Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Hogyan lehet védekezni azokkal a személyekkel szemben akik úgynevezett "energiavámpírok"? fórum

Hogyan lehet védekezni azokkal a személyekkel szemben akik úgynevezett "energiavámpírok"? (tudásbázis kérdés)


1 2
44. 36a26f5226 (válaszként erre: 43. - d'moni)
2010. nov. 10. 21:19
Dettó!! :))
43. d'moni (válaszként erre: 41. - 36a26f5226)
2010. nov. 10. 16:17

Mintha csak magamat hallanám, tök ugyanaz a helyzet :)

Pesszimista: ha valaki beteg, akkor már biztos meg fog halni, vagy rákos, meg nehogy öngyilkos legyen stb...

és én sem szeretek negatív dolgokra se gondolni se kimondani.

42. globus
2010. nov. 10. 13:35
Nagy ívben kerülni őket, ha pedig mégis muszáj a kontaktus, felületesen figyelni csak rájuk.
2010. nov. 10. 13:22

Az enyém is sajnos az... Még a közelségétől is rosszul van az ember... És csodálkozik, hogy a gyermekei nem szívesen mennek oda.

Állandóan csak a hadadada-hadada...

Meg született pesszimista, és azt sem érti meg, hogy hagyja abba a sok negatív hozzáállását, mert a gondolatoknak teremtő ereje van, olyankor én vagyok neki a szemét. Egyszerűen nem hiszi el, hogy létezik a vonzás törvénye.

40. d'moni
2010. nov. 10. 10:24
Az én anyám is energiavámpír. Próbálom a fülem mellett elengedni amit mond, ha meg már nagyon fáraszt a dumája, mondom neki, hogy váltson témát! Volt egy energiavámpír barátnőm is, amikor találkoztunk állandóan csak beszélt és tökre lefárasztott, nem tudtam beszélgetés közben mást csinálni, csak mosolyogni, ez is fárasztó, jópofát vágni az egészhez. Aztán nem vettem fel a telefont, nem válaszoltam az e-mailjaira és leráztam.
2010. nov. 10. 08:25
Én gondolatban "leengedek" kettőnk közé egy rolót, nekem működik. Pedig vámpír kolléganőm most is itt ül mellettem.
38. ceea79692f (válaszként erre: 31. - 2df6501868)
2010. nov. 10. 01:18
Kár,hogy kiregeltél......
2010. nov. 10. 00:05
Próbáld meg elkerülni ill. udvariasan lerázni őket, mert ha nem ezt teszed, nagyon kimerülsz.
2010. nov. 9. 22:11
ugyanugy mint a többi vámpír ellen. fokhagymával. ha büdös az ember szája nem lóg rajta senki sem. még az energia vámpírok sem :D
35. HACHEL
2010. szept. 1. 12:22
HOGY EN MIT IS AJALOK...KERULOM AZ ILYEN EMBEREKET MAR MIKOR TEHETEM...DE NEHA EZ NEM MEGY..AKKOR SURUN MOSOK KEZET,KOROZBE RAKOM LABAM ES KEZEM..HMMM..NEKEM EY MINDIG BEJOTT..JA, ES ABLAKOT IS SURUN NYITOK ILYENKOR..PROBALJATOK TI IS KI...SOK SIKERT
2010. jan. 24. 17:04

Fárasztó emberek...hmmm így már mindjárt másképp értékelem ezt a vámpírosdit:)

Ezek szerint ismerek én is jó néhány szipolyt.

Ha nem vagyok valakivel egy hullámhosszon, azt is tökéletesen érzékelem.

Én az ilyen embereket egyszerűen csak kerülöm, ha tehetem, hiszen nem kedvelhet az ember mindenkit. De ettől függetlenül "vámpír" jelzőt aggatni rájuk eszembe se jutna.

Sőt magamat se illetném ilyen jelzővel, ha netán rossz passzban vagyok.

Egyszerűen csak ez a kifejezés, hogy "energiavámpír" meglehetősen irritál.

33. zebracsikó (válaszként erre: 31. - 2df6501868)
2010. jan. 24. 13:25

nem szimpátián alapul a dolog.

Van egy nagyon kedves barátunk, akit ugyan ritkán látunk, mert ingázik Amerika és Magyarország között, de kedveljük.

Mikor hazajön, mindig meglátogat bennünket. Szívesen fogadjuk, ebéd-vacsora miegymás,érdekes személyiség is, de igazi energiavámpír.

A látogatása végére kidőlünk mindketten a párommal.


Nyilván Te is használod egyes emberekre azt a kifejezést, hogy "fárasztó".


Nincs itt semmi különös, semmi mágikus dolog, egyszerűen több energiát von el a szervezettől, mint az átlag.

32. mese (válaszként erre: 31. - 2df6501868)
2010. jan. 24. 13:13

Ez nem trendiség kérdése. Ez egyszerűen van. Vannak olyanok akik ebben nem hisznek, de attól ez még egy létező jelenség. Nem szimpátia kérdése a dolog. Hanem energia kérdése. Neked is van energiád, mint mindenkinek. Mindenki más rezgéssel rendelekzik. Vannak olyanok, akiknek az energetikai mezeje mások energiájából "táplálkozik". Ha belegondolsz, egyszerű fizikai jelenségről van szó. Minden rezgés. A legkisebb atomrészecske is egy rezgés. mindennek rezonanciája van.Neked is, nekem is, a többikenek is.Ha ez nem lenne, akkor nem is lenne létezés. Ez a legalabvetőbb fizikai törvény. Szerinted te mivel rendelekzel létező létdre, ha nem lenne energiád?

Mondok egy egszerű példát: ha például vannak olyan személyek az életedben, akikkel nagyon nem jössz ki jól, azért van, mert más a frekvenciátok. Azonos frekvencia, azonos frekvenciát vonz. Ez olyan, mint a rádió hullámhossza. Ha tekergeted, és nem hallod jól a csatornát, azért van, mert a készüléked egy mésik rezgésre, hullámhosszra van hangolva. Ahhoz hogy fogj egy bizonyos csatornát, át kell állítanod a készüléket arra a ferkvenciára, amin az adott csatorna hallható.

Ez ugyanígy működik embereknél is.Ha nagyon jól kijössz valakivel, nyert ügy, azonos a rezgésszintetek.Ha valamelyikőtök azonban változtat ezen, akkor van, hogy például már kevésbé jössztök ki jól, kevésbé vagytok kellemesek a másik számára.

Az enregiavámpírokkal is ez a helyzet.Neki olyan energetikai mezejük van, ami úgymond "élősködik".Enek egyik alapvető oka az lehet, hogy az neregia mezeje rendkívül kicsi, és másokéból akarja a sajátját megerősíteni. Ez nem tudatos. Ők sajnos így vannak hangolódva.Te is, és én is tudunk energiavámpírok lenni, mikor adott esetben kevesebb energiával rendelekezünk, és nem tudatosan próbálunk gyűjteni másokéból. Ilyenkor van az, hogy mások számára irritáló, vagy fárasztó a személy.Ezt azonban kellő kontrollal lehet irányítani.Aki tisztában van ezzel, lehet kontrollálni, és vannak erre védekezési módszerek.

2010. jan. 24. 11:07

:D

Ne haragudjatok, de jót nevettem.

Ez az "nergiavámpír" cucc mostanában nagyon trendi lett. (legalább annyira, mint celebnek lenni)

Egyébként én a magam részéről egyáltalán nem hiszek bennük. Maximum csak általatok unszimpatikusnak talált emberekről lehet szó.

2010. jan. 23. 22:43

Szia, Érdemes lenne pár cikket elolvasnod a neten, és mindenkinek, akit érdekel vagy érint, mert sok okos dolog van köztük.

Tényleg sokszor van, hogy nem térhetünk ki elölük, és védekeznünk kell. Próbáld ki, hogy mielött a közeledbe érne, képzelj egy búrát magad köré, amin nem hatolhat át a negativ energia. Tapasztalatból mondom, munkám révén (vendéglátás) nem térhettem ki elöle, igy kipróbáltam ezt a módszert és rájöttem, hogy sokkal gyorsabban megszabadulok a rossz érzéstöl. Sokszor az, hogy tudja az ember, hogy leszivják az energiáját, és tisztában van azzal is, hogy ki az, egy negativ reakciót indit el benne is, ami mégjobban elösegiti az energia elvesztését.

Viszont ha megpróbálunk az illetöre szeretettel gondolni, ezáltal saját akaratunkból adunk neki energiát, ami minket sem sziv le annyira, söt hamarabb "visszakapjuk".

Remélem érthetöen irtam, amire gondolok, de tényleg érdemes utánaolvasni.

2010. jan. 23. 22:27
Ja es igen, amit tobben mondtatok: keresztbe tett lab vagy kez vagy akar ujjak.
28. 9c7ae73cd3 (válaszként erre: 24. - Kotkoda28)
2010. jan. 23. 22:26

Szerintem negativ energiat nem jo kuldeni senki fele... Az energiapajzs eleg a vedelmedre.

En ha energiavampir jelenletet erzem, villamgyorsan arnyteglabol bastyat emelek magam kore, aminek a teteje termeszetesen nyitott...jonak tunik.

27. 84882672dc (válaszként erre: 26. - 84882672dc)
2010. jan. 23. 22:25

Ez a gyakorlat egy nagyon egyszerű és csodálatosan hatásos meditáció.

Ülj vagy feküdj le kényelmesen, hunyd le a szemed, és lélegezz mélyen, lassan és természetesen. Egyre jobban és jobban lazulj el.

Képzelj el valamit, aminek megvalósulását szeretnéd. Képzeld el azt, hogy már megtörtént. Olyan tisztán lásd lelki szemeiddel, amennyire csak tudod.

Most vedd körül ezt az elképzelést egy rózsaszínű buborékkal, célodat helyezd a buborék belsejébe. A rózsaszín az a szín, amelyet gyakran összefüggésbe hoznak a szívvel, és ha ennek a színnek a rezgése vesz körül bármit, amit elképzelsz, akkor csak olyan dolgot fog elhozni neked, ami tökéletesen megfelel létállapotodnak.

A harmadik lépésben engedd el a buborékot, és képzeld el, amint elszáll az univerzumba, látomásod pedig még mindig benne van. Ez jelképezi azt, hogy érzelmileg „elengeded” ezt a dolgot. Mostantól szabadon lebeg az univerzumban, és közben magához vonzza és gyűjti a megvalósuláshoz szükséges energiát.

2010. jan. 23. 22:24

agykontroll technika: vizualizálsz egy rózsaszín buborékot Magad köré és elképzeled hogy a negatív energia visszapattan róla.... áthatolhatatlan!!! Nekem már működött a gyakorlatban is.... amikor szembe kerültem ilyen emberrel, akkor tudatosítottam magamban, hogy "védve" vagyok...


sőt!! állítólag ilyenkor jó ha kersztbe teszed a kezed vagy lábad... nem fogadod be az Ő negatív közeledését.....


az is jó, ha bétában, egyszerűen rágondolsz hogy semmilyen hatása nincsen Rád, és nem adod neki az energiádat!!!!!!!


majd menekülj...:)

az ilyen embert legjobb elkerülni :)

2010. jan. 23. 22:23

itt elég sok ötletet találsz

[link]

2010. jan. 23. 22:10
Szia érdemes lenne leülnöd és meditálni egy kicsit közben pajzsot alkotni magad köré és amikor ilyen ember van a közeledben akkor negatív energiákat küldeni ő felé ami őt is szintén lefárasztja.
23. mese (válaszként erre: 20. - 03b2072831)
2010. jan. 23. 21:40
Egyet értek Veled. Ha valaki enregetikailag úgy van hangolva, arról nem tehet. Miért bűntenénk akkor az ilyen személyeket azzal, hogy elekrüljük? Főleg, hogyha a barátaink közül valók?Itt igazából én nem arra térnék rá, hogy mit cselekszik az adott energaivámpír egyén, vagy, hogy milyen tartalmú dolgokat mond.Tény,egy passzív, lehangoló téma, vagy túlkapások, is szívják az ember energiáját, ez ellen ügyesen, diszkréten, és ésszel valóban lehet védekezni. De ha már csak az illető távolból rád gondol, vagy csak meglátod személyesen, és csak rád mosolyog kedvesen, és érzi az ember, hogy csapolják az energiáját, akkor hogy vágjon vissza? ha alapvetően egy kedves, barátságos emberről van szó, aki talán akarata ellenére energiavámpír.
2010. jan. 23. 21:33
tyűű, nem tudom, hogy találkoztam e ilyen emberrel! :) Bár a fiam eléggé letud fárasztani! :)))
21. c8ff3cf569 (válaszként erre: 20. - 03b2072831)
2010. jan. 23. 21:32
akkor ha ilyen baráttal találkozunk,akkor folyamatosan menjen a harc kifulladásig?Vagy hogy érted ezt?
2010. jan. 23. 21:28

Szólhat itt egy energiavámpír is???

Én is eléggé eltudom szívni az emberek energiáját, és általában az nem segít ha elkerülnek, vagy nem foglalkoznak velem. A legjobb, ha saját fegyverével győzöd le. Ha barát, akkor tudnod kell mitől fárad le a legjobban. És tedd azt. Hamar megtanulja, hogy ne húzza tovább az agyad. Amúgy sokszor nem is szándékosan tesszük amit teszünk.

19. c8ff3cf569 (válaszként erre: 5. - mese)
2010. jan. 23. 21:24
Szia!Bocs hogy bele szólok,de szerintem nem barátok ha így érzel irántuk!
18. mese (válaszként erre: 14. - eMeLAndrea)
2010. jan. 23. 21:20
A jelenlétében elkezd fájni a fejed, nyomást érzel, és nagyon elálmosodsz, passzív leszel. Nálam így jelentkezik, ha energiavámpír van a környezetmben. De ez nálam nem csak személyesen van jelen. Például, egyik ismerősömmel, aki energiavámpír, msn-en csevegtem, és hiába nem írt rossz, vagy érdektelen dolgokat, olyan hihetelen fejájás, és fáradság tört rám, hogy elképesztő. És azt is megérzem, mikor gondol rám.Ezt az érzést meg tudom különböztetni, egy sima fejfájástól, vagy fáradságtól. Más.És kellemetlen, nagyon.Ő annyira erősen szívja az emberek energiáját, hogy csupán azzal, hogy gondolt valakire, megbetegítette. ezt ő is tudja magáról, és nem szereti, hogy ilyen, mások is tudják, hogy vele ez a helyzet, és próbálják kerülni. Pedig értékes, jó fej csajról van szó.
2010. jan. 23. 21:18

meditálni kell utána

energiákat felvenni

16. zebracsikó (válaszként erre: 14. - eMeLAndrea)
2010. jan. 23. 21:16
Te még nem találkoztál olyan emberrel, akinek a társasága után kimerültnek érezted magad?
15. mese
2010. jan. 23. 21:14
És most egy kis csavar... Nem tudom, vajon én mások számára energiavámpír vagyok-e? Ezt honnan tudhatom meg? mert nem szeretném, ha kiderülne, én is az vagyok...
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook