Hisztek abban, hogy ha valaki egyszer félrelép, az megteszi többször is? (beszélgetés)
"Kutyából nem lesz szalonna", de "Kivétel erősíti a szabályt" :-))
Én egyébként ismerek olyant, aki tanult a hibáiból...
Ez sztem nem megcsalas, inkabb az oszinteseg hianya. Hazugsag, mert nyilvan mond valamit hol van szombat ejjel, de nem az igazsagot mondja.
A hazugsag sem jobb egyebkent, mint a megcsalas - ez legalabbis az en velemenyem.
Véleményem szerint a férfiak (és a nők is!) 3 csoportba sorolhatók:
- a monogámok
- az örökké hűtlenkedők
- azok, akik egyszer-egyszer megbotlanak, de képesek tanulni a hibáikból, s utána már tudnak hűségesek lenni.
A legnagyobb baj akkor van, ha a pár egyik fele az első, a másik fele pedig a második csoporthoz tartozik.
Na és a 3. csoport! Ott a legnehezebb okosnak lenni, és eldönteni tudni, hogy nem a 2. csoportba tartozó egyénnel van-e dolgunk. :(
A párcserélgetésre...
Ti még mindig azzal vagytok, akivel életetekben először összejöttetek?
Mindenki meg kell hogy találja azt, akivel végül tényleg képes leélni egy életet.
Ez még rendben is van.
De ha már pl házasságban vagy igazán komoly kapcsolatban élsz valakivel, és rájössz hogy együtt már nem működik tovább, akkor nem az a megoldás, hogy a másik háta mögött félrelépsz, hanem hogy először a meglévőt lezárod.
Aztán jöhet az újabb párkeresés.
Így el tudom fogadni, hogy valaki cserélgeti a nőket/pasikat.
De amíg kötöttségben él, addig nem.
Engem nem ilyenné formált :-)
csak téged.
Mert a természet ilyenné formált bennünket.
Vigyázat! A "természetes", itt nem azonos a jóval, vagy az erkölcsössel.
A természet "számítását" keresztülhúzhatjuk, pl. azzal ha hűségesek vagyunk. Csak akkor kevesebb gyerekünk fog születni.
Azt mondják, kutyából nem lesz szalonna.
Én még olyat nem láttam, és nem is tapasztaltam, hogy valaki esküdözött, nem teszi meg többé, és így is volt.
Az ilyen emberek
- vagykönnyen elcsábulnak
- vagy jó lehetőséget látnak arra, hogy egy más típusnál is kipróbálják magukat...
én ezt a két lehetőséget látom arra, hogy ígéretek hada ellenére is újra elcsábulnak.
:o
Ez miert termeszetes?
Ezt azért sem tudhatjuk, mert nem tudhatjuk, hogy esetleg nem-e eltitkolta csak és mi azt hisszük, hogy nem tette meg :-)
Szóval tutit csak az mondhat, aki már megcsalta a párját és többé nem tette meg és nem is tenné. Van itt olyan valaki?
hohó, már elnézést, de van olyan állat, amelyik élete végéig azzal az egyetlen párral él :)
amúgy az állatok igenis, már nagy részük, nem monogám :)
akkor mi van? hol van itt az állat?
a szex nem állathoz hasonlítható, sem a társas együttélés :)
hmmm...igen,igen,aki egyszer az maskor is...
SZOMORU DE EZ VAN..
További ajánlott fórumok:
- Ki a hibás a félrelépéseknél?
- Hogyan lehet lebuktatni egy félrelépő pasit?
- Hetente többször veszel új ruhát, mert jobban érzed magad tőle itt a helyed!
- A férfiak lépnek többször félre vagy a nők?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Aki egyszer megcsalta a párját, utána többször is megteszi?