Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Akkor előre is egy kalappal az interjúra!
Ha minden jól megy, akkor a jövő héten én is megyek. :)
Egyébként fel a fejjel! 2 éve a párom is összetörte a szüleim autóját :S
Szia!
Nagy a kár?
Azért remélem, most már jobb kedved van - már amennyire ez ilyenkor lehetséges :)
Kedves Oszlej!
Remélem, nincs harag :)
Tudom, hogy te sem bántásként írtad, amit írtál, és én se aként fogtam fel :)
A kezdetektől továbbra sem tudom visszaolvasni, de azért egy-két oldalt mindig bevállalok, hogy ne "zavarjak" meg egy beszélgetést! :)
KÖSZÖNÖM, JÓL VAGYOK!!! :-)
Joe Gazda beperli a fuvarozócéget, melynek teherautója karambolozott, és Ő megsérült a balesetben. A cég ügyvédje elkezdi kérdezgetni:
- Igaz az, hogy a baleset helyszínén maga azt mondta, "Jól vagyok"?
- Hadd magyarázzam meg - kéri a gazda. - A szamaram, Bessie ott utazott az utánfutóban, én meg haladtam az úton, az a teherautó meg egyszerűen belénk jött. Súlyosan megsérültem. Amikor a rendőr odaért a helyszínre, hallotta, hogy Bessie nyög. Épp csak ránézett, előkapta a pisztolyát, és egyenesen a szeme közé lőtt. Aztán kezében a pisztollyal odajött hozzám és azt mondta: - A szamara olyan rémes állapotban volt, hogy le kellet lőnöm. Maga hogy van?
Remélem, hogy Ti valóban jól vagytok, és mindenkinek további nagyon SZÉP NAPOT KÍVÁNOK!!!
♥ Imre ♥ :-)
2009.02.18. szerda
BERNADETT napja.
A Bernát férfinév francia megfelelőjének a nõi párja, germán-francia eredetû, jelentése: erős.
További névnapok: Simon, Leó, Konrád, Simeon
Sok boldogságot!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Holnap Zsuzsanna névnap lesz. ♥ ♥ ♥
Épp aktuális vicc:
Feleség a férjnek:
- Ma van a házassági évfordulónk, drágám!
A férj eltorzult arccal:
- A rohadt életbe, miért pont akkor mondasz ilyeneket amikor eszem?
Érzéki csalódás
- Mi van messzebb tőlünk? - kérdi a tanár Pistikétől. - Kína vagy a Hold?
- Szerintem Kína.
- Miből gondolod?
- A Holdat innen is látni. Kínát nem!
Kedves "borbelya és Mirthyl".
Az általam leírt eset, egy olyan fórumon történt, ahol konkrét témát jártunk körül, ebbe pottyantott bele a nictársunk, egy teljesen támaidegen megjegyzést. Ezt tettem szóvá privát üzenetben és a válaszán kaptam fel a vizet. Mint jeleztem , a mi dűhit most fórumba is leírhattam volna, ahol természetesen válasz nincs általában, mert azért van létrehozva, hogy oda bele mondja és nincs aki meghallgasa.
Imre fóruma nem ilyen kötött témaköré van felfüzve, hanem ki mit szeretne közölni a másikkal. Mivel magunk között vagyunk, ezt soha nem szabad úgy felfogni, hogy valaki ellen szól közlendönk, mert a jelenlévők mindig kivételek amugy is. Részemről továbbra is azt vallom, hogy ha valamihez hozzá kívánok szólni és addig még nem tettem, bizony visszamegyek a kezdetekre és olvasom. A belépésemkor az "ismert" fórumra, mindig visszaolvasok a legutolsó kommentemig, hisz egyrészt arra is jöhetett megjegyzés, illetve azt szeretem tudni, hogy azóta mi történt.
Természetesen ez másnak nem kötelező!
Egyébkén Imre a házigazda, mindnyájan az Ő vendégei vagyunk. Szavakban /írásban/ minden új kommentezőt üdvözöl, azt, hogy a gondolataiba mi van esetleg más, gondolom azt is közölné, ha máshogy nem privi üzenetben.
Jó fórumozást kívánok.:-)
Sziasztok!
Szép estét! :)
"zabáljuk minden szavad", elolvassuk mind a kettőt! @@@@
nocsak-nocsak! mégis van önműködö géped???? ?)))
:-))) Az ilyen "duplázott" hozzászólásokat elég egyszer is elolvasni!!! @@@
Különben nem értem: amikor elküldtem, rögtön ki is léptem és most nem is értettem, miről beszél Kati, amíg nem láttam, hogy ismét átment, ugyanaz a h.sz.! :-)
Olyan már volt, hogy két hozzászólás volt egy h.sz. szám alatt, de ezt már nem értem, hiszen nem is voltam a gépnél, ki voltam lépve! :DDD Üdv!♥Imre :-)
Sziasztok, húúú de sokat írtatok, visszaolvasok! :))))
Vagyis inkább:@@@@
így növekszik a hozzászólások száma!!:))
kis csaló !♥ :)) @@@@@@@
Matekórán a tanárnő feltesz az osztálynak egy kérdést:
- Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet?
Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnő fel is szólítja:
- Természetesen egy sem - mondja Pistike.
- Hogy-hogy egy sem?
- Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól és elszáll.
- Nagyon tetszik a gondolatmeneted Pistike, de én nem erre gondoltam. Matematikailag szerintem 2 marad ott.
Megy tovább az óra, a vége felé Pistike ismét jelentkezik:
- Tanárnő én is kérdezhetnék valamit?
- Persze, kérdezz nyugodtan.
- Megy 3 nő az utcán, mind a három fagyit eszik: az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnő szerint melyik a férjezett?
Tanárnő irul-pirul, de mégis válaszol:
- Szerintem amelyik szopja.
- Szerintem meg az, amelyiken jeggyűrű van, de nagyon tetszik a tanárnő gondolkodásmódja!
:-))))) Katinak írtam a privit és nem akarta ez a vacak átdobni Neked, kidőlt a pezsgős üveg és most ragadnak a billentyűk... @@@
nem azért "léptek le", hanem most nincs 23-ig DominÓra és mindenki siet vacsizni, meg dobozt nézni, készülni a holnapi napra... :-)
@@@@@@@@@@@@@
ma van a keresztelők napja! :)))
nem én vagyok Ildi, hanem van két Ildikónk is, akik boltosok! :)))