Hol vannak a tanárok, mikor a gyerekek összeverekednek? (beszélgetés)
ja értem már,te ugyszoktad ha valaki leköp,utána összehaverkodsz vele,én sose ártottam senkinek,
ha kértek adtam,én nemkértem senkitől,csináltam fészbokot 1 év után nemjelölt be senki énvagyok a g.eci?
Továbbra is a világot okolod. Holott neked kellene változni.
Egyszer egy könyvben olvastam egy igaz történetet.
Volt egy sikeres ügyvéd akitől megkérdezték, hogy mitől lett ilyen sikeres. És azt mondta, hogy otthon mindig veszekedés volt és ő nem akart olyan családot, ezért lett sikeres.
Aztán kiderült, hogy van egy bűnöző ikertestvére aki szintén a családi körülményeket okolta azért, hogy ő bűnöző lett.
A saját hülyeségünk miatt lehet okolni mindenkit, de attól még mi vagyunk a hibásak és a saját életünk alakítói.
Szerinted az a normális és a megoldás, hogy elzárkózol az emberektől és antiszociális vagy?
am.nekem most hiába mondjátok hogy h.ülye kérdés,
nemtudom törölni,a moderátornak meg hiába irtam hogy törölje a remete férfiak és a remete férfiak 3
kérdéseim,annyi gerinc nincs benne hogy törölje,
pedig mibe telne.
nem, megadom az esélyét némi traumának is, ami mentálisan csapódott le, azzal viszont nem nagyon tud mit kezdeni virtuálisan az ember...
:(
mondjuk mostmár mindeggy,fizetős iskolába nemtudok menni,nincs lóvé,okj-s iskolába nemvettek föl,
mondván nemvagyok hátrányos helyzetű,bezzeg a sok 50 évest felvették.Munkalehetőség meg amugysincs,mer ugye válság van.
jó de mértvolt az egész osztály ellenem?
amugy előtte se csíptek elsőtöl kezdve,halgatag gyerek voltam.
-.-
ha valaki pancser az aztjelenti hogy troll?
amugy bárhova irom ezeket vagy nemreagálnak rá,vagy trollnak néznek,mondjuk,mitvártam......
és troll?
:)
elmentem középiskolába ottt megfogadtam hogy sza.rok
mindenkire.Igyis lett.Álltam egyedül a folyósón,tettek rám pár megjegyzést mikor egyedül álttam melettünk egy osztáj,hogy múmia nézd ott a múmia.Voltam terrorista,bánatfej,elmebeteg,nyomorék.
Ha nem szóltál a tanárnak, akkor mégis mit vártál, s miért kérdezed, hogy hol vannak??
Senki nem mondta, hogy patkány vagy. Valószínűleg így reagálsz mindenre. Ne haragudj, de én is ütnélek..
persze orvos meg látlelet,alig vártam hogy mennyek haza azt zárkózhassak a szobámba,meg reménykedhettem hogy nincs se törés se vérrög.
Lehet azért vagyok ilyen bo..lond.
a gyerek mögöttem ült a padban tenyérrel ütögette a tarkóm,fejem,eztcsinálta 1 és fél év után meguntam,
mondom te fa..pó,erre megver,énkezdtem akoris,leakartAm ülni a székre,őmeg ott állt azt kihuzta alólam
sose felejtek
direkt velem g.ciztek mert tudták hogy nemhagyom magam,bevert a gyerek lefejeltem a fogast,ötödikbe,
szóltam valakinek?mentem sirni valakinek?még a tanárnak se szóltam azt mégis énvagyok a p.tkány?
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyan kedvenceid, amik eredetileg gyerekeknek készültek?
- Vajon mit gondolhatnak a többiek azokról a gyerekekről, akik bullyingolva és/vagy kiközösítve vannak?
- A kamasz gyerekeket elviheti a gyámhatóság, ha egyedül vannak otthon?
- A mostani gyerekek miért vannak így ráizgulva, hogy mit vegyenek a szüleiknek karácsonyra?
- Milyen játszóterek és látnivalók vannak Egerben, amik kicsi gyerekeknek is érdekes lehet?
- Futószemölcs kezelése gyerekeknél hogy történik? Milyen lehetőségek, módok vannak?