Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg krumplileves recept

Hideg krumplileves recept

A Hideg krumplileves hozzávalói:
2 póré,
1 kis fej hagyma,
1 tk liszt,
25 dkg burgonya,
1 ek vaj,
1 l erőleves,
só,
bors,
1 dl tejszín,
1 tk vágott petrezselyemzöld


A Hideg krumplileves elkészítési módja:
A krumplit meghámozom és kis darabokra vágom, a hagymát apróra vágom, a póré fehér részét darabokra vágom. A pórédarabokat és a hagymát a vajban aranysárágára pirítom, megszórom a liszttel és felöntöm a forró erőlevessel. Hozzáadom a krumplit és puhára főzöm. Az egészet átnyomom. Sózom, borsozom és hűlni hagyom. Tálalás előtt tejszínnel finomítom és megszórom apróra vágott zöldpetrezselyemmel


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg krumplileves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook