Hogyan kérték meg a kezedet?Vagy milyen lánykérést szeretnél? (beszélgetés)
Gratula!
Sok boldogságot!
Engem úgy kértek meg, hogy beírták egy naptárba és az orrom alá dugták.
Konkrétan: 3 évi ismeretség, 2 évi együttjárás után, mint szegény diák, vettem neki karácsonyra egy márkás Parker tollat (1976-ban az a kb. 600 Ft oltári nagy pénz volt), meg egy zsebnaptárt.
Ö az 1977 év fölé odaírta, hogy Előjegyzés, mellé: .évre, alá meg, hogy X Y-t feleségül veszem.
Mit lehet erre lépni, amikor már írásba is van adva? Áprilisban megvolt az esküvő.
(Hogy nem lett jó a házasság, az már egy másik fórum témája lehetne.)
Én csak 18 voltam, mikor megkérték a kezem...most üssetek agyon!
Akkor több mint egy éve jártunk együtt, sétáltunk a Belvárosban, a dunaparton...a Lánchíd közepén előkapta a gyűrűt a zsebéből...egy év múlva esküvő...idén lesz 15 éve... :)
Na, az én kezemet is húszévesen kérték meg. Bújdossak el?
:)))
értem.
én kiváncsi vagyok nóri véleményére.
reméljük megírja.
:)
Én az "és?"re írtam,hogy én is ezt akartam írni!
Szerintem is és?
de érzékeny lelkekre való tekintettel megfogalmazhatom bővebben:
Kedves Nóri, te miért gondolod, hogy egy húsz éves lány ne vágyjon mennyasszonyi szerepre, hmm?
:)
Jajj!Dehogy bántottál meg.Csak tényleg nem ér semmit az a 20as.Pedig aki ismer,az tudja,hogy sohasem voltam azonos hosszon a kortársaimmal,érettebb voltam/vagyok.Ezért vagyunk meg jól a párommal.
Nyugodtan véleményezz!:)
De azért jó éjt!
Ő 9 évvel idősebb nálam,és látom rajta,hogy szeretne megállapodni,1-2 év múlva babát..
És pont ez a baj,hogy a hülye nyavajás 20 évem miatt senki sem hiszi,hogy ez lehet komoly kapcsolat,és hogy én mellette tudok maradni.
Egy eljegyzéssel azt bizonyítaná,hogy ő hisz a kapcsolatunkban.Akárhogyis hangzik mindez.
Ez annyira szép!
Ritka az ilyen!
Még sok sok boldog évet együtt!!!!!
1 hónapja ismertük egymást, amikor megkérdezte, hogy lennék e a felesége, azt mondtam igen.
Néhány hónap múlva nagyon összekaptunk. Másnap felhívott és mondta, hogy találkozzunk, mert be kell jelentkeznünk az önkormányzatnál.
Január végén megismerkedtünk, októberben esküvő.
Idén leszünk 21 éves házasok:)
Igen van párom.Már másfél éve vagyunk együtt..de nem tudom,hogy mit gondol erről..vagy hogy mikor akarja..Remélem nem kell sokat várnom rá!:)
Mert már lassan ő is babát szeretne!:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Gyónni szeretnél? Itt megteheted!
- Te szeretnél már babát, de a párod még nem?
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)
- Mit szeretnél Karácsonyra?