Hogyan és milyen képeket lehet feltölteni az iwiwre? (tudásbázis)
Már nem kérek válaszokat. Győzelem, sikerült! :-))
Megtudnátok mondani, hogy hogyan tudnám törölni magam az iwiw-ről? A képeket már leszedtem, az ismerősöket töröltem. Kerestem, hogy mit kellene csinálnom, de nem találom a választ.
Az iwiw új design-ja csak arra volt jó,hogy valakinek munkát adjanak-és szerintem nagyon tré lett.(csúnyább szót nem akartam írni)
Arról nem beszélve,hogy a leveleket hébe-hóba tudom elolvasni,és a képeimet sem engedi feltenni.
Szóval,adtak egy pofont a "tudjátokminek"....
Lehet, de ahány alkalommal kitaláltak valami "szuper" dolgot, mindig hetekig rossz volt minden...
Nekem is a képek feltevésével van gondom, egyébként nekem tetszenek az új lehetőségek.
Nekem a kinézetével nincs bajom,csak nem működik rendesen.De ez nem amiatt van,hogy megújult,eddig sem volt jó.
Tényleg nem...most megtudtam nézni...sz@r az egész..:((
Nem folyamatosan rossz, csak óránként 100x :)
Nekem sincs amugy egyenlore semi panaszom,legfenneb jo sokaig keresgelek majd rajta amig megtalalom amit szeretnek,csak a kepeket nem tudom miert nem sikerult feltenni..na de hat minden nem mehet olyan konyen ....:)
Reméljük... :) Nekem nincs rá panaszom, már mint hogy sz*arakodna. Lehet, hogy nem látogatom elég gyakran?! Bár ez az új kinézet kicsit bizarr, mindent keresni kell...:S
Szuper nekem valahogy nem jott be peddig anyiszor probaltam mar...talan a napokban majd osze jon .
Én tudok képet feltölteni...
Mar kepeket sem lehet feltolteni....hat jol megcsinaltak tenyleg.
Nem.
Mindenki ír, de sokan nem válaszolnak ott, hanem egyből küldik az adott mail címre (én is így szoktam:)
koszi de amint latom ott jo kis sor van:)
Pontos címe:
"Fórum - Ki tud nekem iwiw meghívót küldeni?"
Nem gond én tag vagyok, de így sem lehet belépni:))))))))
Van egy külön fórum, ahol meghívót kérhetsz!
Sajna en nem vagyok rajta...esetleg nem tudna vlki meghívni?
Most be sem lehet lépni...amúgy tényleg szuper:))))))))
nem tetszik,aprók a betűk,ledob állandóan,na ezt is lehet ujra megszokni:(
Szerintem már annak is örülni kell, ha egyáltalán megkapod a leveleidet... El is kaarod őket olvasni? ;) Nem túl nagyok az igényeid???
Röhejes a honnan ismerem-opció. Az ismerőseim nagy részét nem tudom belepréselni egyik kategóriába sem. :X
...ahogy szoktak;)
Legutóbb is "csak" 2 hétig nem tudtuk elolvasni a leveleinket:)
Ugye? ;) Remélem, hogy gyorsan feleszmélnek.
Nekem is:)
Be tudok lépni, de utána semmit nem lehet csinálni, mert ledob (ha üzenetet akarok írni/képet megnézni stb./
Gratulálok nekik, megint ügyesek voltak:)
Még mindig nem tudtam megnézni az új iwiwet, mert fel sem enged.
Heh, nekem ma kb. 10szer verte le a netet... Arról nem is beszélve, hogy nagyító kell hozzá, pedig nem rossz a szemem.
Aham, csak éppen nem működik az oldal:)
További ajánlott fórumok: