek vagy barnázok... és aki végre foglalkozik azzal, hogy normális nemi életet tudjak élni! :DDD
Sziasztok!
Munya vagy még?
SEmmi baj! :D
Én tudtam, hogy nem lehetek babás... :D Bár a mellfájás most egy egészen új mensis tünet lett... mert még nemvót! :DDD
Tudod én csak azért vagyok itt, mert izgulok a többi lányért, akit itt ismertem meg az elmúlt időben... és nagyon tudok örülni, ha végre valakinek összejön... :) Mi most pihentetjük a babatémát, és nem is nagyon foglalkozunk vele! :) Elég volt az elmúlt években! :) Én legalábbis baromira belefáradtam! :D
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?