Hogy kell freemail címet csinálni? Segít valaki? (tudásbázis)
5. 66cec28b76 (válaszként erre: 2. - Aneeco)
2010. febr. 19. 18:38
De én ott nem találok olyan rovátkát amibe magát a emailcímet irom . Jaj buta vagyok.
4. aneeco (válaszként erre: 3. - Mariann7533)
2010. febr. 19. 18:37
A gmail-t nem ajánlom, mert ott eltűnhetnek a levelek, hiszen benne van a szabályzatban, hogy törölhetik őket.
A citromail gyors, egyből megérkezik a levél, a freemailnél pedig most vannak újítások, szerintem jó lesz így, bár az ellene szólhat, hogy lassabban küldi a levelet (lehet, hogy ez a mostani újításokkal változik majd...).
3. Mariann7533
2010. febr. 19. 18:35
Szia.Én úgy csináltam,hogy bementem a startlapra,és azon belül lehet válogatni a különböző internet fiókok között.Freemail,gmail,citromail.Én a te helyedben amúgy nem freemailt választanék.Elég macerás,nehezen kezelhető,és sok a karbantartás.
2. aneeco
2010. febr. 19. 18:34
A freemail oldalán a regisztráció gombra kell kattintani, minden pontosan le lesz írva, hogy mit kell kitölteni. Ha kérdésed van közben, szívesen válaszolok :] .
1. 66cec28b76
2010. febr. 19. 18:33
Hogy kell freemailcímet csinálni?Segít valaki?
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Elfelejtettem a freemail jelszavam. Másik e-mail címet hogy kell csinálni?
- Jártas vagy a freemailben? Légy szíves segíts!
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Tud valaki segíteni? A bíróság megállapította a gyerektartást, de a volt párom nem fizeti. Ilyenkor hova kell menni vagy mit kell csinálni?