Hol élnél jelenlegi lakhelyed helyett, miért, és vajon jártál már ott? (beszélgetés)
Én Tenerifén élnék, az éghajlata miatt, meg én imádom a tengeri herkenyűket enni és ott van ebből bőségesen és megfizethető áron.
És igen jártam ott tavaj 2 hetet voltunk.
korrekt :)
Én se nagyon. De szerintem a mi országunk is van olyan gyönyörű mint bármelyik másik, én nem cserélném le egy trópusi szigetre mondjuk.
a civilizációtól én is viszketek már :D, de hál' Istennek most szabadultam ki csodás fővárosunkból vidékre és hát már nem is megyek vissza :)
Az indiai óceán partján :)
(Kenya csodálatos)
1.Horvátország, Görögország tengerpart!!!
2. Gyönyörű volt Skócia is, bár ott is elég gyakran esik az eső!
3. Svájc , Bajoroszág, Stájerország gyönyörű hegyei, kastélyai
4.Párizs
5.Dél-Franciaország tengerpartja, pici falvai
6.Belgium, Hollandia...
7.Magyarország melegvízű üdülőhelyei
...sajnos most csak itt ülök a szobámban, és ezekre a csodálatos tájakon átélt élményeimet emlékezem!
Itthon: Debrecen, ott tanultam 4 évig. Hiányzik, hangulatos város és szép.
Külföldön: Frankfurt,a hangulata és maga sz életforma, amit kint élnek, az ételek, szokások, tájak és a környezetvédelem(most végre kicsit tovább élvezhetem majd)
Vagy valami meleg, homokos tengerpart, ahol rengeteg kókusz, banán és narancs terem a fákon, amit szabadon szedhetek. :D
Ááááá, ott folyton esik az eső, és fúj a szél. Most jött meg egy családtagom :)
Csak májusban van rövid napsütéses időszak, olyankor mindenki rövidnacira vetkőzik. Ha véletlenül nem esik az eső, összecsapják a kezüket, és csodálkoznak. :)
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- A jelenlegi törzspontjaid minden egyes számát add össze, és adjál hozzá 10-et
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Vajon a jelenlegi magas ingatlan árak csökkenni fognak?