Hogyan és milyen képeket lehet feltölteni az iwiwre? (tudásbázis)
Én sem tudom megnézni a leveleimet! :-((( Szinte minden nap alakítanak rajta valamit! :-(( Már alig tudok kiigazodni rajta, túl bonyolítják! Mia fenének nyúlnak hozzá, miért nem volt jó úgy ahogy volt! Max a több kép feltöltési lehetőség aminek örültem.
Oh ha csak a kép lenne,,,de ez már rendszeres, hogy leveleket sem lehet olvasni. HA megint kitalálják, elvesztek a bejövő olvasatlan leveleim (mint legutóbb)akkor nagyon " boldog" leszek.
Nem tudom megnézni a leveleimet!Jelzi a piros boríték,hogy kaptam,de ha rákattintok üres a postaládám:(
Ez volna az új iwiw?????????
ma például én nem tudok képeket feltölteni:(
De miért rossz mindig?,,,eladták milliárdokért s rosszabb, mint valaha:)
Meghalt a levelezés IWIW-en? Hánytól nem lehet használni, tudja valaki?:(
VAn 1 IWIW meghívóm ha kell valakinek...
Igen, most már szerencsére sikerült.
Mire gondolsz? Milyen funkcióra?
Jaj, ez mekkora baromság volt... Nem akarom a családi fotóimat ott tárolni... :-S Ennyire elszúrni az iWiW-et... Feleslegesebbnél feleslegesebb funkciókat találnak ki... :-( Bezzeg ami jó lenne, az nem jut eszükbe, vagy megszüntetik... :-(
Az az egy szerencséje van az iWiW-nek, hogy sokan fent vannak, és ha keresek valakit, nagy eséllyel meg is találom. :-/
Nekem most már sikerült a képfeltöltés, azt hiszem rendbe jött .
Próbáljátok meg ti is,, szerintem fog menni , végre ...
Na akkor holnap ki fogom próbálni, ma már nincs sok kedvem hozzá.
Gyerekek! Rendbe hozták az Iwiw-et, most már sikerült feltöltenem képeket Explorer-el. Remélem nektek is sikerülni fog!
Én Explorert használok még sem sikerült
én sem tudtam feltölteni azota képeket:-(
Én Explorer-t használok, nem Mozillát, mégsem sikerül! :(((
ha kell valakinek emghivo irjon privit. de ha előttem küld vki és már nem kell akkor kérek szépen egy köv üzit h mégse kell. :)
Valószinűleg a böngésző a hibás,de nekem meg csak Mozillám van
Nekem sikerült képet feltenni ugyan, de nem tudtam alapértelmezett képet megadni.Pedig ezekkel az ikonokkal amik a kép fölött megjelennek könnyebbnek tűnik a kezelés, mint eddig.
Lehet, hogy albumonkét eldöntheted, ki nézheti meg, és ki nem. Bár ezt még nem próbáltam. Sajnálom, hogy nektek nem sikerül új képet feltenni.
Nekem sem sikerült...de meglett a megoldás -> Explorer. Gondolom, akiknek nem sikerült Mozillat használnak..próbáljátok meg..hátha!
Sem eredeti méretű, sem kicsoinyített képet nem tudtam felrtenni.:((
S ami engem kicsit mérgesít: be lehet állítani, hogy ki nézheti meg a képeket. Kérdem: ha csak a meglévő ismerősök, akkor hogyamn találok rá valakire, akit keresek (esetleg)? Ez a program itt teljesen hüklyeség...szerintem.
Én sem tudok feltenni új képeket! Egyszerűen a "feltöltés"-ablaknál, mintha lefagyna az oldal. De mégsem, mert továbbra is tudok mozogni az Iwiw-en, csak mintha ez az ablak nem lenne aktív. Remélem helyrejön!
Nincs olyan,hogy mentés....(csak törlés)Én is elég sokat kinlódtam vele,a régieket át tudtam tenni új albumokba,de újakat nem sikerül feltenni.Irtam az iwiw segitség oldalra,remélem vákaszolnak,vagy orvosolják a dolgot!
További ajánlott fórumok: