Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
valaki azért nem ad, mert az összeset berakja!
és mégis sokkal többet várna vissza! :))
Ez jóóóó...bankba rakni a mosolyt hogy kamatozzon????Nem is rossz ötlet.....
Feltéve ha jó a kamat járás....
De végül is ezt csináljuk...nem?
Olyanokra mosolygunk akiktől vissza is kapjuk....
Tuti...hogy tuti-tui-tól kamatostul......:-)))))))
Elnézést, kicsit elbambultam: nem győzők örülni a hirtelen betoppant szerencsémnek!! Ma kaptam egy 3 pontos ajándékot, tegnap sorvéghez illő fehér, majd sárga dominót; még összekötőt sem kellett vásárolni és egy kicsit "dicsekedtem" a másik fórumon! :-)))
A humor a legnehezebb pillanatokban sem szokott elhagyni, a (gyakran értelmetlen) vitákat pedig én is kerülöm! Ott én sem érzem jól magam, nincs szükségem az emberi hülyeséget díjazni, sajnos van aki így éli ki "ferde hajlamait": beszól és lelép, nem is érdekli, mit válaszolnak a többiek!
Ami pedig az írást illeti, időnk van bőven és bár közgazdász vagyok, de lassan az iskolás lányom kezd tanítani a számítógépes "trükkökre", amikről azt sem tudtam, hogy léteznek! :-)))
Az adatlapom szinte mindegyik közösségi portálon, ahol csak a lehet, a humort népszerűsíti és egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez, mégis olyan takarékosak vagyunk (na jó, én nem) a mosollyal, mint ha legalább mindenki a bankba rakta volna és várja rá a kamatot! :-))) Lehet bátran tréfálkozni, annak nagyon örülök! :-)
milyen diszkrétek vagyunk!!:)) -tudják !!
én meg " felejtek, s megbocsájtok" !:))
lényegében nem maradtál le semmiről.
a körlevél tartalma naponta beleúszik az arcunkba!:)
Hoxa figyelmessége, hogy informál minket az újdonságokról.. ha gondolod , elküldöm neked priviben.
Biztosan fogsz majd kapni hírlevelet.Nekem is ez az első.......
Na megyek megnézem az adatlapod....
Sajnos én erről is lemaradtam, pedig épp most lett az adatlapom frissítve: töltöttem fel néhány képet és egy képeslapot, meg egy (szerintem) humoros körlevelet az adatlap bemutatkozásomnál, sőt még azt a kis pöttyöt is beillesztettem a körbe, hogy jöhetnek a Hoxa hírlevelei, de semmi... :(
Nem tudom, miért nem jelöltem be azonnal, hiszen annyi SPAM jön, ez pedig talán hasznos dolgokat tartalmaz inkább, gondolom én! :-)
>>Nem akartam a dominós fórumon "kikotyogni", hogy MI már innen ismerjük egymást, de természetesen nem lehet elfelejteni a kezdeti, "totyogó lépéseim", ennyi új, ismeretlen/ismerős hölgy társaságában, "mély vízbe dobva" azonnal! Mikulás hozott ide, és elmondhatom, hogy azóta már egész jól kiismertem magam és megszerettem ezt a kis, de nagyon tuti közösséget!!! Jó itt lenni, Veletek! :-)
Ez szerintem is így van. Minnél több napot töltök a portálon, annál jobban érzem magam itt.Mindig találok újabb lehetőségeket, cikkeket, fórumokat, ahol el tudok időzni.Legtöbbször csak úgy jövök ide, azzal a gondolattal,hogy felveszem a dominót, esetleg benézek az aukcióra és megyek tovább a dolgomra.Aztán valami mindig megfog és itt ragadok.Ma reggel is amikor megkaptam a Hoxa hírlevelét a postafiókomba....annyi érdekes cikkre bukkantam, amit okvetlen el kellett olvasni.
04:50-kor csak a dominót akartam felvenni és vissza feküdni aludni.....és még mindig itt vagyok.....:-))))
Bocs hogy ilyen hosszú voltam.
Csak most vettem észre amikor elküldtem...:-)))
De ha én egyszer elkezdek beszélni....( az az írni)
le kell hogy lőjjenek.........
Rendben ....Beteszem ezt a fórumot is a kedvenceim közé és benézek majd többször is ide.
Én nem szégyenlek kérdzeni ha nem tudok valamit és természetesen én is segítek másoknak ha tudok.
Nagyon szeretek ismerkedni, beszélgetni, megismerni különböző embereket, karaktereket.Ez olyan izgalmas....:-)) mert annyi féle fajta ember van és jó érzés ha meg tudod találni a másik emberrel a közös hangot.
