Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan tovább az orgazmusig? (beszélgetés)
Kész fotóval a kezemben megyek....tehát nem tudja kimagyarázni majd, hogy "dehát másképp mondtad...:" ;)
jáááááááááájjjjjjjjjjjj:))))))
Nekem is töredezett használhattam bármit:(
olyan merészet, mint a szivárványszínű szőr :DDDDD
Lehet mire oda kerül a sor felbátorodsz és csináltatsz valami exta merészet:))
Mikor nekem rövid (nem csak rövidebb) volt, akkor azért nem szerettem, mert sokkal többet kellet vele bíbelődni, hogy jól álljon :)
Egy 10 centit lehet, hogy le fogok vágatni, hogy ne törjön ennyire se.
Milyen üzletben dolgozol?
Nekem is addig ért de jobban szeretem ha rövidebb mert hamarabb szárad:)
Ha kész lett fotóztasd le magad és küld el megnézem.
sötétbarna a szemem, a hajam hosszú. Kb a hátam közepéig ér.
és a szemed mindehhez? :)
Egészen sötét barna. Az eredeti kb. sötétszőke, de 16 éves korom óta csak a lenővést láttam max.
Nem rég fontolgattam, hogy megint vörös leszek, de azt hiszem mégsem.
Én azt fogom beújjítani jövő héten, hogy nem lesz lenőve :)
Kicsit. Most hosszú a hajam (kb. hátközépig, derékig) és szeretném lejjebb vágatni és "megtépetni"....;)
Fodrászhoz méssz az jó!!!Újítassz valamit????
Nem bérházban....kertes házban lakunk. A lányomnak elmondom mert úgyis észrevenné este hogy nem jön köszönni a cicus:(((
*...párhuzamot után értelemszerűen nem kérdőjel, hanem !!!!!!
Ne már...még a fele telt csak el...még ne vonj párhuzamot???
Én mit szóljak?? Megyek du. fodrászhoz....:/ És ha elcseszi a hajam??????
Köszönöm.........látod ez nem az én napom:((
Kislányodnak elmondod??? :S
Ezek szerint nem bérházban éltek.....:)
Ő 3 éve él velünk a lakással kaptuk .Azelőtt benti cica volt de mi este járunk haza és az sok idő lett volna egyedül egy üres lakásban. Mikor a lányomról kiderült hogy allergiás az állati szőrök túlnyomó részére kétség sem fért hozzá hogy kinti cica lesz.Mit mondjak nem vette jó néven.De napközben átjárt a szomszédokhoz mindenki szerette.
született lelkiszemetes vagyok, mondhatsz mindent bátran!
Szegény cicus :(((
Engem a kétszázasok szoktak becsapni. Most már figyelek, de 3szor volt, hogy többet adtam vissza. De szerencsém volt, és szóltak.
Én meg az első pár alkalommal, mikor visszakaptam, szóltam, hogy véletlenül eurót adott. Néztek rám nagyot, hülyét.
Az eurókat nem szeretem, mert mindig órákig guberálok a sok apró között, mert nem ismerem fel őket, mindegyiken lesegnem kell a címletet.
Istenem....szabályszerűen könnyes lett a szemem....jajj, szegény drága....:(
Az én kutyusom is ennyi idős...még mondhatni,hogy aktív, de a két hátsó lába nagyon gyenge. És hát fogynak a fogai neki is :(
Bocs hogy rádzúdítottam de ki kellett írnom magamból ezeket.
További ajánlott fórumok: