Hétfőtől 5 napos Level-diéta - velem tart valaki? (beszélgetés)
Buggyantott tojáshoz mit szóltok???
Aki nem ismeri, én így készítem:
Bő ecetes-sós, forró vízbe kell beleütni, mint a tükörtojást, és három percig benne hagyni, utána olyan lesz, hogy kívül mindenhol fejér, de a sárgája még folyós marad. Külön sózni sem kell. Ecet és só ízlés szerint.
De itt egy tudományos leírás is:
[link]
baccus, annak én már hogy örülnék:) Nem is lehet sok felesleg rajtad. Én majd vibrációs edzést tervezek, de csak Level után, egyszerre nem akarok túl nagy sokkot a szervezetemnek:) Milyen alakformáló tornát tervezel?
hát nekem is:( De holnaptól indul a változás:)
Szia, én szoktam tükörnek is, teflonban, így nem kell alá olaj (bár azért néha kapargatni kell:)). Főve szét szoktam törni, és kis tejföllel, pirospaprikával kikeverem "szendvicskrémnek". Rántotta is mehetne, ha tudod olaj nélkül...
Szia! Én úgy tudom csak főttként.
En 176 kg vagyok, es most vacsi utan 70,3 kg. En holnaptol alakformalo tornat is tervezek.
De felfelé is, hajajj! :) Már ki is írtam a "menüt", kitartást midnenkinek a holnaphoz!
Sziasztok!
En is veletek tartok. Azt szeretnem kerdezni, hogy a tojast mindegy hogy fogyasztjuk? Rantottanak, fott tojasnak vagy tukortojasnak?
Akkor neked még könnyen mennek lefelé a kilók:) Én sajna már 38, így már kicsit nehezebb, pláne szülés-szoptatás után. Azért ne igyekezz utánam súlyilag:)
Az előző is neked ment persze :)
23. Te? Ja, csak, hogy közelebbi paraméterekről induljunk, ma már 72-t mutatott a mérleg... :)
Ez így van, 30 felett változik nagyon a női test - és a szülési hormonlibikóka is odavág. Én is tudom már mindegyik diétát betéve, kipróbálva:) És már nagyon nem bánnám, ha "csak" súlyt tartani kéne:)
Azt mondják 30 fölött és/vagy a 3. gyerek után a testsúly kérdés problémává avanzsálódik. Én szerintem születésem óta 30 feletti vagyok, de aztán lett a 3 gyerek is, úgyhogy állandóan napirenden van a kúra. Viszont, ha csinálom, akkor rendesen mennek le a kilók. És ha nem csinálom, akkor vissza is jön. Nem baj, legalább nem unatkozok. A fejem kész tápanyagtáblázat, minden fogyókúra fajtáról van véleményem, és a legtöbbet legalább egyszer ki is próbáltam. Sőt sok fogyibogyót is, de ezek vagy veszélyek vagy sz@rt se érnek. Az akupunktúra viszont jó volt. :-)))
Ez hivatalosan 3 hét, pontosabb 3X5napos diéta, tehát nem feltétlenül villám, én a 3 héttel dobtam le 7 kilót és utána a többit a "hetezéssel".
mert hétfővel könnyebb indítani. És mert fel kell készülni rá - bevásárlással és lelkileg is. Ezért.
Miért nem mától miért kell megvárni a hétfőt??
Na, erre én is hajlamos vagyok, 3 hét alatt 5 kg-t hízni - még rövidebb idő alatt is. Sajnálom, hogy nem jött be a kapcsolat... én is egyedül tengetem napjaim:)Mennyi idős vagy?
hát igen, ez sajnos nálam is így van... pedig a szülésig ehettem akármennyit, akármit, egy deszka voltam... most meg:(
Én eljárok futni vagy bicajozni, de most nekem is indításnak kell a Level, mivel 3 hét alatt úgy felugrott rám 5 kiló, mint a sicc. Új barát, esti pizzázások, nuku futás, és még a kapcsolat se jött be :)
Bár úgy lenne, de szerintem amíg élek ez már csak így lesz, hogy küzdenem kell a kilókkal. Ha épp nem a lefaragással, akkor azzal, hogy ne jöjjenek vissza. De inkább a lefaragással. ;-)
Köszi:) Hátha januárra már nem is lesz rá szükséged:)
OK, ha csak beindításnak. Én csak januárban tudok csatlakozni, ha még akkor is aktuális lesz ez a fórum. A most indulóknak sok sikert! :-)
Igen, valóban 10 kg-ot akarok fogyni, de csak beindításnak szánom a Levelt, a többit életmódváltással szeretném (a harcosok diétája nekem működött). Futni sajnos nagyon nem szeretek, konditeremben még sosem voltam, de időhiányom és lustaságom miatt ez a vibrációs edzés jónak tűnik, ezért akarom kipróbálni. Otthoni tornát mindig feladom előbb-utóbb, bérletet akarok venni, úgy biztosabb:)
Az a baj, hogy az 5 nap semmi. Ez akkor jöhet, ha nyaralni mész, és a fürdőruci pásszentos. Úgy lenne jó, ha hosszan tartható diétát csinálnátok, és amikor megvan az a súly, amit gondoltok, egy-két kiló plussznál megint jöhet egy villámdiéta. Ti meg többet szeretnétek fogyni, ha jól láttam.
Én szoktam sportolni. Mozogni mindenképpen kell. Nem vagyok híve a "nyomás a konditerembe!" sportnak, egy kis séta, vagy lájtos kocogás is megteszi, ha szeretitek. Ez a legolcsóbb, plussz időben nem vagytok senki alá rendelve (pl. X edző mikor van, meddig tart nyitva a terem.) És ha még kutyátok is van és magatokkal viszitek, két legyet üttök egy csapásra: a kutya is karcsúbb lesz. :-) Meg lehet még otthon is valami dvd-re nyomni. Akkor a rossz idő sem akadály.
nahát, majdnem azonos helyzetből indulunk akkor:) én sajna hadilábon állok a mozgással, de most akarok majd vibrációs edzésre beiratkozni... Persze csak a Level után, egyszerre nem jó megterhelni a szervezetet. Te sportolsz?
Én is 173 cm, és 71,2 kg voltam legutóbb, de ez percről percre változik... Az álom 65-66, de az utolsó két kiló valahogy odaragad mindig.. Ti mozogtok valamit?
Mohika, néztem az adatlapod, jó sokat lefogytál már, gratulálok! Én ettől a 10 kg-tól nem bírok megszabadulni évek óta, szóval tudom, milyen nagy szó ennyi fogyás!!!
hétfőn akkor belevágunk:) Egyelőre 3-an vagyunk, te, mohika és én. Hány kg-ról indultok, és mennyi a cél? Én 173 cm vagyok és 73 kg, az álomsúly kb. 63.
Jó, akkor én is így csinálom :)
További ajánlott fórumok: