Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik? fórum

Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik? (tudásbázis)

1 2 3 4
11. cskata
2007. jan. 19. 12:33

én Anteával értek egyet! Nem lehet mindenkiről ránézésre megállapítani!!!

Szerintem az emberekben van egy sztereotípia, hogy egy meleg férfi hogyan viselkedik, milyenek a gesztusai, reakciói.. (pl. sok filmben ezt már-már a paródia szintjéig el is túlozzák..)

Az tény, hogy ez alapján van akiről "ordít" már messziről.. (akiket én ismerek, ők valóban ilyenek, vagy ehhez hasonló érzést keltenek maguk körül)

de biztosan mindenki ismer olyan férfias férfiakat, akiről nem is gondolná, hogy meleg és közben mégis.. és az is lehet, hogy ki sem derül róla a külvilág számára soha!

semmilyen más tulajdonság nem ítélhető meg a külső alapján (legalábbis mindig, mindenki ezt hangsúlyozza), akkor a szexuális hovatartozás és vonzódás miért lenne ráírva az emberek homlokára..???

10. Rika1
2007. jan. 19. 03:55

A beszédről és a mozgásról lehet szerintem következtetni rá először. Később a kézmozdulatok

arcmimika alapján.

2007. jan. 19. 03:42
Kerdezni szeretnek. Felmeresek szerint az emberek 5%-a vonzodik a sajat nemehez. 25-bol egy. Nap kozben hany emberrel talalkoztok, es hanyon veszitek ezt eszre? Nem hiszem hogy lehet altalanositani mozgasrol, oltozkodesrol. Ha lehetne, nem lenne annyia valas az ilyesmi miatt.
2006. okt. 29. 19:03
Gondolom azota mar kiderült hogy a baratnöd alompasija "meleg"-e.Egyebkent egyszerü,ha a baratnöddel maradt nyilvan nem az,ha meg az, ugyis idejeben lelep:)
2006. okt. 19. 11:50
Szerintem a menése,viselkedése,beszédstílusa alapján,egyből le lehet venni,hogy ki meleg.Olyan csajos az egész pasi,inkább a barátnődnek gondolod,mint a pasidnak.
2006. okt. 13. 21:02
Elég, ha rájuk nézek, vagy megszólalnak.
5. cskata (válaszként erre: 4. - 7e433abb8e)
2006. szept. 10. 17:30

A meleg pasik is összejöhetnek (és össze is jönnek) nőkkel, abban az esetben, ha nem merik felvállalni szexuális hovatartozásukat, a külvilág elvárásainak próbálnak megfelelni és megpróbálják elnyomni önmagukban azt, amik valójában... (bár ezt úgysem tudják megtenni, ezért állandó titkolózásban és hazugságokban élnek) Ezt általában a környezetük kényszeríti rájuk (kisvárosi/falusi lakóhely, konzervatív szülők és ismerősök) - mert azért ahhoz, hogy valaki fel merje vállalni a "másságát" nagy bátorság és lelki erő kell.

Persze ahhoz a nő (néha szándékos) vaksága is szükséges, hogy ez bármennyi ideig is működhessen..

Nekem nem volt még (szerencsére) ilyen jellegű tapasztalatom, de az egyik legjobb barátnőm több évig volt egy ilyen "alibi" házasság egyik tagja úgy, hogy csak évek múlva nyílt fel a szeme valójában.. (természetesen minimális - szinte zéró - szexuális élettel) A történetüket inkább nem tenném közkinccsé, de a véleményem megvan azokról a meleg pasikról, akik egy nővel leplezik a valóságot.. Nincs joga egy másik embert a saját lelki problémái miatt (nem vállalja fel azt, ami) boldogtalanná tenni! (persze tudom, hogy ehhez is 2 ember kell, de a lényegen ez akkor sem változtat: nem lehet ilyen helyzetbe belekeverni egy másik embert, hiszen az egész kapcsolat alapköve a hazugság és az elhallgatás..)

2006. szept. 2. 13:59

Szerintem manapság már nem számít annyira új dolognak az ha valaki a saját neméhez vonzódik, legyen az férfi.

Ha nem tévedek a meleg az a saját nemhez vonzódást takarja, én így tudom :)

Ha pedig növel jött össze, meleg nem lehet, max. biszex.

A meleg pasik nyíltan vállalják szerintem, nem jönnek össze növel, annak mi értelme lenne?

Erre van egy tök jó példám. 2 éve egy bp-i szórakozóhelyen a csajokkal bepasizunk buliba mentünk. Pár percre egyedül álltam és mellettem állt egy kurva jó pasi. Nézegettem. Aztán ö is engem. Aztán közelebb léptünk egymáshoz...majd 5 perces gyors beszéd után közölte, hogy nincs egyedül. Majd egy félisten lépett mellé...és akkor azt mondta: együtt vagyunk...haha :)))

Hozzateszem, hogy 1 óra múlva amikor mentünk táncolni ez a srác megfogta a karomat, meg akart állítani.

Pfff. :))

Szerintem az öltözködésböl következtetéseket levonni, vagy tévútra kerülni...meghatározni valakinek a szexualis hovatartozását baromság.

Ha egy nö gondolataiban ilyen fordul meg: mármint, hogy a pasi esetleg a férfiakhoz (is?) vonzódik, szerintem ott problémák vannak.

Egy kapcsolatban a szexualitásról jó ha nyíltan tud beszélni két ember.

Ha nem, akkor ki kell húzni a dolgot.

Innen kellene elindulni, nem onnan: a társaság minek tartja.

3. 4726e582cf (válaszként erre: 2. - Moncus)
2006. aug. 25. 12:02

Szia!

Nagyon sok meleg ismerősöm van, lehet szakmai ártalom :).

Attól függ, hogy melyik félhez tartozik, a fiú szerepét avagy a lány szerepét tölti be egy kapcsolatban.

Ha a fiúét, akkor semmit nem fogsz észrevenni rajta, még az öltözködésén sem, mivel nem úgy viselkedik. Itt az lehet a gyanús, hogy nem reagál a jó nőkre sem, meg sem nézi őket, nem is érdeklődik egy kapcsolat iránt.

Ha a lány szerepét, akkor nőiesen mozog, beszél, olyan ruhákat hord, azaz nem női ruhát, csak olyanokat, amit általában nem hordanak a férfiak. Sokkal érzékenyebb stb.

Remélem tudtam segíteni.

2006. aug. 24. 16:07

Sziasztok!

Akinek van némi tapasztalata ebben a témában, segítsen!

A barátnőm megtalálta álmai pasiját, de többen a társaságunkból a pasit melegnek tartják.

Tegnap volt az első közös randijuk, de semmi nem derült ki, ugyebár rákérdezni nem lehet.

A külseje alapján (cipők, ruhák) talán azt lehet mondani, de egyébként nem...

Ha van vkinek jó ötlete e témában, örömmel vesszük!

Köszi

:-)

2006. aug. 24. 16:04
Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook