Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni? (beszélgetés)
Mondok neked valamit, aztán úgy értelmezed, ahogy akarod. Szerintem nálad az alap problémakör az elhízottságod. Emiatt, és te is ezt állítod, fáradékonyabb, lustább és miegymás vagy, és nem csak a szexhez. Na most az elhízottságod mögött, vagy miatt a korodnál alacsonyabb tesztoszeron szinten lehetsz. Ha nem zárkózol el teljesen a felvetésemtől, akkor én javasolnám, hogy menj el férfi nemi hormon szint mérésre. Ott értelemszerűen kiderülne, hogy tényleg alacsonyabb e ez a szint, mint amennyinek ennyi idősen egészséges férfinál lennie kéne.
A magasabb szint egyértelműen jótékonyan hatna ki a testsúlyodra is, mivel felgyorsítaná az anyagcserédet is, ami természetes fogyással járna. "Mellékhatásként" a vázizomzatod masszívabbá, a testszőrzeted erősebbé és a szexuális aktivitásod megnőne.
A tesztoszteron szintednek 28 éves korodban még alapból igen magasan kéne lennie, 30 éves kortól szokása esni. Viszont a férfiaknál, a kövér férfiaknál ez a szint alacsony szokott lennie, és a további elhízás még további csökkenést okoz a szervezetükben. Na most mielőtt előszednénk nem akarok én buta kan macsó akármi lenni, meg a falu bikája, aki csak a farkával gondolkozik meg elborítja az agyát a hormon ... itt jelezném, hogy férfiaknál az alacsony tesztoszteron szint szervi elváltozásokat, korai halálozást hoz magával. Tehát, ha másért nem is, de azért, mert esetleg sokáig szeretnél még élni, vagy nem igazán vonz a korai szívinfarktus, agyvérzés, demencia stb, melyekre egy alacsony szintel dolgozó férfi halmozottan veszélyeztetve tekinthet ... akkor tedd ezt a felvetést megfontolás tárgyává.
A tesztoszteron élteti a férfit. Amint nálunk ennek a szintje esni kezd, alakulnak ki különböző fajta szervi elváltozások és válunk fogékonyabbá a betegségekre. Tőlünk nyugatabbra bizonyos keretek közt és bizonyos kor felett alap a férfiak tesztoszteron kezelése, akár még kívülről bevitt formában is. Tehát ne csak úgy gondolj rá, mint valami vágyfokozóra vagy doppingszerre, amivel erőszakot teszel a magadon, hogy "kanos" legyél. Az immunrendszered és az agyunk hatékony működéséhez is elengedhetetlen. Igen, elő lehet szedni a sablon dumákat is, hogy ártalmas is lehet. De ez mindenre igaz, és a két véglet, a túl alacsony és a túl magas közt van valahol egy aranyút, ami jó neked és a barátnődnek is :)
Ez nem fog kiderülni
de vicc
A második mondatodból törölném a "mint olyan pasi" részt...
Engem is érdekelne, hogy a barátnőd tud arról, hogy kiraktad a fotóit, és nyilvánosan kiteregetted a szexuális (nem)életeteket?
elhízott, lusta, tohonya... a láb szétrakás energiát emészt fel (az úgy tartás is)... áhhh.... nme menne...
Inkább legyen fa! Akkor elég passzívnak lenni teljesen, és majd egy méhecske "lesz.pja".... :)
Nem kell nektek ilyen álompasi??Ejnye-bejnye lányok:DDDD
Azt hittem,minden csaj vágya ilyen szuperintelligens,magasan kvalifikált fiatalember,aki nem zargatja párját olyan csúnya dolgokkal,mint p.l. a szex.
:)
szia, jól beszélsz
Végig olvastam a fórumot.Ezt írtad:
"Hát nem egy főnyeremény, elég kicsi a melle, talán ezért se kivánom vele a szexet, meg ugye nem nyeli le."
Magadat viszont főnyereménynek titulálod.Na hát én nem szeretnék ilyen "nyereményt",mint amilyen te vagy.Csodálkozok is,hogy egy ilyen szép nő mit keres melletted.Amúgy meg nem lehet mindenki csöcsibaba.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?
- A barátnőmet szinte tálcán felkínáltam a pasimnak. Teljesen...
- Minden volt barátnőmet megcsaltam. Ezt minek elmondani egy randin?
- Keresem a legjobb barátnőmet
- Megbánthattam barátnőmet?