Hogyan dobjuk fel magunkat? (beszélgetés)
A bringát én is nagyon szeretem:)
Bár nekem "könnyű", én beérek vele mert csak 7,5 km a szebbik úton:)
Pedig tényleg igaz.
A CH kell a szervezetnek és az agyműködéshez. Ha keveset fogyasztunk, akkor fáradtak leszünk, lelassultak, koncentrációs problémák jelentkezhetnek. Ha sokat eszük, akkor meg kövérek leszünk és jönnek a betegségek.
Ja, az sok:(
Nekem 45 perc BKV-val 50 perc bicajjal.
Tehát napi 100 perc bicaj, azaz 20 km naponta.
Ó, hát akkor neked kellene elvonulnod aludni máshova...
Nálam is kutya-macska. A két kutya fiú, az egyszrűség kedvéért a macskákat "csajok"-nak hívom. Legalább kettő-három velem szeret aludni, de szerényen a takaróm szélén. :D (Kiverekedtem magamnak!)
11 perc'azt csak kibirom este megnézem.
Viszont tegnap éjjel megvilágosodtam ,és lehet megvan a titok a fáradságra.
Ugyebár egy hónapja van szünet a gyerekeknek.Azóta mindenki az Én szobámban alszik,hamég aludna....Éjjel 1 ig sorozatokat néznek esznek,röhögcsélnek.MAcskák is addig bent nyomulnak,utána mennek csak ki a helyükre.
Szerintem az alvással van a baj,ma is olyan fejfájással ébredtem hogy csak na.
Én néha még a monitort se látom jól. :D
El kellene bizony kezdeni,mert ha mozgás nélkül fogysz, lottyadtka leszel, és utána már nehezebb izommal tölteni meg a bőrt.
Ez csak 11 perc, mit szólsz hozzá:
www.youtube.com/watch?v=ywDqgMZS7Mg
Ügyes vagy ,szép eredmény!A kalóriabázist én is használom ott nézem mibe mennyi a ch.HÁt még egy hónapot adok magamnak és váltok egy másik módszerre.16. Kilómat gyűrön én is le.
a mozgás ...hát mindenki azt mondja hogy az egy nagy ütőkártya még a kezembe.El kellene kezdeni
Nem a liszt meg a kenyér, hanem a főzelékek, zöldségek, gyümölcs. No meg a zabpehely.
Én átlagos arányban eszem, inkább a zsírra figyelek, hogy ne legyen sok, és a fehérjére, hogy az elegendő legyen. Sokat segített nekem is a Kalóriabázis és az újra elkezdett mozgás. A napi zabom nélkül nagyon tudok szenvedni! És a 160 g CH mellett is leadtam azt a huszon-kiló fölösleget.
De ez rémesen hangzik, ha nincs egészségi okod rá! Az agy és az idegrendszer elsődleges energiaforrása a szénhidrátok.
Akkor fehérjét eszel rengeteget? És zsírt? Vagy a kalóriakereted is borzasztóan alacsony?
30-50gr ch-t eszek naponta 2 hetente tartok egy csaló hëvégét.
Eddig nem volt túl sok bajom velevele,nem voltam fáradt kedvtelen se.
Nagyon meghíztam ez az oka.
Ha egy étrend mellett gyengének és energiátlannak érzed magad, akkor az nem jött be.
Egyébként a szinte nulla és a túl sok között elég széles a skála.
Te miért döntöttél így?
Azt nem mondanám hogy nem jött be .MÁskülönben abbahagytam volna.
Birom ez ez ...sok ch eszel
...nem eszek
...na akkor az a baj
Én személy szerint kösz, nem...
Én jelenleg "összevárom" magamat, mert széjjel vagyok esve. :D Gyümölcsös zabkása már megvolt. :D
Ha nem eszel szénhidrátot, akkor miért csodálkozol, hogy nincs energiád?
Nyilván utánanéztél, mielőtt eldöntötted, hogy ezt fogod csinálni.
Nyilván okod is volt rá, de ezek szerint nem jött be...
További ajánlott fórumok:
- Dukan diéta, avagy együk soványra magunkat
- Megéri az állandó fogyókúra? Vagy esetleg egyszerűbb lenne elfogadni magunkat úgy ahogy vagyunk?
- Hogyan tegyük magunkat túl egy szerettünk elvesztésén?
- Hogyan tudjuk magunkban lerendezni, ha minden szempontból kevésnek érezzük magunkat a párunkhoz?
- Fogyás utáni súly megtartása és a túlzott lefogyás kiküszöbölése....hogyan lássul reálisan magunkat a tükörben?
- Szoptatós anyukák, hozzuk magunkat formába. De koplalás nélkül hogyan?