Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Ezeket a netről kölcsönöztem,mert amit mi készítettünk a Tónál és Csíkszentomokoson azok közeli képek a lányaimról,a táj csak egy kis részét ábrázolják.
a Gyilkos tó-i képeim meg abban az időben készültek mikor csak fekete-fehér képek voltak.
nekem amúgy olyan "őskori Smenám" van amelyikkel kell egy csómót kínlódani a beálítással olyan amatörnek mint én,de ha el van találva nagyon szép éles képek lesznek...
...a "hogy vagy "kérdésre a válasz :most pillanatnyilag jól,lazítok most egy kicsit míg egyedül vagyok...
És ti?
...már előre mondom nehogy valaki magára vegye s megsértödjön,mert ez csak tréfa:
a kissebb lányommal kaptunk egy listát amely arról szól,hogy:olyan csúnnya vagy,hogy...
...az egyik ,így folytatódik: az oroszlán is sírva enne meg!(((
mivel nekünk is nagyon jó a vizuális fantáziánk,így elképzeljük Alexet a "Madagaszkárból",hogy mielőtt nekünk fogna,hogy megegyen,hüppögve sír és potyognak a könnyei...)))
Én is hoztam egy viccet megint:
A feleség a tükör előtt illegeti magát, és a férjét nyaggatja:
- Ugye drágám, sokkal fiatalabbnak látszom a koromnál?
A férj leteszi az újságot, szemügyre veszi az asszonyt:
- Nos, a bőröd olyan húsz évesé. A hajad akár egy tizennyolcasé. Az alakod meg... olyan 25 évesnek tippelem.
A feleség teljesen elolvad:
- Jaj, olyan kedves vagy.
A férj azonban lehűti:
- Várj egy kicsit, mindjárt összeadom.
Szép jó reggelt mindenkinek,s persze egy kellemes szép hetet!
Amikor egy cseppet több időm lesz,én is vissza kell olvassak addig ahol a "göndör kacaj" jel van ,kiirjam a minden tudó jegyzetfüzetembe,hogy majd tudjam ,mikor milyen jelt kell alkalmazni. Egyelőre még a szívecskét se kapom...a kukacot is (vagyis a göndör kacajt) is csak akkor ha visszaállítom "EN"-re.
A falinaptárunk vicces jelmondata a mai napra:
NE SZÓLJ HOZZÁM! ábrázolva 1 alakkal aki a fejét fogja,s karikások a szemei.(...Mert túl későig hoxázott az éjjel@@)
Egyelőre ennyi... s ahogy a rajzfilm figura mondta:ne menjetek sehová ,még jövök!!!
ÉJSZAKAI MALACSÁGOK, AZOKNAK AKIK MÉG ILYENKOR SEM ALSZANAK:
A nyuszika és a farkas minden héten sakkoznak, és mindig a nyuszi nyer. A farkas az egyik héten megkérdezi a nyuszikát:
-Hogy csinálod, hogy mindig nyersz?
-Tudod - válaszolja a nyuszi - sakkozás előtt mindig elmegyek a szeretőmhöz, és szexelünk.
-A farkas elkezd gondolkozni, hogy neki is ezt kéne tennie, de mivel nincs nője, úgy határoz, jó lesz a felesége is. A következő sakkozás előtt kimegy a konyhába, és hátulról letámadja főzőcskéző feleségét, mire az megszólal:
-Mi van nyuszika, mész sakkozni?....
86 éves páciens az orvosnak:
- Doktor úr, az a problémám, hogy szex közben hirtelen elkezd kalapálni a szívem, megfájdul a fejem, kiver a víz.
- Nos, az Ön korában ez már természetes. Mikor kezdődtek a panaszok?
- Tegnap éjszaka háromszor, meg ma reggel kétszer.
Két barátnő beszélget:
- Képzeld, kinőttem az uramat!
- Kinőtted? Az meg hogy lehet?
- Három hónapja nem jön rám!
+1 ráadás, amiért minden hölgy magamra hagyott!!!
-Sikítanál Beácska, ha most lehúznám a bugyidat és szeretkeznék veled??
-Jaj..! Azt még sohasem csináltam!
-Sohasem szeretkeztél??
-Hülye, még sohasem sikítottam!!
@@@
ÍGY KEZDŐDÖTT...
Az ősember kérdezi az asszonyt:
- Lefekszel velem?
- Nem!
- Miért nem?
- Nincs kedvem!
Erre az ősember jól fejbe vágja a bunkósbottal, majd újra megkérdezi:
- Na most már lefekszel velem?
- Nem!
- Hogyhogy nem?
- Fáj a fejem!
Remélem, Nektek nem így kezdődik, azért is kívánok mindenkinek nagyon SZÉP NAPOT és kellemes hetet! Üdvözletem! ♥ Imre ♥ :-)
2009.02.16. hétfő
JULIANNA, LILLA napja.
Julianna: A Juliánusz férfinév latin eredetijének a női párja, aminek a jelentése: Julius nemzetséghez tartozó, ragyogó, Jupiternek szentelt.
Lilla: A Lilla női név a Lívia és a Lídia régi magyar becézéséből alakult önálló névvé. Csokonai Vitéz Mihály szólította így Vajda Julianna nevű múzsáját, a név a Lilla-dalok hatására terjedt el és vált népszerűvé.
További névnapok: Fülöp, Illés, Dániel, Sámuel, Filippa
Sok boldogságot!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Holnap Donát névnap lesz. ♥ ♥ ♥
Úgy látom, már mindenki álmos, akkor pedig:
Este az idős mama bebújik a papa mellé, és elkezd matatni...
Kérdezi a mama:
- Na papa, mit fogok, mit fogok?
Erre a papa:
-Mit fogsz, mit fogsz, aludni fogsz!!!
Szép JÓ ÉJT mindenkinek! Üdv! ♥ Imre ♥ :-)
Szia Myrthil!!! :-)
Nagy szeretettel üdvözöllek "topicfőnökként" szerény kis fórum témámban, ahol mindig naprakész névnaptár; régi/új viccek, és nagyon kellemes, kedves társaság fogad! :-)
Továbbra is érezd jól magad nálunk és természetesen, gyere máskor is szeretettel várunk! :-)
Utóirat: remélem nem gond, hogy ezúttal sablonos szöveggel fogadlak, de majd gyere gyakrabban, h jobban megismerjük egymást és most már kezdek én is kidőlni, de részemről ez a minimum: üdvözölni minden kedves betérőt!!! :-)
Üdvözletem! ♥ Imre :-)
Szia!
Legalább ismerőssel futok össze :D