Hogyan tovább az orgazmusig? (beszélgetés)
Itt van Omega hímtársunk....majd ő szóval tart:)
Úgy kell neked! Nálunk a péntek ilyen:)
Szíjja Zizil micsimáltál éjfélkor????Eddit 2 neeeeeeeee máááá én 4-ig vagyok!!!!!
igen
rámrontottak már megint a nyomtatni valókkal :((
csat később tudok csatlakozni
Szia Zizil!!!! Jössz te is kv-zni??? De jó!!!:)
A legtöbb csak mondja...henceg vele...aztán meg....:PPP Tisztelet a kivételnek természetesen:)
Ez úgy gondolom nem kínzás , hanem a nő /és férfi is/ akarattól független izom összehúzódásából jön létre orgazmus közben.
Bár biztos orgazmus közben nem figyeled reakcióidat, mert mással vagy elfoglalva, de gondolom veled is előfordult már, hogy a csúcson a kezed ügyébe kerülő dolgot jó erősen megszorítod, vagy körmödetet belemélyeszted valamibe. Ez a dolog lehet akár a párod keze, és háta is vagy éppen az ágynemű.
Egyébként, ha a kínzást nem is ezt a dolgot szinte az összes férfi szereti hiszen ebből is le tudja mérni mekkora örömöt okozott a nőnek.
De jó jel azért ha van olyan pasi aki ezzel tisztában van;)))))
Teljesen egyetértek veled és meglepett,hogy egy nő mondott neked ilyen furcsaságot.....méghogy csak a hüvelyi a teljes értékű....tiszta vicc. Sok nő a fél karját adná, ha egyáltalán lenne orgazmusa...
Ebben teljesen igazad van, viszont gyakorta elképedve olvasok dolgokat, hogy sok nő csak azt tudja elfogadni teljes értékű orgazmusként, ha vaginálisan elégül ki. Azt, hogy a párja kézzel vagy orálisan a csúcsra juttatja a csiklóján keresztül csak mint vészmegoldást fogadja el, és továbbra is görcsöl.
Mivel férfi vagyok ezért pontosan nem ismerhetem a női test működését viszont én úgy érzem, hogy a csikló orgazmus lenne elsősorban az amire a nők képesek lennének a hüvelyi az éppoly szerencsés adottság, mint az, hogy valaki szépen rajzol és jól énekel.
Persze ez csak egy szubjektív vélemény, Ti biztosan jobban tudjátok, hiszen a Ti testetekeről van szó.
Tényleg szeretitek ezt a kínzás dolgot???Sose tudtam.Ma is tanultam valamit.Köszönöm!!
Deeeeeee valóban nem voltam 1 értelmű:)))
A KÁVÉRA GONDOLTAM:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bocsi, leesett..:D:D:D:D:D:D:D::D
Mi??? Képes vagy szexelni ebéd után?????
Sokkal jobb érzés, ha közben karmoltok és haraptok, mintsem azért mert nincsen. :-))))
Ebéd után jól fog esni:))))))))))
Nahh az senkinek nem lenne jóóóóóóóóó mert akkor harapunk és támadunk mint Leóóóóóóóóó;))))))))
Ez nem csak rajtunk múlik....:)
Maximium annyi, hogy az oroszlán és az orgazmus is o betüvel kezdődik. :-)) Viszont azt remélem, azért a női orgazmus nincs kihalófélben, mint ez a szegény fehér ragadozó.
OK megbeszéltük;)))Én itt leszek:)))Ne hagyjunk ellvarratlan szálakat!!Bár mint korábban írtam ennek a dolognak sok köze nincs az orgazmushoz:)))
biztos, hogy oroszlán volt?? :)
Belátom igazad van, valóban nem kérdeztem. Máskor, ha ilyeh gondjaim lesznek, rögtön hozzád fordulok tanácsért :-))
Előbb mondhattad volna ezt a hírt, akkor talán nyugodtan tudtam volna aludni, nem pedig kétségek között forgolódva az oroszlán ügy miatt:-))))
Na szisztok tegnap már nem tudtam erre a fontos s szinte már életbevágó kérdésre válaszolni Nektek.Szóval láttam egy képet itt a neten egy hófehér bundájú oroszlánról aminek kék volt aszeme namármost az albínók szeme vörös mivel a szivárványhártyájuk sem tartalmaz pigmentanyagot.Azt írták ez egy kihalófélben lévő faj csak 200 él a földön.Még életemben nem hallottam erről a dologról tegnap sokat tanultam:)))
Ki húzott el?! Én még munkaidőben vagyok. De még nem mondtad meg, mire kell az oroszlán.
Szépek vagytok elhúztatok köszönés nélkül!!!Szisztok megyek én is haza !
További ajánlott fórumok: