Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan lesz fiú és hogyan lesz lány? fórum

Hogyan lesz fiú és hogyan lesz lány? (beszélgetés)

1 2
2007. márc. 20. 21:01
szerintem bármit csinálhatsz, azt kapod, amit "megérdemelsz", semmi sincs véletlenül. az első gyerkőcöt tuti tipp alapján fiúnak gyártottuk, persze lány lett, de jobb is, mert a szülés előtti komplikációk miatt a fiú meg se maradhatott volna. most megint babát várok, összeraktunk minden tudást, Jónás módszert, asztrológiát, javaskönyvet, peteérés mérést, és megint fiúra gyúrtunk, most úgy tűnik sikerrel. számomra úgy tűnik nem befolyásolhatod a nemet, max megtanulod értékelni amit kapsz a végén:-)
2007. márc. 19. 22:21

Szerintem is sokunkat foglalkoztat ez a téma.

Szerintem is sok mindentől függhet a gyermek neme.

Ilyenekre gonodlok,mint:

peteérés

mikor van együtt a pár, előtte,utána

poziturák..

hallottam olyanról, hogy a nő életkora, hüvelyflórája.

Hát franc se tudja. Lehet meg kellene kérdezni egy szülész-nőgyógyást, vagy egy szülésznőt. Ők biztos orvosi-tudományos oldalról közelítik meg a témát- kíváncsi lennék. Ha mi tervezünk majd 2. babát azért lesz ami lesz én megkérdem: van e valami, amivel befolyásolhatnánk esetleg a gyermek nemét? Nagyobb esély lenne az egyik nemre.

Végül is az a lényeg, akár milyen a baba neme, hogy egészséges legyen. Ha mégsem jönne össze a másik nem, hát legalább lesz manónak kivel fociznia:-) (persze a többi férfin kívül):-)))

10. Hoxa
2007. márc. 19. 21:36

Itt van a tudásbázisban:

[link]

9. d@nu (válaszként erre: 8. - C8abec8c04)
2007. márc. 19. 21:36
8. c8abec8c04 (válaszként erre: 7. - Hisztikirálynő)
2007. márc. 19. 20:25
Hol található a neten?
7. Hisztikirálynő (válaszként erre: 4. - C8abec8c04)
2007. márc. 19. 20:20

Erről én is hallottam.

Ha pontosan tudod, hogy mikor van a peteérésed, akkor talán van esély, hogy befolyásolni tudod a nemét. De szerintem is kicsi a valószínűsége, hogy bejön. Bár, 50%:)

Érdekes megnézni a kínai fogamzásnaptárat itt a neten. Én elszórakoztam vele jól. :)

Puszi:)

6. d@nu (válaszként erre: 4. - C8abec8c04)
2007. márc. 18. 18:54
Erről én is hallottam, elvileg lehet. Gyakorlatilag ez szerintem annyi mindentől függ, hogy reménytelen erre alapozni...
5. 6b94deaef4 (válaszként erre: 2. - Ccd9bb7d17)
2007. márc. 18. 18:50

szia,

ha megtudod a titkot.. légyszi áruld el nekem is:))

A párom a két fiú után egy kislányt szeretne:)

4. c8abec8c04 (válaszként erre: 3. - Castellina)
2007. márc. 18. 18:45
Arra gondoltam, hogy az Y kromoszómát hordozó hímivarsejt gyorsabb, mint amelyik az X-et hordozza, viszont rövidebb ideig él. Nem lehetne ezzel és a peteéréssel kooperálni?
2007. márc. 18. 10:13
Én úgy tudom, hogy minden magzat erdetileg nőnek indul. Ha belép a képbe az Y kromoszóma, akkor lesz a végeredmény férfi.Szerintem ezt természetes úton befolyásolni nem lehet.
2007. márc. 17. 13:41
Arra én is kíváncsi lennék,hogy kell kislányt "csinálni".Mivel második házasságom,egy ismi szerint én már arra sem foghatom hogy"egy ember csak egyfélét tud"ahogy szokták felénk mondani.A lényeg hogy két fiam van,egyelőre várunk a tesóval,de majd egyszer...lehet hogy újra fiam lesz,pedig titkon vágyok már egy picilányra
2007. márc. 14. 11:46

Kedves mindent-tudók! :)

Rengeteg biológiai megközelítésről és népi hagyományról lehet olvasni a neten, hogyan legyen kisfiú, avagy kislány a születendő gyermek. Vajon tudjuk-e befolyásolni a nemét? Létezhet-e tudatos babatervezés e tekintetben?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook