Hogy tűnhet el csak úgy egy gyermek? (beszélgetés)
Idegennél. Nekem a családról más a véleményem. És azt gondolom, ha valaki nem tudja nevelni a gyerekét, bár nem értem, hogy az anya miért nem tudta a pasijával, akkor bizony a vér szerinti rokonoknál van a helye, bár a testvér ide tartozik.
És nem értem, hogy az édesanya miért nem akarta nevelni. Hogy meg legyen mindene? Hát, most meglett:(
hát ez az! :(
azt se tudta már kihez tartozik.
Igen nézem, de most még inkább nem értem...
Jól szituált emberek, az anya, az élettársa, a nagybácsi, a nagymama és Bence egy "idegennél"...
Kínozta bakker!Egy anya,egy nagymama!!Aki életet adott,aki édesanya,az bánt el ilyen brutálisan ezzel a kisfiúval.
Hihetetlen....
beteges élvezet:((((
Istenem:((
Most olvasok a sérülésekről,nem bírok napirendre térni!!!:((((((
Miért kellett ezt????
aha, biztos pofás gyerek volt. :)
mindenkinek...érthetetlen. :(
Tényleg nagyon kis cuki a képen :) Ahogy meg mostanában hordta a haját,tiszta fiam.Bence-Bence :S
Egy pókot utálok megölni(nem is nagyon szoktam),de hogy embert,főleg gyereket bántsak???Számomra ez az egész még mindig felfoghatatlan :((
A koporsón Álmodj szépeket van, a cikkben szép álmokat. Na mindegy. A lényegen nem változtat. :(((
ez a kép szörnyű. :(
További ajánlott fórumok:
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Igaz, hogy csak közös háztartásban élők gyermekei kapnak árvaságit?
- Harmadik gyermek csak azért hogy fiú legyen?
- Hogyan viselkedik az a gyermek akinek fáj a füle? (leszámítva a sírást) Félek, hogy a fiam csak kamuzik, hogy ne kelljen oviba menni?
- Tudtátok, hogy csak 4 éves koráig nevelhető egy gyermek? Utána legfeljebb korrigálható.
- Hogyan tudod leelleőrizni, hogy ált. isk, gyermekednek valóban csak annyi a házija mint amennyit mond?