Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
:DDD
Na akkor nekünk sose lesz gyerekünk... párom egy depressziós idegbeteg állat, én meg néha a másik fele depi nélkül! :D
ne csak simán a rendi nevet írd,azt is amit utána írtam:)))
na az vagyok én!!!:DDDDDDDDDD
csajok jövök ma még,,nájki neked 3 ment:))
pussz!
:D
Én nem akkor talizim Jojjoval... :D De egyeztethetünk... :)
Szóval megvolt a csoda, de nem tudom miért, köztünk valami ki nem modott, de minkettőnk által érzett feszültség kezdett eluralkoni. Lepleztük, még maguk előtt is, de mégis tudtuk kihűlt a kapcsolatunk. És akkor jött egy tragédia: a férjem anyukája autóbalesetben meghalt. Ő volt a család motorja, óriási üresség maradt utána. Talán ez is közre játszott benne, meg a köztünk lévő elhidegülés is, de a férjem úgy döntött elköltözik.... Napokig sírtam, sajnáltam magam, de az vigasztalt, hogy senkije nem volt, munka után mindig hazajött először imádott kislányaval játszani egy kicsit, és csak utána vonult el az albérlet magányába. Ahogy telt az idő keztek a sebek begyógyulni, fél év már nagyon hiányoztunk egymásnak, így jött a boldog visszaköltözés. Első este alig vártuk, hogy Viki elaludjon, és egymás karjaiba omlottunk. Mielőtt belemerültünk volna, rákérdeztem : ugy tudod, hogy nem szedek semmit, csak akkor folytassuk, ha te is szeretnéd így. "Ugyan cicám, helyrejött az eszem soha többé nem hagylak el, benneteket, és mindig is 3-4 gyereket szerettem volna."... A következő hónapban nem jött meg, és 2006 júliusában megszületett Ádám.
Még mindig lesz folytatás...
Velem is hejjj! :D Megyek Pestre 14-én és ott is alszom...talizhatnánk többen is.
Are Drága, akkor áll még a randi 14-én? :)
mennem kell:)
pussz mindenkinek,,,kivéve akinek nem!!!
nem kell egy???adok bammeg
a törpének is adtam egyet
elő hagyta az ágyon,,a csipi meg mire hazaértem megcsócsáta
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?