Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
szia Ildikó!
engem mindjárt leváltanak a gép mellől,siettemben már a megfelelő ékezetet se kapom...)))
"jaj má " kry!!! itt ez a módi!!:))
Beavatási szertartás!!
ennyivel minima meg kell tisztelni a házigazdit !! :)
én nem csak elolvastam, hanem hozzá is szóltam!!!
így szerez az ember barátokat!
kb ,2,5-3 óra,pihenőkkel tarkitva.Odaérünk 11 körül,nem sokat teketóriázunk:bele a tóba,majd pihenünk,falatozunk,s 16 órakor kell visszainduljunk,hogy elérjük az esti vonatot. De megéri mert egyedülállóan szép,hiszen maga a tó egy vulkán kráterében van.,köröskörül fenyvesek.
Az adatlapomra probáltam képet feltenni,de távolról se mutatja meg valódi szépségét.
Persze akinek kocsija van ,aszfaltozott út vezet a tóig,csak nem engedik le egész a tóig a kocsikat s fizetni kell a'sszem.Van sátortábor fenn a tetőn, s kabanna is ahol meg lehet szállni.
Merthogy ő visszaolvasta az egészet!
Nos akkor hadd gratuláljak neki! Én ha nem haragszotok nem tenném meg!
Sziasztok!Látom,te már megint kiszemeltél valakit,akivel vissza akarsz olvastatni:DD
Nem mindenki teszi ám meg,mint Imre:))
a legjobban úgy tudsz minket megismerni, ha az elejétől vissza olvasnád,@@@
így olyan lenne, mintha már az elejétől velünk beszélgettél volna!! :DDDDD
TUI, NE NEVESS!!!! nem így van???? @@@
Merészek vagytok az biztos, de az a környék a tónál, egyszerűen tényleg meseszép, az erdő! Nagyon tetszett.
Szép kis gyalogtúra lehet!
:))) sőőőt : @@@
neked is szia. érezd magad jól Tuinál!
a "topik gazdi" örül minden látogatónak! :))
szerényen mondhatom, hogy ráleltél egy klassz kis csapatra!:))
Csikszereda és környéke. Igazán az volt az igen nagy gond, hogy 4 nap alatt jártuk be a főbb nevezetességeket: Szent Anna tó, Gyilos tó Békás szoros, és mindenhol csak lótottunk futottunk. De az biztos hogy még szeretnék visszamenni!
Egy erdélyi idegenvezetőnk volt, és rengeteg helyi történetet , érdekességet mesélt, nagyon élveztem.
A vonaton a fülkében ül egy férfi és egy csinos nő.
Egyszercsak megszólal a férfi:
- Hölgyem, én fizetnék önnek 5000 (min. kéthavi bér volt akkoriban!) forintot, ha felhúzná a szoknyáját, és rápaskolhatnék a fenekére.
- Mit képzel, maga disznó! - háborodik fel a nő.
Félóra múlva újabb ostromba fog a férfi:
- Hölgyem, én fizetnék magának 10000 forintot is, ha felhúzná a szoknyáját, és rápaskolhatnék a fenekére.
- Ugyan kérem, miket nem képzel???
Újabb félóra múlva azt mondja a férfi:
- Hölgyem, én akár 50000 ft-ot is adnék önnek, ha felhúzná a szoknyáját, a bugyiját is lehúzná, és rápaskolhatnék a fenekére.
- Na idefigyeljen maga kéjenc! Lássa, kivel van dolga. Egye fene, megteszem... De aztán ide a pénzt!
És felhúzza a szoknyáját, lehúzza a bugyiját, és odatartja a hátsóját a férfinek. Aztán vár, vár...
De csak nem jön az ütés.
- Na mi lesz már? Miért nem üt?
- NINCS EGY VASAM SEM! - így a férfi...