Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Szia!
Én csak nem rég járogattok fel, és bár be van kapcsolva a gép, nem ülök itt egész nap.
Van, amikor egész nap nem is vagyok itthon, este pedig már se időm, se erőm visszaolvasni mindent.
Egy-két oldalig megteszem max, hogy tudjam, pontosan miről is szól a csevej, és ennyi.
A másik, hogy nagyon rossz a memóriám, tehát hiába olvasok vissza, akkor se tudom megmondani, hogy ki is kezdte el a témát.
Van egy-két kedvencem, ahova járogatok, és próbálom megjegyezni, hogy ki-kicsoda, hány gyereke van, hova valósi stb, de nagyon nehéz.
A reagálásomat pedig nem érzem belevakantásnak, mert akkor nem csak egy-egy beszólásig, hanem hosszabb ideig maradok beszélgetni.
Remélem, hogy ezt most bevallottam, én is maradhatok :D
Szia oszlej! Lwehet hogy iagzad va, de sajnos annyi időm nincsen hogy több száz hozzászólást végigmazsolázgassak, és értelmezzek. Ahogy idő engedni fogja majd visszaolvasgatok, ahogy Katinak is megígértem @@@.
Remélem ezek ellenére is csatlakozhatok a fórumhoz.
Sziasztok!
Szép napot!
Nálunk szerencsére még jó idő van :)
Kávézás közben nagyon jót derültem a vicceken.
Szép lassan a napi rutinná vált:felkelek , kávéfőzés, számítógép bekeapcsolása,irány a Hoxa portál. kellemes hangulatba kerülök a viccektől, elolvasom az éjszakai hozzászólásaitokat, informálódom az aznapi névnapokról...a dominó állásról....aztán indulhat a nap....-))))
Nincs ellen érvem, csak megerősíteni tudom.
Nekem is pár fórum a kedvenceim között van és azokat mindig vissza olvasom.
Jújjjjj
Mióta én is anyós vagyok, kissé érzékenyebben érintenek az anyós vicck, főleg ilyen korán reggel.
De azért jót nevettem.....-)))))
Jó reggelt!!!!
:-))))) Jó, de ezt azonban még fokozni is lehet, íme:
Egy férfi otthon bemegy a zuhanyzóba, miután a felesége éppen végzett a tusolással, amikor valaki csenget.
A feleség gyorsan maga köré csavar egy törölközőt, és lemegy a bejárati ajtóhoz.
Amikor kinyitja az ajtót, azt látja, hogy Béla, a szomszédjuk áll ott.
Mielőtt bármit is szólhatna, Béla kikerekedett szemekkel ezt mondja: -Adok százezer forintot, ha ledobod magadról a törölközőt.
Egy pillanat gondolkodás után a nő ledobja magáról a törölközőt, és ott áll pucéran Béla előtt. Néhány másodperc múlva Béla átadja a százezer forintot és elmegy.
A nő visszaveszi magára a törölközőt és bemegy a házba.
Amikor visszaér, a férje kérdezi tőle: -Ki volt az?
-Béla volt, a szomszéd... - válaszolja.
-Nagyszerű - mondja a férj. -Mondott valamit arról a százezer forintról, amit a múltkor adtam neki kölcsön?
A történet tanulsága:
Ha időben megosztod az üzleti partnereiddel a hitellel és a kockázattal kapcsolatos információkat, azzal megelőzheted a felesleges kitárulkozást. :-)
Azt hittétek, csak ennyi? @@@
Egy pap felajánlja egy apácának, hogy elviszi kocsival.
Az apáca beül és keresztbe teszi a lábát, ami miatt a ruhája felhúzódik, és így láthatóvá válik a combja.
A pap ezt meglátja és kis híján karambolt okoz.
Miután egyenesbe hozza az autót, a pap lassan az apáca combjára teszi a kezét.
Az apáca azt mondja:
-Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltár?!
A pap erre elveszi a kezét. De amikor sebességet vált, akkor a keze újra az apáca combjára téved.
Az apáca megint azt mondja:
-Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltárt?!
A pap elveszi a kezét és mentegetőzik:
-Sajnálom, nővér, a test könnyen bűnbe esik.
Amikor megérkeznek, a nővér nagyot sóhajt és kiszáll.
Amikor a pap visszaér a templomba, szalad, hogy megnézze a 129. zsoltárt.
Meg is találja: ,,Menj tovább és keresgélj, mert ott feljebb megtalálod a megdicsőülést."
A történet tanulsága:
Ha nem vagy jól informált a munkáddal kapcsolatban, akkor könnyen elszalaszthatsz egy nagyszerű lehetőséget.
Legyetek hát jól informáltak, és további nagyon SZÉP NAPOT KÍVÁNOK mindenkinek!!! ♥ Imre ♥ :-)
A 1923.-ban véletlenűl kis i-vel írtam a nevedet, azért kértem bocsánatot.
Már egye "k" betüs nicktársunk egyszer szóvá tette, mikor így sikerült vele szembe, hát ezért tértem rá vissza. Pedig nyomom a Siftet, de úgylátszik, nem elég hosszan. Betudható talán annak, hogy a klaviatúrámon, tíz ujjal keresek, de 3-al gépelem a szöveget.
2009.02.17. kedd
DONÁT napja.
Latin eredetű név, jelentése Istentől ajándékozott
További névnapok: Alex, Emőd, Elek, Egyed, Brúnó, Lukács.
Sok boldogságot!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Holnap Bernadett névnap lesz. ♥ ♥ ♥
Sziasztok, kedves fórumtársak! :-)
Kimerítő volt a délutáni "hócsata", de én legalább úgy örülök a hónak, mint a két csajszim, és annak ellenére, hogy "csak 5 percet" szándékoztam szundizni, állítólag, olyan "édesen aludtam", hogy nem volt szívük felkelteni!!! :-) Olyan rendesek a csajszik, ugye?! :-) Itt vagyok már, olvasgattam, mit írtatok! Üdvözletem! ♥ Imre ♥ :-)
Laci.
NINCS BOCSÁNAT!!! :-) A BARÁTSÁG két ember között (számomra is) azt jelenti, hogy SOHA ne kelljen bocsánatot kérni, vagy magyarázkodni és azt hiszem, mi már (virtuális, de mégis igazi) barátok vagyunk, tehát erre semmi szükséged! :-)
Különben sem írtál olyat, amiért bocsánatot kellene kérni, inkább ÉN KÖSZÖNÖM, hogy ismét a kedvencek közé került kis fórumunk, ez megtiszteltetés! Üdv! Imre. :-)
köszönöm, hogy osztod a véleményemet! :))
én bejelöltem kedvencnek, olvasgattam,s egyszercsak hozzá is szóltam a témához.
kicsit megrökönyödtem a szóban forgó "számbeli nagyságrendtől" s ezt szóvá is tettem!
na jött is a beszólás -BOCSÁNAT! -hozzászólás :) @@@ "HARMINCKILENCESKE" képében!! @@@@@@@@@@@@@@
ekkor érezhettem meg valami belső sugallatot,mert tudtam, hogy innentől kezdve biztosan a kedvenceim között marad a topik! :DDDDDDDDDDDDD
vártam-vártam a kiokosítást, de nem kaptam!!
pedig engem nagyon meg lehet ám győzni!! -okos érvekkel! :)) @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Szomszéd, tudna adni pár vödör vizet ?
- Minek a víz magának, hisz ott van a kútja ?
- Ott van, ott van, de beleesett az anyósom és csak állig ér neki a víz.
Imre.
bocsi
Részemről Katival értek egyet, igen is vissza kell olvasni, mert máskép a kommented, beszólásnak minősűl, nem beszélgetésnek. Mindig van aki próbálkozik ezt megspórolni és később mégis rákényszerül, mert a réebbi dolgok emlégetése során, nem tudja, hogy mire hivatkoznak.
Ezen fórumon elkövettem egy hibát, úgy a 150. kommentig itt voltam, olvastam, de nem szóltam hozzá. Sőt úgy ítéltem meg, hogy kiveszem a kedvencek közül. Úgy a 300. komment környékén járt már, mikor egy más helyen szóba került, imre Fóruma. Visszajöttem és bizony visszaolvastam addig, amig már elötte olvastam, hogy egyáltalán érzékeljem a változást. Szóval újból a kedvencek között van. Ez azt jelenti, hogy naponta 4-5 alkalommal ide nézek, vissza olvasom a kommenteket, hogy képben legyek.
Miért mondom mind ezt el. Ma kaptam egy privi üzenet választ, mivel korábban szóvá tettem az egyik niktársunknak, hogy amit írt az nem illik bele abba a fórumanyagba, ahol megtette, válaszában tájékoztatott, hogy Ő bizony nem olvas vissza. Ez számomra azt jelenti, hogy csak a törzspontok gyűjtése érdekében, bele bele "vakkant" fórumokba, ami így csak "beszólás" jelleget kap a szememben.
Természetesen, ha legközelebb találkozok a nicnevével, olvasás nélkül megyek tovább.
Leírhattam volna, a miért vagyok dühös topikba, de akkor nem olvastátok volna megjegyzésemet.
Most sikerül csak válaszolnom, mert 1/2 4-ig kínlódtam, aztán elmentem jógázmni, most letettem aludni, és kicsit idejöttem.
Szóval 14 hónapos!
hát ez elég szomorú! majd csak kitalálunk valamit!:)
jó pihenést neked is. :))
@@@
Hát azért annyira nem tudok varrni.A családnak megbüttykölöm amit kell,javítás ,átalakítás.
Azon a tanfolyamon csak amolyan részmunkákat ,az alapot tanítsák ,ami elegendö a szalag munkához,de nem szabni ,vagy valami bonyolultabb dolgot megvarrni.Most már egyre ritkábban varratnak az emberek ,mikor a túrkálóban potom áron anyi jó cucc van. S aki pedig igényes dolgokat varrat az igazi varrónőhöz fordul.
Lassan jóéjt kell mondjak nektek mert mindjárt jön a lányom haza.
TOVÁBBI JÓ SZÓRAKOZÁST! S UTÁNA SZÉP ÁLMOKAT!)))
és mi van a varrással?? senki nem akar varratni egyénileg? egy jó kis kosztümöt, vagy ballagásra a végzősöknek?
amikor én ballagtam, mi például úgy varrattuk az egyenruháinkat, és a lányom is.