Hogy deríthetem ki, van-e igény a festményeimre? (tudásbázis)
ok, akkor az a sok-sok ember, aki elment a tanfolyamra, az mind szunnyadó tehetség volt. Végül is, lehet, hogy van ilyen, nem tudom. Azt viszont igen, hogy az én rajztehetségem kimerült a körfejű kutyában, és a pont-pont vesszőcskében. Pedig azért gondolom, ha szunnyadt volna bennem valami, csak feltűnt volna a 35 év alatt, amíg nem tudtam, hogy tudok rajzolni.
Mint már írtam, a festőművészek attól azok, amik, mert nekik nem kellett tanulniuk, nekik belülről jön. Ők tudják visszaadni a képen azt, amit érzésnek hívunk.
Én csak rajzolni tudok, és azok is, akik elvégezték a tanfolyamot. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a rajztudás nem egyenlő a művészettel. De attól még igenis tanulható a dolog. :)
Bocsánat este kiléptem, mert a gyerek.....
Te vagy Szalay Andrea?Megkerestem az iwiwen.
" A topicindító pedig fessen sokat, és igen, tartozzon bele egy csoportba, ahol sokat tanulhatnak egymástól. Még bármi lehet :)"
csatlakozom a mondathoz...
Említenék néhány nevet : Schneider Angéla, Ráczné Kalányos Gyöngyi, Takács Péter festményei a városházában van.. ( Őt is ismerem, személyesen )
Pintér Sándor, Wesselényi Suba Miklós, Rátkay Endre, Gyulai Zsuzsanna, Mészáros Erzsébet, Bakonyi Mihály.
És sok más művész képei vannak a neten. Nem néztem ( nem nézem ) meg mindenkiét, pedig érdekelne. Az időő.
Klimtet szeretem :D Az imént linkelt barátnőm csinált klimtes gyűrűt :)
ja, találtam még egyet... 1. és 3. nap.
ugyan ilyen képről. én nem kockázok már, az első kettőnél használtam a rácsot, de utána egyszerűbb volt nekem nélküle.
És mostmár tudok kicsinyíteni is. festeni miniatűrben festek, műanyag műkörmös tipekre :D
Ezeket ugyanilyen képről, vagy fényképről másoltad?
Valamikor én is másoltam, de úgy, hogy bekockáztam a képet és a leendő képet is. Így nagyon könnyű volt.:)))
További ajánlott fórumok:
- Ismertebb festmények
- Munkácsy Mihály festményei- megkötés nélkül
- Hogyan deríthetem ki, hogy hol lettem megkeresztelve?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Lakáshitelt vettünk fel évekkel ezelőtt, amihez szocpolt is igényeltünk, de a házat nem tudtuk befejezni. Van-e lehetőségünk több hitelre?
- Lehet-e online igényelni Hatósági Erkölcsi Bizonyítványt? Van-e erre lehetőség vagy csak postai úton lehetséges?