Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál? (beszélgetés)
Nem tudtuk hogy illegális,hisz mint írtam itt mindenki kiengedi a földjére aki itt lakik...
A jegyző és az ANTSZ itt volt megbeszéltük a dolgot,kaptam 30 nap haladékot hogy szivattassam ki.
Megtettem...Azóta is...Nem a 7000ft/szippantással van a gond.NEM!!!
Hanem hogy ezért feljelentett...! kisgyerek mellett:(
Akkor én is bemószerolhatnám a többieket ugyanezért:((((
Én fizetek a többi meg csinálja ugyanúgy...
Hol az igazság??????????????
Vagy én is jelentgessek másokat?
Lehet nem is tudja hogy nem szabad....
De akkor is lehetne szólni érte,nem szó nélkül feljelentgetni.
Először mondani kéne és ha nem tesz semmit akkor kéne továbblépni.Nem?
Szóbol ért az ember elvégre...
Sajna az én szomszédom pont ilyen....
Én amióta feljelentett majd 1 éve,kerülöm.
Ha kint van bejövök...
Mellesleg ő pasi,neki illene köszönni...De neki áll felljebb pedig ő jelentett fel:(
Van aki így éli ki magát:(
Hogy másoknak rosszat akar....
SAJNOS!
felénk az egyik faluban a polg.mestert feljelentették hogy a telkére illegálisan vitetett földet töltésnek ( a falu földjét )amikor útfelújítások voltak.
Erre azt reagálta, hogy az irnokokkal körbejáratta a falut, megnézette kinek van beton alapú garázs, malacól, csirkeól a telkén, majd megnézette, hogy anno kért e rá építési engedélyt, ha nem akkor feljelentette, így szegény időseknek a mostani építési engedélyeztetési díjakat kellett kifizetni egy csirkeólért, sőt van akinek bontásit is mert már omladozott és hivatalból lebontatták....
már nem ő a polgármester...
De a SAJÁT TELKEMRE MEGY nem a patak vizébe mint sok bunkó ahogy a faluban csinálja...
Legalább szólt volna hogy zavarja...De semmi...
Elméletileg alapja van gyakorlatilag azért jelentett fel mert az emésztőt a saját telkemre ráengedtem(3000 m2).
Mellesleg itt mindenki így csinálja
Először is ki kell alaposan vizsgálni és ha nem felel meg a valóságnak, akkor pedig te feljelentheted rágalmazásért.
Üdv.Ágnes
Én átmennék, és megkérdezném, mi nem tetszik neki.
Emberek vagyunk, a francba is!
Ráadásul a férjem jóbarátja volt addig míg egyszer be nem ragadt férjem autója a kettőnk közti füves részen.Erre baromira kiakadt,azóta tiszta hülye,kötözködős...
Mellesleg szőlőhegyen lakunk kerítés kettőnk közt nincs...
Egyáltalán kedves első hozzászóló van alapja annak, ha feljelent tégedet az Önkormányzatnál, vagy pedig csak alaptalanul cselekszik?
Üdv.Ágnes
További ajánlott fórumok:
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Problémás szomszédok....
- Nektek is van "jó" szomszédotok?
- Új lakókat költöztetett be az önkormányzat, zajosak, viselkedni nem tudnak, hol, hogyan tehetnek a lakók panaszt ellenük?
- Miert néznek rám rosszul a szomszédok, ha szerintem ők nem viselkednek normálisan?