Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy kell freemail címet csinálni? Segít valaki? fórum

Hogy kell freemail címet csinálni? Segít valaki? (tudásbázis)

1 2
5. 66cec28b76 (válaszként erre: 2. - Aneeco)
2010. febr. 19. 18:38
De én ott nem találok olyan rovátkát amibe magát a emailcímet irom . Jaj buta vagyok.
4. aneeco (válaszként erre: 3. - Mariann7533)
2010. febr. 19. 18:37

A gmail-t nem ajánlom, mert ott eltűnhetnek a levelek, hiszen benne van a szabályzatban, hogy törölhetik őket.

A citromail gyors, egyből megérkezik a levél, a freemailnél pedig most vannak újítások, szerintem jó lesz így, bár az ellene szólhat, hogy lassabban küldi a levelet (lehet, hogy ez a mostani újításokkal változik majd...).

2010. febr. 19. 18:35
Szia.Én úgy csináltam,hogy bementem a startlapra,és azon belül lehet válogatni a különböző internet fiókok között.Freemail,gmail,citromail.Én a te helyedben amúgy nem freemailt választanék.Elég macerás,nehezen kezelhető,és sok a karbantartás.
2010. febr. 19. 18:34
A freemail oldalán a regisztráció gombra kell kattintani, minden pontosan le lesz írva, hogy mit kell kitölteni. Ha kérdésed van közben, szívesen válaszolok :] .
2010. febr. 19. 18:33
Hogy kell freemailcímet csinálni?Segít valaki?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook