Hogyan tovább az orgazmusig? (beszélgetés)
Majd 29-én dolgozom, addig,ha minden jól megy itthon vagyok :-)
Mikor az Olimpia volt, minden reggel hajnal 04-kor ébredtem a közvetítések miatt, úgyhogy, nincs meghatározva mikor feküdjek és mikor ébredjek, a magam ura vagyok :-))))
Holnap még dolgozol azért?
A francia-ír meccset végig nézem, addig nem csörög a pizsama:-)))
Pedig már csak negyedórád van és csörög a pizsama ;)
A sport közvetítések mindig feldobnak :-)
Vagy a "Nem várok holnapig...."-ot :))))
:DDD Brillírozol ma este , Omega harcos!!!!:))))
Véletlenül nem azt hallgatod, hogy ,,szeretném a homokórát megállítani" ?:-)))
Jó, jó...akkor csak fizikailag telt meg :PPPPP
Tegnap azon agyaltam,hgoy el ne felejtsek valamit...persze rittig, hogy kiment a fejemből és képzeld, pár perc múlva a tv-ben volt arról szó, amit én észben akartam tartani....afféle útmutatás...meglepett, de érdekes volt:)
Olyan nincs hogy elakad :)és olyan sincs hogy megtelt a doboz :D
Azt elhiszem. Én már ott tartok,hogy ha megy az egyik ablakban a youtube (zene miatt), akkor a másik ablakban állandóan homokórázik....:(
Szerintem a frissítés nem sokat szokott érni. Mentsd ki a file-okat, amire szükséged van, aztán telepítsd újra. A winfos már csak ilyen.
Mac igaz, hogy lassú, de tele van a memóriája, és nem nyírhatom le, mert apám kb fél éve "menti le a dolgait" (érts: digitális szemét). Na meg attól sem lett jobb, hogy nem rég rázúztam 4G adatot. De azt hiszem 6 éve már megvan, és egyszer sem lett újra telepítve, vírus sehol. Egyszer lefagyott.
Csak rossz, hogy nem minden software fut rajta :(
:DDDDD ejj de frissek vagyunk ma este, teeeeeeeeee!:))))
Ritka az ilyen nő aki azért kesereg mert áll minden :-)))))))
Betettem Csigusz, de valahol félúton elakadt...lehet, azért , mert megtelt a doboz??? Basszus mostanában áll minden:(...nálad???
Csak kérdeztem, hogy mennyit van nyúzva, de ahol gyerek van ott tudom megy minden pillanatban mikor van lehetőség rá.
Ejnye eddit,hát mondtam már hogy tegyél a varázsdobozodba egy laptopos képet :D
Én nem igazán, csak ilyenkor este ha a gyerek ideenged, de ő minden nap....miért?
Sokat használod egyébként?
Tényleg? O_O
Volt már egy Windows frissítésem, rövid ideig jó volt, aztán megint lassú....sajnos tényleg kezd kitelni az ideje, de nincs pénzem másikat venni :/
Akkor csoda, hogy megy még.
És góóóóóóóóóóóóóóóóóóóól :DDDDD
Mákod van ám:) Nekem már vagy 8-9 éves a gép, lassan megérett egy cserére...
Én anyám laptopját bitorlom, mert nálam a mac lassú, mint a dög. A netünk is kaxli, de nem sokára dobbantunk már szolgáltatóhoz.
Az enyémmel is volt valami gondd, aztán vasárnap a megszálló rossz szellem önként távozott belőle. :-)))
De jó...akkor nyilván gyors netkapcsolatod van...az enyém elég lassú...bár ha jobban belegondolok, nenm a netem szar, hanem a gépem...:/
Ő pedig a tv-ben néz valamilyen filmet. A neten egyszerre tudom az összes világbajnoki pótselejtezőt nézni.
További ajánlott fórumok: