Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Sziasztok,szép estét mindenkinek!
Én is felvettem a dominómat,gondoltam benézek ide is;-) ez kacsintás volt.
Jó hogy irtátok ezeket a jeleket,én sose tudom melyik mire való,de majd egyet,kettőt megtanulok.
Nahhh, most "lebuktunk", Kati máris "féltékeny"! :D Különben a jelek (un. "szmájlik") jelentése, Neked akart válasz lenni, de így is jó, bár gondolom, h a netikett és fórumozás rejtelmeit sokan tőlem jobban is ismerik már itt. Egyébként a "privát üzenet" csak annyiban tér el a fórumozástól, hogy itt a Hoxa portálon kapsz egy üzenetet, (tehát nem megy üzenet az e-mail címre) és ott valóban "személyre" szabott üzik mennek, amit nem tartunk szükségesnek megosztani a többi fórumozóval, tehát oda is írhatsz bátran! :-)
Köszönöm a minden kérdésemre választ adó hozzászólásod, ígérem azonnal felkeresem azt a fórumot és átolvasgatom, jelentkezésed pedig mindig örömmel várjuk! Üdv! :-)
köszi, felvettem! és csak vicc volt, lemaradt egy :P az előbbinél!
különben - ha bele gondolok- jobb is hogy akkor nem kaptam privit ! :P :)))
Üdvözöllek a jóban, a rossz már elmúlt itt! :-)
Köszönöm a látogatásod, nem is kell mindig regényt írni, van olyan fórum téma, ahol arra kell válaszolni, hogy mit csinálsz, ha felállsz a gép mellől, és általában egyszavas válaszok mennek... :-) Én sem vagyok bőbeszédű, csak sokat írok! :DDD
Gyakran különbözően használják a jeleket, de a lényeg:
:) vagy :-) mosoly,
:( vagy :-( szomorú,
:))) vagy :-))) nagy mosoly, ill. nevetés,
:P vagy :-P tréfás csúfolódás,
:D vagy :-D nevetés,
;) vagy ;-) kacsintás,
;* csók és így tovább... Üdvözletem! :-)
szia!
Én is üdvözöllek téged és minden kedves társamat!
A" személyre"szabott leveledet épp az utolsó percben kaptam meg a délben,mert akkor hazajött a kissebb lányom és át kellett adjam a helyet a gépnél. most meg mindjárt haza kell jöjjön a párom (vagy ki tudja) s akkor majd ..asszonyi teendők.A lányaim máskülönben már régi HOXÁ_sok.
Hogy miért nem tettem fel saját képet az adatlapomra annak az oka bővebben a"Gyermekbetegségek/Neurofibromatozis"cimű fórumban olvasható.
Most már kezdtem belejönni hogy miként töltek le képet/zenét,s majd igyekezni fogok olyan képeket feltenni amelyek tükrözik valamennyire a lényemet.
Majd még jelentkezem...D)))::(mosoly)?