Hogyan térjek vissza a régi formámba? Hogy kapjak ismét egy rendes életet? (beszélgetés)
Hmmm... Amugy altalaban, ha segito kezet nyujt vki, illeneeeek odanyomni egy koszivazze-get....
Innentol bocsi, de tokre nem csodalkozom , hgy mindenki kakil a fejedre. Rettentoen onkozpontu vagy, onfeju es ugy vannak vele, oldd meg magadnak. Ariell nalam a viz alatt maradsz ezzel a hozzaallassal, sajnallak 😪
Ha végre kiléptél ebből a nagy rakás sz@rból, amit kapcsolatnak neveztetek korábban, akkor hogy lehet, hogy nem vagy jobban?
Lehet, hogy bűntudatod van, utálod magad, amiért ennyi ideig bennemaradtál? Vállald fel a felelősséget, lásd be, hogy miért volt ez hiba, hogy mit tettél így magaddal, aztán bocsáss meg magadnak, mert adott helyzetben ennyire voltál képes. Légy megértő és könyörületes magaddal, aztán vond le a tanulságot, és máris okosabb vagy.
Ha ez megvan, akkor túl vagy a nehezén. Kezdheted építeni magad, a boldogságod, az életed. Megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot a régi barátaiddal, de csak akkor, ha már túl vagy a depin és te is tudsz adni nekik. A cserbenhagyott barátok nem vágynak arra, hogy az ő vállukra térj vissza sajnálni magad, azt hiszem, nincs ebben semmi meglepő.
Sok szerencsét az új élethez!
A fórum címére reagálva: a rendes életet az ember nem kapja, hanem csinálja magának.
Először is magaddal kezdd, nézz bele a tükörbe, mi nem tetszik? Változtass rajta. Kívülről és belülről egyszerre kell változtatni, mert oda-vissza hat. Először is nem biztos, hogy a helyzet olyan rossz, mint amilyennek látod, de mindenképpen tudatosítanod kell magadban, hogy elmúlt.
De legfőképpen azt, hogy nem ő tette veled, hanem te saját magaddal. Ez fontos, mert így az is tudatosul, hogy senki más, de te igenis tudsz ezen változtati.
A régi barátokat pedig egyszerűen hívd fel és őszintén mondd el, hogy mi zajlik benned. Ha igazán barát volt, sosem veszítetted el, csak tiszteletben tartotta az akkori óhajodat. Ha nem volt az, nem nagy veszteség, majd lesz másik.
Azert valljuk be volt mibol csokkennie az onbizalomnak."gyonyoru no" . Talan az ilyen foku onbizalom, es a mostani onbizalom hiany kozott lenne jo valahol " mozogni". Altalanos recept nincs szerintem az uj elethez, mert ami jo nekem,nem biztos,h.teged is boldogga tenne.
De ami nalam bevalt, hogy ilyen rossz idoszak utan tobbet foglalkoztam onmagammal, sportoltam, a hobbijaimmal toltottem a szabadidom, meg jobban figyeltem az egeszsegemre, tobbet pihentem, olvastam./mar amennyire idom engedte/. Erdemes inkabb uj emberek fele fordulni, baratkozni,sokszor rajon az ember, hogy a regi baratoknak velt emberek nem is baratok.
De elsosorban eloszor magadban erdemes helyretenni a dolgokat, utana valsz csak igazan nyitotta uj kapcsolatra, mindegy az most,h.barat, vagy uj parkapcsolat. Szerintem az utobbi meg nem idoszeru,elotte fel kellene toltodnod.
A mozgas, tanc sokat segithet. De persze nem mindenkinek, nem vagyunk egyformak.
Kivanom, hogy mielobb jobban erezd magad a borodben!
További ajánlott fórumok:
- Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV?
- Számoljunk visszafelé !!!!
- Számoljunk 131313-tól visszafelé hármasával :D
- 123456789-tól számoljunk visszafele!
- Számoljunk 987896547-tól visszafelé hatossával
- Hogyan tudom visszaallitani, hogy mikor uzim van kapjak rola ertesitest a mailemen?