Hazugság egy életen keresztül! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hazugság egy életen keresztül!
Igy van: nem lett vona szabad megtörténie!
De megtörtént...óriási hiba volt.... oké...
Mi tehet most, mi tegyen, a viszonyt mondjuk én sem folytatnám...?!
Én elvetettem volna a babát..ezzel legfeljebb magát bántotta volna, de gondoljatok bele mit fog mondani a gyermeknek, ki az apa?
ez a cikk író nem gondolkodott.felelőtlen volt..nem vagyok régi módi de ez picit sokkolt.
Lehetséges.
Én az elején ugy csináltam volna hogy mindketten kilépjünk az akkori kapcsolatból és utána felvállaltam volna az ujat!de mindennek megvan az oka!
nem tudom, mennyire lehetett szerelmes, nyilván abban az időben a saját férjével is lefeküdt.. külömben magyarázkodni kellett volna, honnan van a gyerek
ez azért némiképp árnyalja a nagy szerelem-képet
Hát ez az!!!
Nem igaz, hogy az egész család vaksi! Ezt nem hiszem el!
Igen,más lenne ha érintettek lennénk!
Kiakadnék.Ebben a helyzetben nem lehet tudni mi lenne a helyes!
Az, hogy nem vagyunk egyformák, azt is magába foglalja, hogyha valaki elítéli a dolgot, és azt is, ha mélyebben elgondolkodik, hogy talán, elég baja van így is a cikk írójának, esetleg megbocsájtó, vagy elnéző, hisz mindenki hibázik,ki így ki úgy.
Én is a toleránsak táborát gyarapítom, mégis, valószínűleg máshogy állna a szám, ha az én férjem lenne a gyerek apja.
Szerintem ebben a helyzetben az ő lelke számít legkevésbé.Inkább azoké,akik áldozatai a dolognak.
A gyerek,és a sógornő.Mindenkinek joga van tudni az igazat aki érintett.Ez a legkevesebb szerintem.
Ők meg vállalják amit tettek.A további hazugságok titkolózások csakis rontanak a dolgokon.
A legnagyobb bűntetést már megkapta a "hölgy", egész életében bűntudattal kell élnie.
Sok mindent nem értek vele kapcsolatban. Eszembe nem jutna a sógorommal félrelépni. Ha mégis megtenném, 21 évesen lenne annyi eszem, hogy védekeznék pont azért, hogy elkerüljem az ilyen baleseteket.
Az meg kiváltképpen gusztustalan, ha a párjával továbbra is együtt maradt és folyamatosan a szemébe hazudik.
A kisgyerek a sógorára hasonlít, ez is egyfajta bűntetés a sorstól.
Elítéllek, nem is kicsit, de szerintem hasonló reakcióra számítottál, mikor megírtad a cikket.
elnézést nem kishúg:P
máris jobb, mi?
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Van- e köztetek olyan pár, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg?Beszélgessünk:)