Hol vannak a figyelmes férfiak? (beszélgetés)
szia!
és hogy hogy egyedül élsz?
Kézcsók:)
Most éppen egy másik országban, de legtöbbször Németországban vagyok.
Köln szép-e? Ízlések és pofonok:) Nekem tetszik...
Szia!
Kölnben élsz? Szép város?
OK!
Gyémántot nálam hagyta, indult egy szép meglepivel. Én sem tudom, mi az. Ha ma este nem megy neki gimnasztika, nálam reklamálj, én vagyok az oka, kifárasztottam. De nagyon bírja a tempót, ugye? Ilyen korban... és ráadásul igazi FIGYELMES FÉRFI!!!!!!!!
Innen aztán nem, hacsak a Sán el nem rabol ☺
amúgy az enyám is figyelmes...általában☺ és most épp dolgozik...legalább is én így tudom...vagy a szeretőjénél van?! :DD
Szia Drága! :)
Az enyém is, imádom!!! :)
Mennyire igazad van. :
Vili már nem elég?? :D
Az én értékrendem nem engedi. Nem tudnám megoldani, hogy valakivel egyet hancúrozok, rajtam az illata és egyéb, aztán hazamegyek, gyerekeket megölelem, férjem hozzámbújik, estleg ugyanzt akarja, mint a szerető. Szerintem gyomorgörcsöt kapnék, aztán sírógörcsöt, aztán ripsz-ropsz kitálalnék.
Nem akarok újra lángoló szerelmes lenni. Belepusztulnék.
Persze Vili, Pitt, Cruise, Connery az más, azok jöhetnek, főleg, mikor a férjem Sndra Bullockkal kavar. :-DDDDDDDDDDDD
Hát igen, így van...
amúgy látom nem nagyon kedvelnek minket a szeretős oldalon, pedig csak a véleményem írtam le én is.
Jó este.
Hová kell menni fórumot offolni??? :D
Szia!
Igen, épp most olvastam. Tudod vannak, akiket nem lehet megygőzni, na persze ők véletlenül, mindig a másik/szerető oldalon állnak. Nem kívábok nekik egyebet, csak tapasztalják meg a másik oldalt is ☺
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Hogyan lehet egy 6 éves gyereket rávenni, hogy összeszedettebb legyen, gyorsabb, figyelmesebb?
- Mennyire nagy kérés egy kapcsolatban néhány apró figyelmesség?
- Ajánlanátok egy nagyon megbízható, kedves, figyelmes bőrgyógyászt Szegeden?
- Meddig szeretet (megóvás) & figyelmesség, honnantól féltékenység?
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?
- XVII. kerületben keresek gyerekorvost. Olyat, aki jó, megbízható és figyelmes.