Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Szia!
Gyors válasz: klikk az a tálca üres részére, ott meg fog jelenni, egy halom minden, legfelül van az "Eszköztárak", klikk arra, majd a "Nyelvi eszköztárakat" "pipáld ki" és meg kell, hogy jelenjen a tálcán valamelyik nyelv rövidítése... Azután már csak válaszd ki, hogy melyik nyelvre szeretnéd beállítani! Nagyon remélem, hogy világos volt amit írtam, és sikerülni fog! Üdv! Imre. :-)
sziasztok...
Megjottem.,Felig meddig hasznalhato allapotban van a gepunk.Hoxazni lehet,s zenet hallgatni.Epp csak nem tudom atallitani magyar karakterre,mert a talcarol el van tunve,az EN amire ra kellene kattintsak.s nem merek kiserletezni. Esetleg otlet hogy mire kene kattintsak.mert igy kerulget a lassu idegbaj.
Szia Adél! Örülök, hogy ismét köztünk vagy, kicsit aggódtam, hogy nem zavarok-e a képeslapommal, mivel nem tudhattam, hogy a postádhoz más is hozzáfér-e, vagy csak Te olvasod, viszont már nem voltál itt, hogy megkérdezzem Tőled... :-)
"Kapóra jött" a névnapod, mivel még nem küldtem egy képeslapot sem a Hoxa portálról, most is előbb saját címemre küldtem, próbaképp, és szerencsére, ha az utolsó pillanatban is (23:59-kor!), de még aznap átment a képeslap! Elég későn vettem észre, böngészés közben, hogy névnapod van, de örülök, hogy tetszett a kis meglepetés!
Naplódba még nem küldhettem, mivel akkor még nem is volt, de nekem se nagyon vannak html kódos kedvességek, csak így tudtalak felköszönteni! :-)
Nahhh, ennyi röviden, remélem időnként hozzáférsz majd a géphez és itt leszel velünk, annál inkább, mivel olvastam, hogy holnap dolgozol Te is, Kati is... :(( Hiányozni fogtok! :-)
Magdi néni épp most vesz ki 8 hónap szabadságot, és egy időre kilép a közkedvelt sorozatból, amelynek ugye nem szabad itt "barátok közt" reklámozni a nevét! :-))) Próbáljátok rábeszélni, lehet, h beáll bejárónőnek, biztos a tévés szakmában nem keresett még eleget és egy kis fizu kiegészítésre szorul! :-)))
Nekem is új bejárónőt kell majd keresnem, mivel az előző lelépett a kertészemmel... :DDDDD
aha, gondoltam! :)) nekem 1 fiű és 1 lány van.
nehéz volt 3 fiúval? bírtál velük ? :))
nem olyan bonyolult dolog,de személyesen tényleg könnyebb megmutatni.
ha a fiaid kiokosítottak,meglátod, milyen egyszerű dolog :((
nekem is a fiam mutatta meg!
jó ötlet! :)) eddig nekem se volt, de olyan szépeket láttam, hogy engem is megfertőztek!
igaz, hogy nem napló,hanem csak idézetek, meg egy-egy mozzanat a velem történtekből és a kapott lapokból.
Sziasztok!
csak beköszönök,mert a gépünk "influenzás" lett, és mindjárt jön valaki virusirtani.
Máskülönben ,nálam is főzés,stb.
Mindenkinek egy szép napot,s kellemes hétvégét kivánok..::)))Erika