Hogyan lesz fiú és hogyan lesz lány? (beszélgetés)
Szerintem is sokunkat foglalkoztat ez a téma.
Szerintem is sok mindentől függhet a gyermek neme.
Ilyenekre gonodlok,mint:
peteérés
mikor van együtt a pár, előtte,utána
poziturák..
hallottam olyanról, hogy a nő életkora, hüvelyflórája.
Hát franc se tudja. Lehet meg kellene kérdezni egy szülész-nőgyógyást, vagy egy szülésznőt. Ők biztos orvosi-tudományos oldalról közelítik meg a témát- kíváncsi lennék. Ha mi tervezünk majd 2. babát azért lesz ami lesz én megkérdem: van e valami, amivel befolyásolhatnánk esetleg a gyermek nemét? Nagyobb esély lenne az egyik nemre.
Végül is az a lényeg, akár milyen a baba neme, hogy egészséges legyen. Ha mégsem jönne össze a másik nem, hát legalább lesz manónak kivel fociznia:-) (persze a többi férfin kívül):-)))
Erről én is hallottam.
Ha pontosan tudod, hogy mikor van a peteérésed, akkor talán van esély, hogy befolyásolni tudod a nemét. De szerintem is kicsi a valószínűsége, hogy bejön. Bár, 50%:)
Érdekes megnézni a kínai fogamzásnaptárat itt a neten. Én elszórakoztam vele jól. :)
Puszi:)
szia,
ha megtudod a titkot.. légyszi áruld el nekem is:))
A párom a két fiú után egy kislányt szeretne:)
Kedves mindent-tudók! :)
Rengeteg biológiai megközelítésről és népi hagyományról lehet olvasni a neten, hogyan legyen kisfiú, avagy kislány a születendő gyermek. Vajon tudjuk-e befolyásolni a nemét? Létezhet-e tudatos babatervezés e tekintetben?
További ajánlott fórumok:
- Volt, van, lesz bármiben. Pl. Volt egyszer egy lány, Van aki forrón szereti, Holnap is nap lesz
- Mi lesz veletek lányok?Ki mit választ?Joshi vagy Mónika?
- Mi lesz, ha ő is lány?
- Hogyan tudom 2, 5 éves lányomat leszoktatni a cumisüvegről, mire megy oviba? Ötleteket várok, köszi.
- Ismerősöm 5 éves lánya mindig piszkálja az orrát kívülről, már ki is sebesedett, hogyan lehetne erről leszoktatni?
- Hogyan lehetne leszoktatni 14 hós lányomat arról, hogy ne harapdálja magát?