Én is próbálkoztam különböző közösségi portálokon, chat-en.....de valahogy sehol sem éreztem igazán jól magam. Az volt a tapasztalatom ha kiírom az adatlapomra , hogy ismerkedni szeretnék, akkor egészen biztosan mindenki arra gondol hogy szeretőt keresek.
Pedig erről szó nincsen. Házasságban élek és nem is áll szándékomban kikacsintgatni belőle....-)))
egészen egyszerűen értelmes emberkékkel szeretnék csevegni. Kortól és nemtől függetlenül.
A chat-tel az volt a problémám, hogy ott semmi lényeges vagy komolyabb témáról nem lehetett beszélni (már amelyiken én voltam, de gondolom máshol sincs ez másképpen)
Persze szeretek én is hülyéskedni, viccelni, de azért másra is van igényem.
A Hoxa nekem bejött. Itt van minden ,és azt csinálhatom amihez éppen kedvem van.
Ha fáradt vagyok akkor vannak nagyon gagyi játékok szóláncok, de lehet hogy akkor pont arra van igényem. Ha meg komolyabb témát akarok valakivel megvitatni arra is van lehetőség.
Szóval én itt jól érzem magam.....-))))
Szia!
Én viszont nem is annyira a fórum témám sikerének örülök, hanem a sok új ismerősnek, hozzászólásnak! Nagyon sok közösségi portálon vagyok tag és persze ezek mind különböznek, úgy a tagságot, mind az ott található lehetőségeket illetően! Van ahol a saját oldalt kell előbb elkészíteni, vagy van online TV vagy rádió, és miért ne kérdezzek a már "otthonosan" mozgó közösségi tagoktól? Kezdetben én is megmosolyogtam saját ügyetlenségem, de talán pont így jó: közelebb kerültünk egymáshoz, bekukk a másik adatlapjára és ami azt illeti én is MINDIG segítek akinek és ahol csak lehet/tudok! :-)
Gyere máskor is, mentem benézni az adatlapodra! Üdv! tui - Imre :-)
Szia
Erre jártam.....-))
És ha már erre jártam, bele is olvastam ebbe a fórumba.
Én is így kezdtem a Hoxán...
indítottam 1fórumot, de én sajnos kevesebb sikerrel jártam.
A veszprém megyei 40-en túliakat hívtam csevegni,de nem jjötek....:-(((
Szia!
Igen, közben okosabb lettem: egy másik fórum témában "kinyomoztam", hogy csak a Törzstagságot vezeti külön a Hoxa. Sajnos a Törzstagnak legalább 800 pontot kell összegyűjteni és hiába vagyok aktív tag, még a 200 pontot sem értem el, viszont sok kedves (Törzs)taggal megismerkedtem közben! :-)
Várom a további hozzászólásokat, lehet offolni is! Üdvözletem mindenkinek, aki erre jár! :-) Imre. :-)
Szia!
Jól tudod, regisztráció nélkül sem hozzászólni, sem játszani nem lehet, de olvasni igen, és ők a vendégek. Aki regisztrált - pontszámtól függetlenül - már tag, így Te is tag vagy, és nem vendég. :o))
Jó éjszakát! Zizi :o))
Egyáltalán nem a fórum indítása volt a célom, de azért örülök, hogy rövid idő alatt ilyen szép számú hozzászólás érkezett! Elég sok helyen vagyok tag, de itt valahogy közvetlenebb, sokkal "pörgősebb" az élet, talán épp a sok fórum téma miatt is; és úgy érzem, a Hoxa portálja végett, a többi közösségi fórumot hanyagolom inkább! :-)
Amit még most sem értek azonban: hogyan lehetséges az, hogy pl. xy számú tag, és xy számú vendég van a portálon! A "Most kattintottak" nagyon jó dolog, így azt is tudom, hogy melyik dominós "bagolytársam" van ébren még hajnalban is, de nem világos: ki itt a vendég? Én ugyanis úgy tudtam, hogy belépés nélkül nem lehet sem játszani, sem hozzászólni, akkor pedig én is csak vendég vagyok, mivel nem vagyok (még) törzstag?! Remélem, lesznek még a témára látogatók és idővel majd erre is választ kapok! :-) Jó fórumozást és kellemes időtöltést mindenkinek a Hoxa portálon! Üdvözlettel: ¤tui¤ :-)
*Szia!
*Látod, ennyivel is okosabb lettem! :-) Eddig azt hittem, hogy illetlenség a fórum kezdőjének írni a saját témájában... Egyébként, nagyon hasznos volt ezt a kérdést feltenni, mivel a keresővel (szinte) mindent meg lehet találni, tagságot, cikkeket, stb. DominÓrára várva sok hasznos dolgot, ismerőst is, találtam itt, tuti közösségi oldal! Üdv! Imre :-)