Hogy adhatok el hajat? (tudásbázis)
Őszintén szólva, korábban azt beszéltük meg a pasimmal, hogy én abban az esetben átfestem barnára, ha ő használ ránctalanítót. :D
Állt az alku, bár még midnig fekete vagyok. Múltkor véletlenül színezőt kaptam le a polcról, úgyhogy most színezve van, amúgy festetem, festékkel. Még nem tudom hogyan szedetném le, de valami kímélő módszerrel kellene, semmiképp sem lenöveszteni.
Na azért mondom. :P
Nekem is feketére van festve, és igencsak hülyét kapnák ha megkopaszítanának. :S :)
Hm, hm...annyira azért nem :)
Eredetileg világosbarna, de feketére van festve.
Miért vágatod le? :(
Nekem is derékig ér, de a szívem szakadna meg érte.
Köszönöm!
Egy helyre már írtam emailt és el is küldtem egy képet a hajamról. Remélem hamar kapok választ.
Sziasztok!
Derékig érő (kb.50cm) hajamtól szeretnék megválni. Úgy hallottam, hogy el is lehetne adni. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Ha igen, akkor kb. mire számíthatok? Köszi, szép estét!
További ajánlott fórumok:
- 6 éves gyereknek kértem a gyógyszertárban C-vitamint és az 1×1 vitaday C-vitamint adták de nincs ráírva, hogy gyereknek is jó, adhatok neki?
- Tudja valaki, hogy adhatok-e forrázott sóskát a dalmata mollyknak?
- 5 db tojáshoz hány kanál vizet adhatok, hogy ne legyen víz-ízű a piskótám?
- 10 nap alatt hogyan adhatok le 7-8 kg-ot? Lehetséges?
- Adhatok a kutyámnak Algopyrint, hogy csökkentsem a fájdalmát?
- Szerintetek adhatok az 5 évesemnek egy Coldrex forró ital port annak ellenére, hogy csak 6 éves kortól adható?