Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon? (beszélgetés)
Értem, mit akarsz ebből kihozni.Ja, ja, nem mondana igazat. De szerintem, ebben a helyzteben az már tök mindegy, a tény, az tény.Ha a feleség igazat vár, az naivitás lenne. Pld. kevés fazon mondja meg azt is, ha asszony valamiért, valamiben, valahogyan nem jó neki az ágyban. Az ellaposodott - minden éjjel ugyanaz - szintén romboló.
Ha kell neki a férje, s nem akarja elhagyni, akkor süllyessze el ezt a tényt, s vegye fel a női kesztyűt. Hódítsa meg újra, ezzel bizonyítja önmagának is, hogy értékes, s tud változni.A helyzetek, problémák mindig valamiből születnek.A gyökerét kell megkeresni, s megvan a megoldás.
Örülök, hogy elgondolkodtál rajta :)
Egy hsz-ban sem mentettem fel a férjet.Becstelen, gyáva, hazug és problémás. Aki ilyen ellen tisztátalanul harcol, maga is piszkos lesz.A bűnösnek nem kell a feleség felé megbocsátani - lebukásánál sem -, a feleségnek-a lelkének, a gyerekeinek - ne legyen mindegy, hogyan tud a férje, az emberek, a gyerekei szemébe nézni, s a tükörbe.
Csalásra csalás lesz a válasz, s így tovább.
Szerintem
Női praktikák:D Pici cselszövés, picit sunnyogni:) Nem kellene belemenni ebbe a játszmába. Hátulról kiszedni magunkról valamit valakitől... nem díj.S az elkövető sem marad tiszta.
Sajnálom a hölgyet, de 2 dolgot tehet:1, nem vesz róla tudomást- elnyomja-
2,beszél róla,s megtartja önérzetét, nőiségét, s becsületét.DE csak Tisztán!
Az a helyzet, hogy nehéz beismerni, ha az ember hülyének lett nézve, és nem vette észre. Magamat is ide sorolom.
Mentségünkre legyen mondva, hogy az a természetes emberi viselkedés vezérelt minket, hogy eleve feltételeztük, hogy nem csalás áldozatai lettünk, hanem egy bajba jutott emberen próbálunk meg segíteni, legalább a meghallgatásával.
Sebaj, én már nem bánom.
Szégyellje magát az, aki a maga örömére, betegesen próbálja kihasználni az emberi jószándékot és hiszékenységet.
Bocs csajok, most mennem kell!!
Csajok, tudjátok kiknek szól, írjatok nyugodtan privit, holnap leszek!
Sziasztok!!!
+az intelligencia az vagy benne van valakiben, vagy nincs-és ezt sajna tudomásul kéne venned, és nem irigykedned arra, akiben benne van-születésétől kezdve-mndennemű diploma nélkül, alapból:)
Legyen szép az estétek, nekem az van:)
Nem lehetsz ang., mert ang ékezetesen írsz.
:DDDDD
Útravalóul: lehet valaki fiatal, szép,csinos(mondjuk abban a korban mindenki az volt, nem kunszt) és sok diplomás, de ha a szájából ömlik ki a mocsok, akkor a legutolsó utcalánynál is lentebb van és a bensője oly mocsokról árulkodik, mint keveseknek (kb.bányászbéka effektus)
:)
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- A barátom 'fenn ragadt' egy társkereső oldalon! Szerinted?
- Szerintetek mely társkereső oldalon hirdessek, hogy megtalálhassam a boldogságomat végre?