Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából? (beszélgetés)
Szerintem a szennyestartók a hibásak, valahogy szaporítják a bennkt tartózkodó cuccot! Ne is mondd. És nemcsak a ruha. Ott van még ugye az ágynemű, a konyharuha, és a függöny stb. Pffffff. Mire azt hiszed, hogy befejezted, kezdődik előről. Jó munkát!!!! Majd gyere kicsit pihenni :)
Úgy legyen! Szép,hó mentes napot!
Na,megyek kergetem megint egy kicsit a lakást! Ennyi erővel,nyithatnék egy mosodát!Hogy lehet 1 nap alatt így össze koszolni a ruhát...? Ezt szorozzuk be hárommal.....:-)
Még Te is lehetsz olyan mesemenyasszony, hisz nagyon fiatal vagy! A koszorúsSRÁCOK meg adottak.
Széép fehér ruha (na, nem habcsók), de "csak" templom nélüli, nem vagyunk vallásosak. Utána meg egy kellemes buli. Nem óriási "bazi nagy görög lagzi", csak normális keretek között.
Olyan "igazit" szeretnél? Fehér ruha,templom......? Nálunk ez kimaradt,na majd legközelebb..:)
Ilyen álmaim vannak nekem is. Szép rózsaszínben, természetesen. Az esküvőt semmi pénzért nem hagynám ki. Pedig régen annnnnnnyira ellene voltam, de mostmár szeretném átélni a Nagy pillanatot. Utána meg jöhet a babázás is.
Borsa,te szoktál naplót írni ,itt a Hoxán?
Pedig a heti 1-2 randi még izgalmassá is teheti a dolgot. Persze csak egy ideig! Természetes hogy szeretnétek együtt élni.Aztán jöhet az esküvő,gyerekek........:-)
Persze, hogy vannak jó oldalai is. A páromon kívül mondjuk ott a sok színház, kultúra, egy csomó barát...
Kevés az a város, ahol olyat látni, mint Bécsben - bocs, ez lett a vesszőparipám. Ott töltöttünk pár napot, de elég volt annyi ahhoz, hogy jó példát láthassak.
Távkapcsolat? Hmmm. Lassan három éve vagyunk kétlakiak. Azér akarunk végre összebútorozni. Sok már ez így külön. Nem vagyunk már tinik, hogy heti két randi elég legyen.
Szegény Miri nagyon maga alatt lehet.Remélem sikerül megoldaniuk a problémáikat!!
Hogy bírod a táv kapcsolatot? Régen így éltek?
Na,ettől a Magyar városok nagyon távol állnak!! Legalábbis ahol én eddig jártam,de szerintem egy olyan várost sem találni ami meg közelítené azt a színvonalat.
Ezek a rossz oldalai,de szerintem legalább annyi jó is van ,sőt......Remélem meg szereted a várost,elég nehéz lesz olyan helyen élni amit utálsz. Én már csak tudom!!! :)
Children, tudod, mi a szép. Bécs itt van egy köpésre. Egyetlen hajléktalannal nem találkozta ott, a város tiszta, az emberek nem lökik fel egymást a tömegközlekedésen, vagy az utcán. Jó - jó, tudom, más kultúra. Akkor is inkább oda mennék ...
Ott lakik, és dolgozik. Teljesen logikus, hogy én menjek, mert neki bazi jó állása van, és jól is keres. Jó nagy marha lenne, ha feladná. De én egy kis aranyos városban élek, és ez tetszik, nem az a nagy kosz, hajléktalanok, forgalom, meg az, hogy a gyereket 17 éves koráig nem mered elengedni sehová egyedül.
Én falun lakok, de nem szoktam unatkozni az egyhangúságban, mert mindig van valami intéznivalóm. Bosszantó, hogy van szomszédunk, aki folyton lesekszik, ezért laknék inkább városban. Mi sose unatkozunk otthon.
A közel jövőbe tervezed a nagy lépést?
A húgom is így van vele,azt mondja semmi pénzért nem lakna nagy városba! Fel nem foghatom...A barátod Pesten lakik,vagy ott dolgozik?
Hát,nagyon remélem hogy mást mondanak mint itt. Még nem voltam az uszodába,pedig a húginak megígértem hogy meg kérdezem az vízi fitneszt. Az engem is érdekelne!!De annyi kiadásom van hogy egyenlőre nem is álmodhatok ilyesmiről. :-(
Sajnos nem szeretem a nagy falut, de, úgy néz ki, meg kell lépnem a kapcsolatunk miatt. A pasimat szeretem, jobb munkám is lehet, így belevágok, aztán lesz, ami lesz.
Borsa! Olvastam hogy szeretnél Pestre költözni,ott tényleg sokkal több lehetőség van.Én imádtam ott lakni,alig akarok haza jönni mikor megyünk a húgomékhoz.
Akkor még jöhet a világmegváltó megoldás! És az JÓ!
Eljutottál már az uszodába???? Bár most elég sűrűek a történések körülötted.
Nagyon szívesen! A srácok már legalább 2 hete bejelölték a naptárba. Az idén sokkal rövidebb lesz mint tavaly,én nem nagyon bánom....a fiúk annál jobban!:-)
Nekem a kedvencem az :Apád anyád ide jöjjön ,volt tőle.Ez a tv-be volt,de már elég régen vetítették.
Még nincs semmi,föl küldtem a leleteket,de még nincs válasz.
Kösziköszöiköszi! Tündér vagy!Aktuális, vagyis ... mostmár nem is, mert válaszoltál rá. :)
Szia!
Nekem sajnos nem is ismerős - na jó, nem vagyok mérvadó, nem vagyok egy nagy mozinéző. Miben szerepelt????
Hogy vagytok? Fiatalúrról van valami újabb hír?
További ajánlott fórumok: