Hogyan főzzünk alacsony kalóriatartalmú ételeket? (beszélgetés)
#fogyókúra #diéta #fogyás #diétás recept #egészséges étkezés #sütés #főzés #recept #konyha #kalóriaszámlálás #kalória
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan főzzünk alacsony kalóriatartalmú ételeket?
3. survivor3
2010. máj. 14. 21:15
1. Felrakom a hagymát bőséges zsírral...
2. 0c930ce391
2010. máj. 14. 21:15
Én egy ideje így főzök, csak a mérleget hagyom ki. Szeretném egészségesebben táplálni a családomat. :-)
Ötleteim:
-mindig használok teljes kiőrlésű- és zabpehelylisztet
- a fasírtot zabkorpával dúsítom, nem zsemlével vagy kenyérrel
-salátalébe is csak fruktózt használok, ahogy sütéshez is (kevesebb kell, és teljesen más a felszívódása)
-mérték:-)Nem kell félni semmitől, csak tudni kell, mikor és mennyit.
Jó cikk, gondolatébresztő, érdemes lesz kommentálni :-)
1. pi
2010. máj. 14. 21:08
Sajnos szeretem a hasamat, szeretek enni, ezen nincs mit tagadni. Az elmúlt hónapokban sikerült pár kilótól ennek ellenére is megszabadulnom úgy, hogy odafigyeltem az ételek kalóriatartalmára. Érdemes kicsit a fejünket is használni, ha a főzésről, illetve az egészségesebb étkezésről van szó, pláne, ha fogyni is szeretnénk...
Ugrás a teljes írásra: Hogyan főzzünk alacsony kalóriatartalmú ételeket?
Ugrás a teljes írásra: Hogyan főzzünk alacsony kalóriatartalmú ételeket?
További ajánlott fórumok:
- Finom falatok kalóriatartalma
- Hazudnak a gyorséttermek kalóriatáblázatai?
- Szerintetek a gyümölcsök, zöldségek megőrzik kalóriatartalmukat turmixolás után is?
- Hogyan lehet egy karfiollevesnél kiszámolni egy tányérnyi adat kalóriatartalmát?
- Főtt tészta kalóriatartalma? A főzés előtti súlyával kell számolni vagy a főzés utánival? (csak mert dupla annyi lesz a súlya)
- Alacsony kalóriatartalmú receptek