Hazugság egy életen keresztül! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hazugság egy életen keresztül!
A topik indítójának:
Hát ritka egy ribanc dög vagy,szerintem keress fel egy elmeorvost is,hogy ide így kiteregetted a moslékodat.A legjobban úgy járnál ha fognád és elásnád magadat!Az is felháborító hogy mennyi képmutató birka adja itt alád a lovat!!Bezzeg ha ők lennének a férjed a sógornőd vagy a gyereked helyébennn!!!Hogy a bőr hülne rád hogy még ki is teregeted!! Pfuuuujjjjj
Sziasztok! Még nem értem a hsz-ek végére, nem tudom "hol tart" az ügy
Tegyük fel, hogy a két család élete normálisnak és harmonikusnak mondható, a titkos kapcsolat ellenére.
Ebben az esetben a legnagyobb önzőség elmondani.
Ha elmondja, akkor mi lesz? Tönkremegy két normális család, sérül a gyerek, a férj, a sógornő. Mi történik? A nő mossa kezeit, ő őszinte volt, elmondta, a lelkén már nem teher. De jobb lett ez vajon bárkinek is?
Hát nagyon nagyon nem.
HA a család normálisan működik, inkább egyvalaki lelkét nyomja egy életen keresztül. A gyereknek ráér nagykorában is elmondani, ha egyáltalán szükséges.
Ami fura számomra, hogy hogyan lehet 21 évesen évek óta gyerekkel próbálkozni. Egy ici-picit korai, főleg az évek óra része.
ne gondold, hogy a nők nem tudnak megcsaláshoz hasonló kaliberű undorító dolgokat művelni egy párkapcsolatban.
Az, hogy valaki nem rakta szét a lábát másnak, még nem tartást jelent.
Elovastam a cikket meg a hsz-kat is.
Hát nemtudom, hogy igaz e vagy sem, de ha igen akkor csak gratulálni tudok a cikk írójának!És megérdemli, hogy szenved!
Persze, emberek vagyunk így hibázhatunk is, de itt nem csak egy hibáról van szó!Éveken keresztül csalta/csalja a párját!Aki szerencsétlen azt sem tudja, hogy a gyerek akit nevel nem is az ővé!
Én megvetem az ilyen embereket! (és most lehet utálni, de nekem ez a véleményem)
Ha már egyszer így alakult, akkor legalább elmondtatná az igazat a családjának!Mert Ők (a férje, annak a testvére és a gyerek) megérdemlik az igazságot!
egyébként én sem értem,hogy akkor miért nem vállnak el, és házasodnak ők össze...
De lehet, hogy nem is fog jönni a fórumra, néztem az adatlapját, már rég írt...
kezdődik apa kezdődik!
éljen! :D
Szerintem nem szabadna hazugságban lni, mert ez szemétség a gyerekkel és az apjával szemben is, a párjaikról nem is beszélve!
Amit ettek vállalják érte a felelősséget4
nem ők az elsők a világtörténelemben, akik félreléptek!
Hazu mazu gyere ki vár a hoxa ide ki.
Kapsz hideget- meleget, holnap is olvashatod!
Jó reggelt!
szép számmal lett hsz ugy látom!
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Van- e köztetek olyan pár, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg?Beszélgessünk:)