Hogyan és milyen képeket lehet feltölteni az iwiwre? (tudásbázis)
Az volt, hogy egyszer voltam nála a fülem miatt, nagyon szimpatikus volt, "egy életre megjegyeztem". Azóta szerencsére nem volt dolgom a Fül-Orr-Gégészeten... És hát az orvosom, oké, de ennyiért nem fogom megtartani... :-))
Viszont a háziorvosom kis asszisztense az ismerőseim között van, más kérdés, hogy már lassan egy éve be sem lépett... :-)
Meg, persze.
Bár én anno bejelöltem a fül-orr-gégészt, de aztán egy idő után visszavontam (visszaigazolt), mert hát azért annyira mégsem... :-)
Nem, most van kiírva...
De úgy tudom, rengeteg panaszáradat futott be...
Pont próbáltam egy üzenetet írni, amikor ismét váratlanul eltűnt...
Nekem is tele van a bugyorom az új iwiw-vel...
Az én ismerőseim is erre panaszkodnak...
Ma egésznap nem tudtam belépni, de az üzenetem sem tudom ott elolvasni...
Állandóan kidob, vagy az a kék-piros ikon jelenik meg, hogy nem elérhető...
ha meg nagy nehezen be tudok lépni, akkor semmire nem reagál az ég-világon...
Még az üzenőfalra sem tudok írni, mert nem "megy" el, ha rákattintok...
Úgyhogy elegem van az új iwiw-ből...
Véleményem szerint arra mentek a Gépházban, hogy sokoldalú legyen, de a minőség az silány...
az "új" iwiw-nél látszódik-e, ha valakinek megnézem az adatlapját?
tud valaki, ilyesmirol?
Sziasztok!
Én most kinlodom az iwiw-el,mert ugyan betudok lépni,de az üzeneteket nem tudom elolvasni.Mindig kiirja,hogy az oldal nem elérhetö!Ugyan akkor ha a szomszédba megyek megnézni az iwiw-et,eltudom olvasni az üzeneteket.A gépem régi windows95-ös.Mást mindent elérek a gépemen.Szerintetek mi lehet a gond?
Tré??? Szerintem meg tök jó...
Más kérdés, hogy az alkalmazásokat nem az adatlap aljára kellett volna elhelyezni. :-S
Ezt leszámítva kezd az iWiW fejlődőképes lenni, végre feltűntek hasznos funkciók is.
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék csillogó képeket feltölteni, de nem megy, miért? Hogyan lehet?
- Nem tudok képeket feltölteni az iwiwre, mit csináljak, akárhogy próbálom nem megy?
- Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahová képeket lehet feltölteni?
- Tudtok ajánlani egy oldalt ahova képeket lehet feltölteni nagy mennyiségben?
- Tudtok olyan oldalt ahová saját képeket lehet feltölteni, és megosztani másokkal?
- Hogyan lehet feltölteni vonalzókat, képeket, egyebet az adatlapra?